• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.çocuğu düşünenler burayaaa:)

sultann_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
441
8
118
İstanbul
Arkadaşlar 3.çocuğu düşünüp daha kalabalık aile olmak isteyenler varm?kaç sene ara verdiniz?kardeşler arası iletişimleri nasıl?gelin konuşalım bir yandanda dua bebişlerimizi bekleyelim...

çocukları eşim ve ben çok seviyoruz.iki çocuğuma bir kardeş daha istiyoruuuz...Varmı benim durumumda olan arkadaşlar...?

Arkadaşlar 3.çocuğu düşünüp daha kalabalık aile olmak isteyenler varm?kaç sene ara verdiniz?kardeşler arası iletişimleri nasıl?gelin konuşalım bir yandanda dua bebişlerimizi bekleyelim...

bende 3.istiyorum arkadaşım kızımı dünyaya getirdiğimde 15 yaşındaydım arkasından 3 sene sonra
oğlum oldu 24yaşında 1 oğlum daha oldu ama malesef rabbim 2. oğlumu 8 yaşındayken yanına aldı
şimdi kızım 22 oğlum 14 yŞIND ve ben tekrardan anne olmak o duyguları yeniden yaşamak istiyorum ama malesef 15
aydır olmuyo kısmet değil herhalde

bende 3.istiyorum arkadaşım kızımı dünyaya getirdiğimde 15 yaşındaydım arkasından 3 sene sonra
oğlum oldu 24yaşında 1 oğlum daha oldu ama malesef rabbim 2. oğlumu 8 yaşındayken yanına aldı
şimdi kızım 22 oğlum 14 yŞIND ve ben tekrardan anne olmak o duyguları yeniden yaşamak istiyorum ama malesef 15
aydır olmuyo kısmet değil herhalde

inşallah Allah gönlüne göre verir.Allah sabır versin canım.gerçekten çok zor bir durum.inşallah güzel bir evlatla Rabbim seni mükafatlandırır.Ya pek sanırım 3.cüyü düşüen yok.bilmiyorum genelde 1.yada 2. için düşünüyorlar.yada 3.yü düşünenler burada bulunmuyor pek.ama bence çocuk bebek çoook güzel bir şey. nekadar çok okadar güzel:)Allah hayırlısı ile onları büyütmeyi nasip eylesin.bence evlat büyük zenginlik ve buna insanların daha eğilmesi ve zaman ayırması gerekiyor.Tabiki maddiyatda önemli ama böyle aman aman zengin olmayada gerek yok.bence.onlara sevgini ver bolca elinden gelen çaba ilede onları güzel yetiştirmeye bakalım.ay ne biliyim biran içimden geçenleri konuşmak istedim:)

inşallah Allah gönlüne göre verir.Allah sabır versin canım.gerçekten çok zor bir durum.inşallah güzel bir evlatla Rabbim seni mükafatlandırır.Ya pek sanırım 3.cüyü düşüen yok.bilmiyorum genelde 1.yada 2. için düşünüyorlar.yada 3.yü düşünenler burada bulunmuyor pek.ama bence çocuk bebek çoook güzel bir şey. nekadar çok okadar güzel:)Allah hayırlısı ile onları büyütmeyi nasip eylesin.bence evlat büyük zenginlik ve buna insanların daha eğilmesi ve zaman ayırması gerekiyor.Tabiki maddiyatda önemli ama böyle aman aman zengin olmayada gerek yok.bence.onlara sevgini ver bolca elinden gelen çaba ilede onları güzel yetiştirmeye bakalım.ay ne biliyim biran içimden geçenleri konuşmak istedim:)

Ben varım :))
3. Bebeğim 3,5 aylık ve çevredekiler bana uzaydan gelmis gibi bakıyor
Bu kadar acayip bisey mı 3 cocuk istemek ?
Hele bir de çalışan anne oldugumu söylesem düşüp bayılırlar heralde

Maddi olarak zorlanmasam ve çalışmak zorunda olmasam 4-5 isterdim

merhaba kızlar bende varım.. :D kızım 8 yaşında oğlum 1.5 yaşında süpriz bir hamilelikle 3. bebeğim yolda o da 27. haftada :D doğumum şubatta nasipse..darısı bebiş isteyen herkesin başına inşallah..

ben henüz ikinciye hamileyim ama allah kısmet ederse ben de 3 çocuk istşyorummm

ben daha 3. yü düşünmüyordum ama bebişimiz bi sürpriz yaptı bize... benim 2 kızım var biri 4 buçuk digeride daha 1 yaşında şimdide 7 haftalık hamileyim :)))

Ben tek düşünüyorum büyüdükte sorunlar artıyor animelerin çocuklardan görüyorum , hep stres hep sıkıntı her biri bir tel , yengelerin diyor bunlar ufakken ev ne neşeliydi, hele mddiyat ,Allah verir diye yapmak bence bencillik Rabbim akıl vermiş ,bir ihtiyaçları kalınca insanın içi burulıyır

Back