- Emoji Skoru
- 898
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi angelina 34
-
Daha 7 ay olmuş. Çok kısa bir süre :) ben doktora sadece kontrol için gitmiştim, enfeksiyonum varmış. Bana bir fitil bir de ilaç verdi . Ve o ay hamile kaldım. Meğer enfeksiyondan kalamıyormuşum.Vay bebizim 7 aydır denemediğimiz pozisyon, yemediğimiz bitter çikolata, muz, pekmez, ceviz kalmadı. Yok anacım olmuyor, milletin üstüne boşalmayla oluyor pess
şöyle diyim bunu biz belirleyemeyiz tabiki geliceği varsa tüpleri bağlı bile olsa o çocuk dünyaya gelir milyonda 1 bile ihtimal olsa çünkü o bizim hesabımızla olan bişey değil.. he ne olurdu temkinli olabilirdi belliki doğurganlığı en üst seviyede eksrtra dikkatli olmalıydı.. zaten olay bu ya bizim öyle olsaydı olmazdı böyle korunsaydi tutmazdı dememiz, boş o bu şekilde ihmalkar olmalıymış ki bu çocuk olsun.Rizkiyla geliyor tamamen saçmaliktir önce o cocugun rizkini düsünmek lazım öyle dogurmak lazim hiç bir çocuk icerden hisse senediyle çıkmıyor. Konu sahibinin kendi karari kessin dogurur kiyamaz ama geri cekilmeyle korunmicagini bilecek durumda olmaliydi. Asla korumaz.
Farzetki ikiz yada siz bilirsiniz.baskalarini değil kendinizi dinleyi n..
Ne ilacı kullandın, bana da hafif enfeksiyon var dedi ama ilaç falan vermediDaha 7 ay olmuş. Çok kısa bir süre :) ben doktora sadece kontrol için gitmiştim, enfeksiyonum varmış. Bana bir fitil bir de ilaç verdi . Ve o ay hamile kaldım. Meğer enfeksiyondan kalamıyormuşum.
hamileyken emzirebilirsinizVakit ayırıp yorum yazan herkese teşekkürler.bebegimi aldırmayı hiç düşünmedim.sadece annemin görüşünü belirttim.esim de bende memuruz.kizim zor bir bebek ve anne sütüne çok düşkün.ben sadece 3 çocuk annelerinden cesaret almak istedim.bir arkadaşımız inanmamış ama gerçekten üstüne boşalma ile hamile kaldım.esim bile gebeliği duyunca inanmadı olamaz dedi çünkü.bunu yaziyorumki herkes dikkat etsin benim gibi essekten düşmüş donmesin
Tecavüze uğrasanız anlaşılabilinir.sağlık sorunu olsa anlaşılır...sırf rahat etmek için çocuk aldırmaktaa....mantıksızAnnem olur ama istemiyorki aldır diyor
Vakit ayırıp yorum yazan herkese teşekkürler.bebegimi aldırmayı hiç düşünmedim.sadece annemin görüşünü belirttim.esim de bende memuruz.kizim zor bir bebek ve anne sütüne çok düşkün.ben sadece 3 çocuk annelerinden cesaret almak istedim.bir arkadaşımız inanmamış ama gerçekten üstüne boşalma ile hamile kaldım.esim bile gebeliği duyunca inanmadı olamaz dedi çünkü.bunu yaziyorumki herkes dikkat etsin benim gibi essekten düşmüş donmesin
Büyük konuşmayın derim bende büyük konusuyordum ordan biliyorumAnneniz ve kardeşiniz aldır diye tavsiye verdiklerine sizin üç çocuğa yetişemeyeceğinizi düşünüyor ve yardım etmeyi de istemiyorlar demektir. O yüzden doğurmayı tercih ederseniz de onlardan yardım bekleyrmezsiniz ve yardım etmediklerinde de alınmaya hakkınız olmaz. Umarım kendiniz için en doğru kararı verirsiniz. Yalnız şunu da söylemeden duramayacağım; benim iki çocuğum olsa, çok çok zengin beş odalı evde çift yardımcıyla yaşamıyor olsam geçtim Çifter Çifter korunmayı tüplerimi bağlatır gene de hamile kalmazdım. Kendinize karşı çok sorumsuzca davranmışsınız
Adını hatırlamıyorum maalesef. Ama enfeksiyon varken çocuk olma durumu çok zormuş. Spermleri öldürüyor demişti doktor. İstanbuldaysanız doktoruma yönlendireyim. Valla ona gittim bir o buldu sorunu.Ne ilacı kullandın, bana da hafif enfeksiyon var dedi ama ilaç falan vermedi
Malesef İstanbul'a binlerce kilometre uzağımAdını hatırlamıyorum maalesef. Ama enfeksiyon varken çocuk olma durumu çok zormuş. Spermleri öldürüyor demişti doktor. İstanbuldaysanız doktoruma yönlendireyim. Valla ona gittim bir o buldu sorunu.
Canım bende hamileyim benim oğlum 14 kızım 8 buçuk yaşında.bilerek kaldım.En çokta kızımın abla olmaaşkıyla.Ama nedense hamile olduğumu öğrendikten sonra bi korku sardı içimi niye blmiyorum ve kendimi kötü hissediyorum.niye böyle oldum bilemedim.Bide senin gibi ailemde pek sıcak bakmadılar bebek olayına.Onlardan mı etkilendim bilmiyorum3. Kez hamileyim çok tedirginim 7 aylik bir kızım 4 yaşında bi oğlum var.korunsaydiniz diyeceksiniz biliyorum hakta veriyorum.ama söylemesi ayıp üstüme boşalma ile hamile kaldım.3 çocuk annelerinin yazılarını bekliyorum biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacım var