- Konu Sahibi Anneadayi3
3 fazla 1 az derler .ama esinizde sizde istiyosaniz durumunuz elverisliyse rahatinizada cok duskun degilseniz yapin.bu arada cok sanslisiniz bi kiz bi oglan.iki duyguyuda tatmissiniz.hayirlisi olsun hakknzda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim görüşleriniz için bende öyle düşünüyorum ve eşimde bende kalabalık aileleri çocukları çok seviyoruz kızımda çok istiyor kardeşi olmasını bakalım inşallaheğer istiyorsanız, allah nasip etsin inşallah. 3. Çocuk çok büyük bir dert değil bence. 2 tane büyütüyorsunuz zaten. 3. De 3 yıllık bir sıkıntı, ardından rahatlıktır ve 3 çocukla gerçekten kalabalıklaşıyor aile. Renkleniveriyor birden.
Burada bir hanım anlatmıştı, çok kardeşlermiş. Bir gün, bir kadın sormuş, benim bir kızım var, onun dertlerine yetemiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz diye. Bizde ancak sorunlar çok büyürse, anneme kadar taşınır, zaten çoğunu aramızda hallediyoruz demiş.
Biz 3 kardeşiz, annemiz hasta. Kendi Sorunlarımızı biz kendi aramızda çzdüğümüz gibi, ailemizin işlerini de biz hallediyoruz. Bazen birimizin daha çok zamanı oluyor, bazen birimizin kafası daha rahat.
Sorumluluk bilinciyle anne olmayı düşündüğünüz için tebrik ederim sizi. Ben çocuklar çoğaldıkça, ailelerin ileride daha rahat ettiklerini görüyorum, tabi eğer bilinçli bir şekilde yetiştirebilmişlerse.
Allah kolaylık versin bebisinizde hayırlı olsun şöyle düşünüyorum şimdi hamile kalıram doğumda kızım 8 oğlum 4 yaşına girmiş olacak herkes istiyor ailede ama ben yeterince ilgilenememekten korkuyorum Allah yardımcımız olsun19 gunluk bebegim ve 3 yasındaki çocugumla şu ara sınır kalmadı bende.kucuhunuz 3 yasundaymış.sunu anladımkı benım çocugum hzr degılmiş.kardeşim kardelim diye sevıp elını ayagını cekıştıemesi süreklş öpmek istemesi ayrı....annemde kalmama ragmen herseyı ile benim ilgilenmemi istemesi ....hatta tekrar benı emmek için mememe yapışması :) bunu beklıyordum gerci kı bugun kardeşim acıkmış dıyıp bende acıktım dıger memeye saldırması ....gibi durumlar yasamayacaksanız.sadece sız degıl cocuklarınızda uygunsa 3 olur.ben yaşım çok geçmeden olsun dıye suan yasadıgım delirme surecını goze alarak dogurdum:)sımdıkı cocuklar bı alem allah hepsıne saglık bizede sabır ve akıl versin
Çok teşekkür ederim hayırlısı olsun ne diyelim3 fazla 1 az derler .ama esinizde sizde istiyosaniz durumunuz elverisliyse rahatinizada cok duskun degilseniz yapin.bu arada cok sanslisiniz bi kiz bi oglan.iki duyguyuda tatmissiniz.hayirlisi olsun hakknzda
O eski kütüklerden biri de benimBöyle anlatınca tabi cici oluyor. :) Allah bağışlasın.
Ama ben gibi bir kütüğe işlemiyor pek![]()
Allah bağışlasın :)O eski kütüklerden biri de benimbir sürü nutuk atarken bu konuda, 1 kere tadına varınca, 4 çocuk ister oldum.
![]()
Sormayın gitsin napicam bilmiyorum eşim ve çocuklarıma hava hoş sevmesi kolay ama üçünede aynı ilgiliyı verebilecek miyiz ahh ahhAh bende cok kararsizim bu konuda.. Positifle~negatif ikiside aynı basiyor..![]()
Çok teşekkür ederim moral verdinizBüyük oğlum 11 küçük 7 yaşındayken 3.çocuğumuz oldu harika bir duygu gayette mutlu ve başarılı çocuklarımızın hepsi şimdi küçük 7yaşinda ve abileriyle olmak onun için bambaşka bir şey hepsi ile de ayrı ayrı ilgileniyoruz maddi ve manevi
Cesaretinize hayran kaldim benim ikinciye cesaretim yok.Arkadaşlar 7 yaşında bir kızım 3 yaşında da bir oğlum var sizce 3. Çocuk olmalı mi