3 Boyutlu Resimler:)

Develerin oldugu teknik de cok ilginc, vallahi her seferinde buraya ugramadan cikamaz oldum, tesekkurler ,iyi gecelersengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

Develerin oldugu teknik de cok ilginc, vallahi her seferinde buraya ugramadan cikamaz oldum, tesekkurler ,iyi gecelersengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

sağol cnm, benim işim gücüm internet bu ara bol bol eklerim, gene beklerimhihoyyyt

ya bari resimlerde ne olduğunu yazsanızda bizde görsek

bakıyorum bakıyorum bir şey göremiyorumm

3boyut219sd8.jpg

3boyut216rv4.jpg

buyrunnnnnnnnn

1.ataç, 2.kuğu, 3.kalp, 4.kuş, 5.kadeh, 6.kelebek, 7.gemi, 8.telefon, 9. 2 çiçek (gibi bişeyler:), 10.kelebek, 11.gezegen, 12.kalp, 13.balık, 15.lokomotif, 16. Türk bayragı, 17.deve, 18.dalgıç, 19.tavşan

bebegem, cnm yanlarına yazmıyorum bakabilenler için zevki kaçmasın diye:)

şaşı bak şaşırrrrrrrrkaydirigubbakcemile3.öncelıkle domateslıye bayıldım savorimyerimsenibengüllüde güzel.dıgerlerıde.cok hos ya cocuklugumda bakardım:emir_bebek:.eskı gunlere döndum.güzel bır paylasım canıma.s.

şaşı bak şaşırrrrrrrrkaydirigubbakcemile3.öncelıkle domateslıye bayıldım savorimyerimsenibengüllüde güzel.dıgerlerıde.cok hos ya cocuklugumda bakardım:emir_bebek:.eskı gunlere döndum.güzel bır paylasım canıma.s.

domatesli çok anlamlı olmuş gerçektenturkbayragi
yeni modeller de çok güzel ama, eskiden yoktu onlar. eh teknoloji ilerledikçe bakalım daha neler görcez:))

cook suppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrr aynen devam hepsı bıbırınden guzel vallah :)
nerdensın canım bakıyorumda cogumuz yurdısındanız avrupa sabah ekınde sureklı cıkardıda bunlar ordan aklıma geldı hehe :)

cook suppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrr aynen devam hepsı bıbırınden guzel vallah :)
nerdensın canım bakıyorumda cogumuz yurdısındanız avrupa sabah ekınde sureklı cıkardıda bunlar ordan aklıma geldı hehe :)

Türkiye'de büyüdüm cnm, sadece bir yıldır Macaristandayım. Bizde de çok meşhurdu bunlar, babam sağolsun bulmaca hastasıydı, eve sürekli alınırdı bulmaca dergileri. ben de içine düşerdim tabi resimlerinkaydirigubbakcemile3

kızlar gözlerim çok kötü sulanıyo ortasına bakıcam diye kırpıyorum hep sulandığı için odaklanamıyorum
:((( neden yapamıyorum :((((

Sekerim bunlari eklemeye devam edersen hicbirimizzemuszemus yatamayacagiz..ama hepsi cok hos, ne desem ki???zemuszemuszemuszemus

:))) cnm yandınız o zaman, GMT+1 deyim, benim için gün daha yeni başlıyokaydirigubbakcemile3

kızlar gözlerim çok kötü sulanıyo ortasına bakıcam diye kırpıyorum hep sulandığı için odaklanamıyorum
:((( neden yapamıyorum :((((

çok zorlama cnm. bende de o dertten var, word'de 1 saatten fazla çalışamıyorum.
rahat rahat bak, hani uzaklara dalıyormuş gibi, o zaman gözün de sulanmaz, kolay görürsün. ya da monitör sabitken gözünü monitöre yaklaştır, sonra yavaşça uzaklaş, 1-2 kez tekrarla görürsüna.s.
derinliği yakalayınca gözünü kırpsan da kaybolmuyo görüntü:1rolleyes:

Back