gecmis olsun benimde 3 dusugum var kan sulandirici igne asprin kullandigim halde dustu iki tanesi genetikte pihtilasmaya yatkinlik cikti. mutlaka altta yatan sebepler vardir detayli arastirilmasi lazimBugun 3. Defa kğrtaj olacağımı öğrendim 2. Düşük te genetik testi yaptırmıştım bu gebelikte kan sulandırıcı progestan iğne kullandım ama yine olmadı ben artık ne yapacağımı bilmiyorum doktor tüp benek yapın dedi fakat ben hemen hamile kalabiliyorum ama 3 ay dolmadan bebeğin kalbi duruyor bu durumu yaşamış olan bana bi akıl verebilir mi.
Evet öyle yapacağım umudumu yitirmeyeceğim ama keşke bi sebebi olsa yani sebebini bilsem de elimden bir şey gelseCanım çok üzüldüm senin adınaçok çok geçmiş olsun. Eğer kolayca hamile kalabiliyorsan umut var demektir sakın kötü düşünme içini ferah tut. Ama bence bir an önce tekrar hamile kalmadan düzgün ve güzel bir doktora git ona durumu ayrıntılı bir şekilde anlat.
Yasayan çocugun var mı ve neden oldugunu arastordın mı sengecmis olsun benimde 3 dusugum var kan sulandirici igne asprin kullandigim halde dustu iki tanesi genetikte pihtilasmaya yatkinlik cikti. mutlaka altta yatan sebepler vardir detayli arastirilmasi lazim
evet tup bebekle oglum oldu simdi dogal gebeligim var. pihtilasmaya yatkinlik cikti baska bisey cikmadiYasayan çocugun var mı ve neden oldugunu arastordın mı sen
Bende aynıyım 3 kez kürtaj oldum kalp atışları durdu hep sebep bulunmadı son iki gebelikte karından iğne vurundum yine düşük olsun yapacağım bilmiyorum tüp bebeğe gitmeyi düşünüyorumBugun 3. Defa kğrtaj olacağımı öğrendim 2. Düşük te genetik testi yaptırmıştım bu gebelikte kan sulandırıcı progestan iğne kullandım ama yine olmadı ben artık ne yapacağımı bilmiyorum doktor tüp benek yapın dedi fakat ben hemen hamile kalabiliyorum ama 3 ay dolmadan bebeğin kalbi duruyor bu durumu yaşamış olan bana bi akıl verebilir mi.
Bende de homozigot çıktı ben iğne kullanmama ragmen düştü doktor büyük ihtimalle sağlıksız diyo sağlıklı olsa ne yaparsan dğşmez diyolar ama bilmiyorum 3 defa tesadüfmü2 tanesi düşük oldu
Birincisi 6 haftalikken kendi düştü 2. 8 haftalikken oda 6 haftalikken kanama oldu Progestan kullandim kalbi atmaya başladı sonra durdu kürtaj oldum genetige gittim homozigot çıktı bundan kaynaklıdır denmez dedi doktor aspirin kullanırsın dedi rahim filmi çektim bisey çıkmadı hersey yolundaydi
Tekrar gebe kaldım hemotoloji bölümüne onlarda pıhtılaşma var ama insanların %70 var olan bisey dedi bebe aspirin önerdi
Kadın dogumcuda 20 haftalik olmadan veremem dedi dusugu tetikler dedi en gittiğimde kese görünüyor fakat bebek yok dedi beta hcg 6600 çıktı beklemek istedim dün eşimle birlikte olduk kalamam oldu hemen hastaneye gittik embriyo görünüyor dedi ama düşükte yapmış olabilirsin dedi biraz bekle gel dedi ecopirin yazdı bu arada kan uyuzmazligida var dün onuda oldum
Genetik tüp bebek diye birşey varmış tekrarlayan düşükler için bende bi arastırmayı düşünüyorumBende aynıyım 3 kez kürtaj oldum kalp atışları durdu hep sebep bulunmadı son iki gebelikte karından iğne vurundum yine düşük olsun yapacağım bilmiyorum tüp bebeğe gitmeyi düşünüyorum
O ne oluyo devlette yapılıyor muGenetik tüp bebek diye birşey varmış tekrarlayan düşükler için bende bi arastırmayı düşünüyorum