Ablam 3cuye hamileyken spiral denen rahim içinde korunma aleti de vardi. Ona ragmen hamile kalmişdi. Gorumcesi kaynanasi hepsi aldir dedi. O siralar ablamlar o kadar zor durumdaydilar ki hatta bebek dogarken eşi bir gul almaya bile para bulamamişdi. Biz arabada beklerken çicekci magazasina girip parayi denkleşdiremeyip çikmişdi. O manzarayi unutamam. Herkes aldir derken ablam sadece bir şey soyledi. Tibbin bana bu seçeneği vermesi benim buna hakkim olduğu anlamina gelmez. Benim gibi o da Allahin Ol demesiyle oldu, yaşamin daha başinda olsa da onun yaşama hakkini elinden alamam. Aldirmadi çok şukir. Bebek dogdukdan çok kısa sure sonra eşi çok iyi iş teklifi aldi. Yillardir hiç hesapda olmayan ve yillardir satilmayan bir arazilerine muşteri çikti. Zorluklar bir bir sökuldu gitti o yavrucagin adimlariyla. O tatli balim dün beni arayip teyzeee ortmen bana 5 yildiz verdi diye sevinçden agzi kulaklarindaydi. Lütfen bir hayati, bir yaşami sondurmeyin. Belki onun yaşanacak nice yillari, kalbinde besleyecegi nice duygulari nice hayat hikayeleri olacak. Belki her zaman şukredeceginiz bir evlat olacak. Geri çekilme bir korunma drgil. Hatanizin bedelini caniyla odemesin. Ki bir anne asla yavrusuna kiyamaz. O rahme dusdugu andan itibaren size tutunur, sizin rahminize yuva yapar. Size sığınır. Iki evladimi erken dogumla kaybettim. Yuzlerini bile gormedim. Acisi ateş gibi yuregimde hala. Evlat hasreti çeken bizlerin hikayeleri sizleri kurtaj, aldirma gibi eylemlerden uzak tutsun bari. Hamile kala bilmenin ne kadar buyuk nimet olduğunu lutfen anlayin artik.