yardım edecek kimse yokmuş, kamudaysanız ücretsiz izin almayı düşünün maddiyat uygun olursa
yoksa bir kadın tutup çalışmaya devam
ilk 1 seneyi raporla falan halledersiniz, sonra ücretsize çıkarsınız
bu korunurken hamilelik konusu çok açılıyor bu aralar
siz ne yöntem kullanıyordunuz acaba?
doğumdan sonra korunma işi şimdiden strese soktu beni bu konuları okuya okuya...
İkiz çok zor gerçekten hep diyordum üçüz annelerini düşünemiyorum ne yapıyorlar diye. Ailem uzakta ilk zamanlar gelirler de devamlı zorvallahi buraya gelip beylik laflar etmek dogru degil aman bakarsın edersin demek kolay amma gercekte ikizleriniz varmis halihazirda zaten zor bir hayat korunurken oldu demisiniz ufaklik demek rizki var bu dunyada acaba yardimci alsaniz bir sure dogumdan sonra aileniz cok mi uzak biraz onlar gelse
Hangi yontemle korunuyordunuz?
Ikizlerle cok fazla yoruldugunuz kesin ve de kucukler.daha, 3ncu bir bebek cok yorucu yipratici olur.
Yardimci sart.
Maddi durum elveriyorsa ucretsiz izin dusunun derim.
Benim bi arkadaşım dördüncüyü doğurdu :) 2 ve 3 numara ikizdi onun da. Korunurken hamile kaldı, üstelik hamile kalma korkusundan kocasıyla pek birlikte olmuyordu. Bebek doğunda neredeyse 3 yaşında oluyorlar, o zamana kreşe başlarşar, çok zorlanmazsın inş.
Yardımcı tutamaz mısınız ? Maddi durumunuz elveriyorsa bir süre ara veremez misiniz işe ? Üzülmeyin ikizlerin düzeni yavaş yavaş oluşuyormuş zaten hamilelik boyunca da iyice alışırlar. Allah yardımcınız olsun. Bir de çok merak ettim ailede ikiz doğuran var mıydı ? Yani ikiz annesi olmanız genetik kaynaklı mı ?
Ben de ikiz annesiyim.Merhaba hanımlar
Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim. Korunurken hamile kaldım. 2 yaşında ikizlerim var nasıl yapacağım aynı durumu yaşayan var mı ?
Zaten yeri geliyor ikizlerime yetemediğimi düşünüyorum üç çocuğa nasıl bakacağım yeni yeni ikizlerin uyku düzeni oturdu yeni yeni uyumaya başlamıştım halbuki.
Yardım edecek kimsem de yok. Çalışıyorum öğretmenim. Aynı durumu yaşayanlar varsa nasıl üstesinden gelebilirim tecrübelerinize çok ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?