3. Çocuk geliyor...

Rabbim ustesinden gelemeyecegini dusunseydi size 3.yü gondermezdi.
hayirli olsun sizin icin.

İkizleri 3 yaş dolunca kreşe gönderebilirseniz eğer size vakit kalır. Bu arada kreş için devlet desteği de araştırın. Belki faydası olur maddi konuda. Bir süre izin kullanıp 3. Bebek ile ilgilenirsiniz. O da büyüyünce kreş devreye girer. Bu süreçte daha iyi bir korunma yöntemi deneyin ki 4. 'de yola çıkmasın. :) Üzülmeyin zamanla hal çare bulunur. Hiçbir şey onlardan değerli değil. Ne güzel 3 tane evlat sahibi olacaksınız. Sağlıklı sıhhatli doğar inşallah.

Bu konular yüzünden strese giriyorum ya. Benimde birkaç gün geçti şimdi korkumdan sadece bekliyorum

Sürpriz çocuklar Güzeldir .
Ne guzel bir Sürü bebek :))
Ilk başta zor olur tabi ama alışırsınız .
Aileniz yardım eder ücretsiz izin alırsınız rapor vs derken olur .

Tüplerinizi bağlatın bari bu doğumda.Ülkenin hali malum.Hayat pahalı.3.çocuk büyük cesaret.8yıllık evliyim hiç kazara hamile kslmadım.şaka gibi gerçekten.külotlu çorap mı kullanıyor bu kaza oldu diyenler.Bakabilecekseniz doğurun yoksa çocuğa da yazık

Hazir olmadan sartlar musait degilken olmasi cok korkutucu gercekten.
Prezervatifle korunuyorduk dedi konu sahibi.

Hayirlisi olsun

Onun koruma oranı çok düşük bence aynı şekilde benim de başıma geldi ama düştü.spiral daha iyi bilginiz olsun sonrasında.

Yanlış biliyorsunuz.
Prezervatif doğru kullanıldığında en iyi korunma yöntemidir. Doktorlar yüzde 2 derler gebe kalma ihtimaline..
Spiralle hamile kalanların oranı daha çoktur..

Ama şu forumda öğrendim ki hiç biri kesin değilmiş. En iyisi ilişkiye girmemek galiba..

Prezervatif en iyi dogum kontrol yontemi degil mi yavv? :)
8 senedir bi yamugunu yirtigini gormedik ama valla korktum :)))
Gerci atik istiyoruz 2nciyi , ama istemezken surpriz cok fena

Saglıkla alın kucagınıza artık yapacak birşey yok.Tekrar çocuk düşünmeyen kişiler ya tüp bağlatıyor ya da spiral taktırıyor ve üstüne prezervatif kullanıyor.Çünkü tek başına hiçbirinin garantisi de yok.

Ücretsiz izne ayrılsanız daha iyi gibi geliyor.

Hic izin filan almayın Tam gün bir yardımcı gelsin ,paraya acımayın .Kaçın evden çok zor .

Kaçın evden mi?
Allah aşkına lacivert bu nasıl bi mantık?
Defalarca okudum yorumunuzu yanlış mı anladım diye.
Kendi doğurduğuna sahip çıkamayacaksa neden doğuruyor?
Annelik sadece doğurup arkana bakmadan kaçmak mıdır?
Gerçekten pess!

Ben de sizin gibi düşünüyodum ama hemşire dedi bana da.bizde de ihmal yoktu açıkçası.olacak olan oluyor:))

İste bende sırf bu yüzden bu doğumla birlikte tuplerimi baglatacagim. 3 çocuk ilk seneler çok zor olur yardımcı tutmanız şart. Allah kolaylık versin size bağışlasın inşallah.

Cbm bnm 1 büyük+üçüzlerim var(2yaş). Çok zor tabiiki. Hemen konu komşuya haber et 3-4 kişi ile görüş, yardımcısız hem sen hem eşin hem evliliğiniz hem ikizler yıpranacak

3-4 kişi deme sebebim gelenler çok nazlı ve gönüldüz olacaklar, biri gidince diğerini ararsın

2 sene boyunca geri cekilme yontemiyle hic hamile kalmadım .kalirsam da sorun degil kafasindaydim rahattim. Geri cekilmeyi bırakıp bebek sahibi olmaya karar verdigimiz ayda da hamile kaldim. Hep derler ya geri cekilme korunma yontemi degildir diye, burda okuduklarımdan sonra prezervatiften spiralden daha etkili oldugunu dusunmeye basladim :) en azindan bosalmadigindan risk daha az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…