- Emoji Skoru
- 11.136
- Puanlar
- 208
- Konu Sahibi angelina 34
-
Ne biçim anne, ne biçim kardeş yaAllah yardımcınız olsun.benim cesaretimi kıran annem yapamazsın küçük kızına yazık aldır diyor.kardeşimde aynı şekilde düşünüyor.beni incitiyorlar.
Nasıl ama nasıl yaaDört çocuğum var. Yaş aralari bir yıl iki yil üç yıl... Alti yildir yalniz büyütüyorum. En küçüğü o zaman 2 yasindaydi.
Nasil? inşallah cesaret gelmiştir.
Düzeltme: yedi yıl olmuş
Çok zor ama aldırma durumu olmayacağına göre mecbur bi şekilde olacak3. Kez hamileyim çok tedirginim 7 aylik bir kızım 4 yaşında bi oğlum var.korunsaydiniz diyeceksiniz biliyorum hakta veriyorum.ama söylemesi ayıp üstüme boşalma ile hamile kaldım.3 çocuk annelerinin yazılarını bekliyorum biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacım var
Allah dağına göre boran veriyor be bacımNasıl ama nasıl yaaben 2 sine zor bakıyorum araları 20 ay küçük 3 aylık şuan.
Merhaba. Aynisini yasadim ama bile isteye. 7 aylıktı ortanca ben 3. Ye hamile kalmıştım. Planli gebelik olduğu için aldirmak vs düşünmedim. Zorluyor illa ki. Tempomuz cok arttı. Yorgunluk uykusuzluk 2.5 yıldır tavan yapmış durumda. Ama biz istedik. Eşiniz yardımcı olur mu? Geceleri birlikte uykusuz kalır mısınız? Anneniz ya da kv niz yakın mi cok bunaldiginizda destek olurlar mi? Ben ikiz delisiyim, ikiz gibi büyütüyoruz. Yavas yavas birlikte oynuyorlar en küçük 1 yaşında. Ortanda 15 ay büyük.3. Kez hamileyim çok tedirginim 7 aylik bir kızım 4 yaşında bi oğlum var.korunsaydiniz diyeceksiniz biliyorum hakta veriyorum.ama söylemesi ayıp üstüme boşalma ile hamile kaldım.3 çocuk annelerinin yazılarını bekliyorum biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacım var
Obarkadas bu işi bilen biri.... Lütfen geri çekilme ile kalmışsınız diyin bunu. Üste bosanarak mümkün değil!!!!!!!Vakit ayırıp yorum yazan herkese teşekkürler.bebegimi aldırmayı hiç düşünmedim.sadece annemin görüşünü belirttim.esim de bende memuruz.kizim zor bir bebek ve anne sütüne çok düşkün.ben sadece 3 çocuk annelerinden cesaret almak istedim.bir arkadaşımız inanmamış ama gerçekten üstüne boşalma ile hamile kaldım.esim bile gebeliği duyunca inanmadı olamaz dedi çünkü.bunu yaziyorumki herkes dikkat etsin benim gibi essekten düşmüş donmesin
Vakit ayırıp yorum yazan herkese teşekkürler.bebegimi aldırmayı hiç düşünmedim.sadece annemin görüşünü belirttim.esim de bende memuruz.kizim zor bir bebek ve anne sütüne çok düşkün.ben sadece 3 çocuk annelerinden cesaret almak istedim.bir arkadaşımız inanmamış ama gerçekten üstüne boşalma ile hamile kaldım.esim bile gebeliği duyunca inanmadı olamaz dedi çünkü.bunu yaziyorumki herkes dikkat etsin benim gibi essekten düşmüş donmesin
Canım bibim o rızık lafı bambaşka birşey yani yaşayacağı varsa gelir anlamında ama bizim millet ona Allah'ın özel hesap açacağını düşünüyorAldır aldırma diyemem zorluğuna göre karar verecek büyütecek olan sizsiniz rızkiyka gelir hilayelerine ben inanamiyorum ayrıca üste bosalmayala olmamıstır o belliki doğurgansınız çift koruma yapmalıydınız siz gene hamile kalırsiniz zaten bu bilinçsizlikle
Anneyi bosverin, Allah bagislasin öncelikle.Annem olur ama istemiyorki aldır diyor
Rizkiyla geliyor tamamen saçmaliktir önce o cocugun rizkini düsünmek lazım öyle dogurmak lazim hiç bir çocuk icerden hisse senediyle çıkmıyor. Konu sahibinin kendi karari kessin dogurur kiyamaz ama geri cekilmeyle korunmicagini bilecek durumda olmaliydi. Asla korumaz.Dünyaya geleceği varmış sen istemesende o bir can ve rızkıyla geliyor... belki ilerde büyüyünce iyiki doğurmuşum seni dedirticek bi evlat olucak.. anneniz değil sizsiniz bu kararı vericek olan.. Ben bunun altından kalkabileceğiniz için rabbimin size bunu verdiğini düşünüyorum.. çünkü bu nasip tamamen