3 Cocuk

sisim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
211
1
ARKADAŞLAR SAYIN BAŞBAKANIMIZ HER BİR BİREYDEN 3 COCUK İSTİYOR AMA TEMMUZ AYINDAN İTİBAREN 3 TÜP BEBEK YERİNE 2 TÜP BEBEK İÇİN ÖDEME YAPACAKLAR...ACABA BURDAN SESİMİZİ DUYURSAKTA TÜP BEBEK DENEMELERİ İÇİN TÜM MASRAFLAR DEVLET TARAFINDAN KARŞILANSA ...HAZIR GÜNDEM DE BU KONU SICAKKEN BELKİ SESİMİZİ DUYARLARRRRRRa.s.

öyle bişey olurmu gerçekten ben daha 3 aşılama yapcamda ooooooooooooo tüp bebeğe geçene kadarda devlet tamamen kaldırır desteği her halde diye 4 gündür üzülüyorum keşke burdan sesimizi duysalarda şu zor şartları kolaylaştırsalar

Amman Ne Iyi Olur Vallaha Belki Kampanya Başlatsak Daha Sonra Bunu Bakanliğa Göndersek Hazir Burda Bircok Anne Adayi Varken Ne Iyi Olur

hadi yüp bebege kısıtlama geliyo ve cocuk sayısınada geliyo biz tedavi gören kişiler için belki makul hani tedaviyle oldugu için peki ya dogal yolla sürekli hamile kalan ve daha dogum kontrol yöntemlerini bilmeyen bireylerle nasıl bas edecekler yani eşit davranmak lazım sonucta evlat hasretiyle yanıypruz elimizden geldigi kadarıyla masrfa görüyoruz ilac fiyatlarından haberleri yok herjhald ebu anne olmak isteyen kişilere haksıuzlık hemde cok büyük eşit davranmak lazım kimsenin ahını almadan bu ateşle kimsenin cigerini yakmadan önce düsünün lütfen sayın devlet büyükleri......

bencede çok iyi olur ne yapmak gerekiyorsa ben varım çünkü yolum uzun galiba devlet hast başa döndürdü devlet yardımı keserse yandım benim gibi bu yardıma ihtiyacı olan bir çok anne adyı vardır mutlaka hepside kampanyay katılır

Doğal Yolla Hamile Kalan Ciftler Zaten Coook şanslilar Onlar Için Sorun Yok Onlar Sadece Cocuklarinin Iyi Bir Gelecek Için Mücadele Edecekler Ama Biz Zaten Başindan Malubuz Hem Bir Sürü Masraf Yapiyoruz Oda 1 Cocuğumuz Belki Olur Diye Ama 1 Aşilama 2 ,3 Derken Zaten Bir Sürü Masraf Hadi Olmadi 2000 Ytl Hadi O Da Olmadi Bir 2000 Ytl Daha Bence Bunu Her Cift Karşilayamaz Biz Ikimizde Calişiyoruz Ama Biz Bile Bazen Oturup Düşünüyoruz Nasil Yapariz Kredi Mi Alsak Zaten Bir Sürü Kredi ödüyoruzz Yani Tam Bir Cikmaz

artık cocuk sayısına kadar karısılıyor ve bunu yapmak için devlet yardımına kısatlama geliyosa allah sonumuzu hayır etsin daha kac senedi kucagına cocuk alamıyan onun kokusunu tadamıyan anne babalar ve nerde allah korkusu nerde revamı bu bizlere

iyi diyosun dogal yolla hamile kalanlar ben yanicanım benim hani korunmayı bilmiyolar sürekli dogum yapıyolar ben onları kasdettim zaten benim burdaki sözüm yani bunları durdurmadan buna bi yol bulmadan en kolay işten baslıyarak yani bizlerden baslayarak bizi magdur ediyolar....

selam arkadaşlar bende 2. mikrodayım 3 embriyo transfer edildi,5 nisanda test yapılacak dua edin,bu arada raporu hazirandan önce alanların da mı hakkı 2 ye iniyor

hadi kendimiz yaptırdık tuttu bitmiyorki sürekli kontrol çok bekleyip istediğimiz için dr ne dese he diyoruz e bide doğum var bunların altından kalkmak çok zor 1 sene dolmadan niye geri çekiyorlarki yardımı çok büyük haksızlık bu inş sesimizi duyan olurda vazgeçerler

selam arkadaşlar bende 2. mikrodayım 3 embriyo transfer edildi,5 nisanda test yapılacak dua edin,bu arada raporu hazirandan önce alanların da mı hakkı 2 ye iniyor
inş tutarda 3. gerek kalmaz canım dualarım seninle ALLAH yardımcın olsuna.s.

