Bu konular yüzünden strese giriyorum ya. Benimde birkaç gün geçti şimdi korkumdan sadece bekliyorumyardım edecek kimse yokmuş, kamudaysanız ücretsiz izin almayı düşünün maddiyat uygun olursa
yoksa bir kadın tutup çalışmaya devam
ilk 1 seneyi raporla falan halledersiniz, sonra ücretsize çıkarsınız
bu korunurken hamilelik konusu çok açılıyor bu aralar
siz ne yöntem kullanıyordunuz acaba?
doğumdan sonra korunma işi şimdiden strese soktu beni bu konuları okuya okuya...
Korkunun faydası yok sen bi test yapBu konular yüzünden strese giriyorum ya. Benimde birkaç gün geçti şimdi korkumdan sadece bekliyorum
doğumdan sonra korunma işi şimdiden strese soktu beni bu konuları okuya okuya...
Hazir olmadan sartlar musait degilken olmasi cok korkutucu gercekten.Tüplerinizi bağlatın bari bu doğumda.Ülkenin hali malum.Hayat pahalı.3.çocuk büyük cesaret.8yıllık evliyim hiç kazara hamile kslmadım.şaka gibi gerçekten.külotlu çorap mı kullanıyor bu kaza oldu diyenler.Bakabilecekseniz doğurun yoksa çocuğa da yazık
Onun koruma oranı çok düşük bence aynı şekilde benim de başıma geldi ama düştü.spiral daha iyi bilginiz olsun sonrasında.Prezervatifle korunuyorduk olacağı varsa oluyor demek bize de çok sürpriz oldu.
Prezervatifin mi koruma oranı çok düşük? Evlerden ırakOnun koruma oranı çok düşük bence aynı şekilde benim de başıma geldi ama düştü.spiral daha iyi bilginiz olsun sonrasında.
Onun koruma oranı çok düşük bence aynı şekilde benim de başıma geldi ama düştü.spiral daha iyi bilginiz olsun sonrasında.
Hic izin filan almayın Tam gün bir yardımcı gelsin ,paraya acımayın .Kaçın evden çok zor .
Ben de sizin gibi düşünüyodum ama hemşire dedi bana da.bizde de ihmal yoktu açıkçası.olacak olan oluyor:))Yanlış biliyorsunuz.
Prezervatif doğru kullanıldığında en iyi korunma yöntemidir. Doktorlar yüzde 2 derler gebe kalma ihtimaline..
Spiralle hamile kalanların oranı daha çoktur..
Ama şu forumda öğrendim ki hiç biri kesin değilmiş. En iyisi ilişkiye girmemek galiba..
2 sene boyunca geri cekilme yontemiyle hic hamile kalmadım .kalirsam da sorun degil kafasindaydim rahattim. Geri cekilmeyi bırakıp bebek sahibi olmaya karar verdigimiz ayda da hamile kaldim. Hep derler ya geri cekilme korunma yontemi degildir diye, burda okuduklarımdan sonra prezervatiften spiralden daha etkili oldugunu dusunmeye basladim :) en azindan bosalmadigindan risk daha az.Benim iş arkadaşım geri çekilmeyle korunup ( ki geri çekilme korunma yöntemi bile değil biliyorum) hamile kalmıyor yıllardır.
Ama insanlar güzelce korunup hamile kalıyor.
Ya da son anda mı kullanıyorsunuz prezervatifi bilmiyorum.
O yüzden de olabilir ama gerçekten enteresan.
Kaç tane konu var böyle. İnsan ürperiyor okuyunca.
Olan olmuşsa güzel düşüneceksiniz ki güzel şeyler olsun. Üstesinden geleceksiniz mecbur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?