Doğal Yolla Hamile Kalan Ciftler Zaten Coook şanslilar Onlar Için Sorun Yok Onlar Sadece Cocuklarinin Iyi Bir Gelecek Için Mücadele Edecekler Ama Biz Zaten Başindan Malubuz Hem Bir Sürü Masraf Yapiyoruz Oda 1 Cocuğumuz Belki Olur Diye Ama 1 Aşilama 2 ,3 Derken Zaten Bir Sürü Masraf Hadi Olmadi 2000 Ytl Hadi O Da Olmadi Bir 2000 Ytl Daha Bence Bunu Her Cift Karşilayamaz Biz Ikimizde Calişiyoruz Ama Biz Bile Bazen Oturup Düşünüyoruz Nasil Yapariz Kredi Mi Alsak Zaten Bir Sürü Kredi ödüyoruzz Yani Tam Bir Cikmaz
inş tutarda 3. gerek kalmaz canım dualarım seninle ALLAH yardımcın olsuna.s.selam arkadaşlar bende 2. mikrodayım 3 embriyo transfer edildi,5 nisanda test yapılacak dua edin,bu arada raporu hazirandan önce alanların da mı hakkı 2 ye iniyor
iyi diyosun dogal yolla hamile kalanlar ben yanicanım benim hani korunmayı bilmiyolar sürekli dogum yapıyolar ben onları kasdettim zaten benim burdaki sözüm yani bunları durdurmadan buna bi yol bulmadan en kolay işten baslıyarak yani bizlerden baslayarak bizi magdur ediyolar....
ben aşılama yaptırıcam evet oğlum var ama melekoğlum cennette annesini bekliyor
Kızlar burayı okuyacaklarını sanmıyorum.Ya dilekçe yazılmalı başbakanlığa isteğimizi belirten ya da gazatelere tüp bebek isteyip de mağdur olanlarla ilgili bir yazı hazırlamaları için mail atılmalı.
selam arkadaşlar bende 2. mikrodayım 3 embriyo transfer edildi,5 nisanda test yapılacak dua edin,bu arada raporu hazirandan önce alanların da mı hakkı 2 ye iniyor