3 Cocuk

en azından devlet masraflarınızı ödüyor. şükredin kızlar . ben tüpbebek yatırdığım zaman devlet ödemiyordu o zaman dolarda yüksekti. ne iğne ne ilaç parası hepsini cepten ödedik yaklaşık 10 milyar ödedik ozaman 5 sene önce. 1 çocuğum oldu .şimdide kardeş istiyo ama devlet 1 çocuğun var diye ödemiyor tüpbebeki .yani gene cepten. tabi bu sefer parayı toparlayabilirsek.

amman ne kötüüü vallaha inanamıyorum 5 sene önce ödemiyordu şimdi ödüyor ama devlet bizden 3 cocuk istiyor türkiyenin geleceği için o zaman bu konu seni de etkiliyor senin bir cocuğun var o zaman seninde 2 hakkın olmalı :))))))))))))))))

bunun için yapılaması gereken ismini vermemeyim bir bayan var ya benim sayemde ben yaptırdım diyordu SABAH PROGRAMI, aslında bu seçim yemiydi ,seçim bitti .
ona email gönderin oda işine geleni okuyo rbence.
Seçim sırasında bunun progandasını yaptınız benim sayemde diye övündünüz.
Diyelim
Ayrıca seçim bittdikten sonra bizi ortada bıraktınız siz bir melek oldunuz en güvenilir kişi seçildim diye övünüyorsunuz .
Ama biz kara kara düşünüyoruz diye email gönderin.
ben düşünüyorum.

slm arkadaşlar ben 2 tüp yaptrdm,hazirana kadar 3. yaptırmak zorundamıyım devletin ödemesi için,

bunun için yapılaması gereken ismini vermemeyim bir bayan var ya benim sayemde ben yaptırdım diyordu SABAH PROGRAMI, aslında bu seçim yemiydi ,seçim bitti .
ona email gönderin oda işine geleni okuyo rbence.
Seçim sırasında bunun progandasını yaptınız benim sayemde diye övündünüz.
Diyelim
Ayrıca seçim bittdikten sonra bizi ortada bıraktınız siz bir melek oldunuz en güvenilir kişi seçildim diye övünüyorsunuz .
Ama biz kara kara düşünüyoruz diye email gönderin.
ben düşünüyorum.

olabilir tabi "başbakanın isteği üzere 3 cocuk istiyoruz"başlığı altında gazetelere yazı yollayabiliriz ...................
yada gecenlerde o bahsettiğin kişi manisa da şenliklerde bir acıklama yapmış "offf bana artık doğurtur beni diye gelmeyin"macun alın demiş yani kendisi de bu ilgiden sıkılmışken belki bu konuyu programında bahseder bence ewt yaz mutlaka............bende yazarımmmm

ya kızlar gerçektem bu konuda hakkımızı aramyı isterim

yurt dışında yaşayan arkadaşlar orada durum nasıl sosyal güvence ne kadarını karşılıyor

ama bir şeyler yapalı ne bileyim burada baya bir insan varız site yönetimi ile birlikte dijital bir imza toplayıp yollayabiliriz

meralun dediği gibi önce imza toplayıp bu imzaları gönderelim bencede haydi anne adayları imza kampanyasına

Harika Olur Evet Bir Imza Kampanyasi Başlatmaliyiz ..........site Yönetimine Nasil Ulaşiliyor Ki ..........
Bakin Eğer Sesimizi Duyurabilirsek En Azindan 2 Tüp Bebek Denemesi Devlet Tarafindan Karşilansa ....yani Kurtardiğimiz Kardir.........

hadi tüp bebek yaptıracak olanlar el ele verelimmmmmm....neredesiniz birşeyler yapalım

arkadaşlar size katılıyorum çoğumuzun tek ümidi tüp bebek o nunda yarı parasından azını devlet karşılarken yaptırmakda zorlanan arkadaşlar var. Ben kendi cebimden ancak bir deneme bile zor yaptırırım. Şuan ilk tüp bebek denemem yapıldı ve tutmazsa ikinci için beklicem uzunca bir süre.......

bu kararları alan insanlar kolay annne , baba olan insanlar böyle zorluklar yaşamadıkları için bizleri anlamaları çok zor.

merhaba ruba benim de 7 nisan da test yapılacak. umarım her ikimiz için de hayırlı sonuç olur. sonucunu mutlaka yaz.

X