3 Boyutlu Resimler:)

Offf, bu harika iştee:asigim:

shamrockphotostereogram.jpg

Son düzenleme:
cok güzeller yine yeni eklediklerin
o iki kalpliyi tam anlayamadim ben ama kalpler hafifi yamuluyor omu acaba

ben niye bişey göremiyorum yaa fisfisfis beynimin bi tarafı çalışmıyo kesin
kızlar bi tekniğimi var bunun nasıl bakıyosunuz banada söyleyin sinir oldum:mymeka:

cok güzeller yine yeni eklediklerin
o iki kalpliyi tam anlayamadim ben ama kalpler hafifi yamuluyor omu acaba
Saol cnmopuyorumnanaktan
Kalpler bi süre bakınca birleşiyor;
2 kalbin ortasında 1 çizgi var ya, o da ortada tek kalp, kenarlarda 2 çizgiye dönüşüyorsengözlerimebaksanab

ben niye bişey göremiyorum yaa fisfisfis beynimin bi tarafı çalışmıyo kesin
kızlar bi tekniğimi var bunun nasıl bakıyosunuz banada söyleyin sinir oldum:mymeka:

Uzaklara dalar gibi resmin içinde bir noktaya odaklanacaksın cnm, ama keskin keskin değil, baygın baygın bakacaksın, bi kaç saniye sonra derinlik yakalayacaksın. sonra o derinliği kaçırmadan gözünü resim içinde gezdirebilirsin.bu birinci yöntemdi.
ikinci yöntem de gene bir noktaya odaklanıp başı monitöre yavaşça yaklaştırıp uzaklaştırmak. 3-4 kez yapınca şekil belirmeye başlıyor.

Resimleri görmek için bir yöntem daha :
Burnunuzu resmin ortasına (yani ekrana) dayıyorsunuz , 20 sn böyle kıpırdamadan resme odaklanıyorsunuz sonra resimle baş hizanızı bozmadan çok yavaş başınızı geri çekiyorsunuz ta tammm

Resimleri görmek için bir yöntem daha :
Burnunuzu resmin ortasına (yani ekrana) dayıyorsunuz , 20 sn böyle kıpırdamadan resme odaklanıyorsunuz sonra resimle baş hizanızı bozmadan çok yavaş başınızı geri çekiyorsunuz ta tammm

evet cnm o da var, ama ekrana 20 sn boyunca o kadar yakın olmak uygun değil göz sağlığı açısından. bnm pc tasarruf modunda, ama gene de o kadar yakın bakamıyorum. o yüzden ben yaklaşıp uzaklaşma metodunu geliştirdim:) bi kaç kez 10 cm ileri 10 cm geri yapınca beliriyo resima.s.

Aş eren yok di mi aramızdacokacimcoook Varsa affetsin:1rolleyes:

lotsofstawberryby3dimka.jpg

Son düzenleme:
Back