teşekkürler nergis sen ne tedavisi oluyorsun ne güzel oğlun var öylemi Allah bağışlasın

ben aşılama yaptırıcam evet oğlum var ama melekoğlum cennette annesini bekliyor

CANIM ZATEN AYNI ŞEYİ SÖYLÜYORUZ DOĞAL YOLLA HAMİLE KALANLAR COK ŞANSLI DİYORUM CÜNKÜ DEVLET ONLARI KONTROL ALTINA ALABİLMEK İÇİN DOĞUM KONTROL HAPLARINI , CONDOMLARI BEDAVA DAĞITIYORLAR TÜM ANA SAĞLIK VE SAĞLIK OCAKLARINDAN BEDAVA ALABİLİYORLAR .......
AMA BİZİM GİBİ BEBEK SAHİBİ OLMAK İSTEYEYEN EBEBİYENLER ÖDEME YAPMAMIZ GEREKİYOR HADİ AŞILAMA NEYSE 100 YTL İLE BİTİYOR ODA BEN EMEKLİ SANDIĞINA BAĞLIYIM YANİ DEVLET BANA YADA SİGORTALIDAN BU KADAR PARA ALIYOR YA GÜVENCESİ OLMAYANLAR NE YAPSIN 700 YTL 1 AŞILAMA TÜP 5000 YTL YE KADAR CIKABİLİYORRRR.......GERCEKTEN ŞU ŞARTLARDA COK ZOR SADECE MAAŞLARIMIZI ALIP OHHH NE RAHAT DİYEMİYORUZ Kİ EV KIRASI ELEKTİRİK SU TEL....YEME İÇME EE BELLİ BİR SOSYAL CEVREN VAR GİYİMİNE KUŞAMINA DİKKAT EDECEKSİN BİZ EŞİMLE ÜNİVERSİTEYİZ YANİ BİLİMSEL CALIŞMALARIMIZ İÇİNEĞİTİMİMİZDE DEVAM EDİYOR ONA DA PARA VS VS VS
İNANIN BENİM 3 AŞILAMAM DA TUTMADI DR 2 AY BEKLEYELİM BU ARADA OLMAZSA TÜP RAPORUNU VERİRİZ DEDİ DE EŞİMLE NASIL YAPARIZ DİYE KONUŞMAYA BAŞLADIK BENDE DR ARAYIP 2 AY SONRA 4 AŞILAMAYI DENEYEBİLİRMİYİZ DEDİM HANİ BELKİ TUTAR DİYE GÜZEL ALLAHIM UMARIM BU BEKLEME SÜREMDE DARKİNLİFE GİBİ KENDİLİĞİMDEN HAMİLE KALIRIM DA HEM MADDİ HEMDE MANEVİ( Kİ BU MADDİ YIKIMDAN DAHA ACI VERİÇİ BİR DURUM)KURTULURUZZZ.....
ALLAH HEPİMİZE KOLAYLIK VERSİN

canım onlar kendi bildiklerini okur istediğimiz kadar kendimizi yırtalım emin olun hiçbirişe yaramaz üzgünüm böyle bir memleket işte...

Kızlar burayı okuyacaklarını sanmıyorum.Ya dilekçe yazılmalı başbakanlığa isteğimizi belirten ya da gazatelere tüp bebek isteyip de mağdur olanlarla ilgili bir yazı hazırlamaları için mail atılmalı.

CANIM ASLINDA ŞUAN GERCEKTEN SOKTAYIM BU KONUYU DÜN ACTIM AMA İLGİYE BAKILIRSA BEBEK İSTEYEN EBEBİYENLERİ PEK ETKİLEMEMİŞ DEMEK Kİ?YANİ BIRAK BU YAZIYI OKUYACAK YETKİLİLERİ VE ONLARDAN GELECEK CÖZÜM ÖNERİLERİNİ BİZ DAHA BURDA BİR ARAYA GELEMİYORUZ.BAZEN SES GETİREBİLMEK İÇİN COĞUNLUĞU OLUŞTURMAK BİRLİK OLMAK VE SESİMİZİ DUYURMAK GEREKİR AMA 3-5 KİŞİ İLE BUNU YAPMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL..OYSA BEN BU KONUYA ANNE OLMAK İSTEYEN VE BUNUN İÇİN HEM MANEVİ YIKIM HEMDE GERCEKTEN MADDİ OLARAK BELİMİZİ BÜKEN VE BU 1 DEFA DA OLACAK DİYEDE BİR GARANTİSİ YOK.......AMA FİKİR ÜRETİMİMİZE BAKARSAK BİR DARKİNLİFE DEN GELMİŞ BİR FİKİR O KADAR OYSA ŞUAN SAHİP OLDUĞUMUZ BU GÜÇÜN FARKINDA BİLE DEĞİLİZ.......
AMA DEDİĞİM GİBİ AZ KATILIMLA BUNUN OLMASI MÜMKÜN DEĞİL ÜZGÜN VE GERCEKTEN ŞAŞKINIM :1shok::1no2::sm_confused:

inş canım 3 gerek kalmaz canım bence temmuzdan önce herkes tüp bebek yaptırsın 2 ye düşmeden şansımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…