• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. bir göz olarak sizin yprumlarını merak ediyorum..

Varikosel cok ileri degil ama cocuk olmana ihtimali var? Bu ne demek?

Varikosel korkulacak birsey değil ameliyatida basit ayrica cogu erkek bu ameliyati yasiyor cocuguda oluyir çevremde cok var hatta sirf cocuk olsun diye gidip ameliyatini olanda var. Ayrica sizinde cocugunuz olmayabilir evlenince basiniza is gelip sakatta kalabilirsiniz. Bunları bu kadar dusunurse kimse evlenemez herhalde. Takildiginiz seyler onemli degil diye düşünüyorum.

İleride sizden kaynaklı bir sorunla da çocuğunuz olmayabilir.
Kaldı ki varikosel tedavisi olan,adamı da pekala baba yapabilen bir rahatsızlık.
Hatta sizin şansınıza bunu şimdiden biliyorsunuz.
Olsun tedavisini,sorun ne?

Maddi açıdan beklentinizin üstünde de yaşayabilirsiniz,altında da,onu da bilemezsiniz.
Mühendis maaşlarını azımsamayın,çalıştığı yere göre de değişir elbet ama eşimin maaşı ve ailemde diğer mühendislerin maaşları hiç de azımsanacak gibi değil,Allah bereket versin hepsine.

Son olarak benim için bu konuda tek sorun,hediye almıyor olması
:63::rolleyes:
Ben isterim öyle ara sıra gönlümü hoş eylesin, ufak tefek şeylerle mutlu etsin.
Burada haklısınız.
Ama yapacak bişey yok,ruhunda yok demekki adamın.

Ve bu ilişkiye dışardan bakınca sizin kendinizden emin olmadığınızı gördüm.
Hadi hayırlısı.

onun işi küçük bir şehirde olabilir sanayinin daha gelişmiş oldugu bir şehirde mesela ve benim küçük bir şehirde iş bulma olasılıgım dusuk ihtimal bundan kaynaklanıyor
Sanayii gelişmiş ve küçük,İzmiti kastediyorsun sanırım.Niçin çalışamayasın ki...
Elini sıcak sudan soğuk suya da sokmazsın,sular artık sıcak akıyor çünki:))
Senden hiçbir iş beklemeyeceğini kastediyorsan bu sözle,ona inanma işte.
Çoğu erkeğin içinde,eli kumandalı,çekyatta uzanan,çayını bekleyen bir adam gizlidir.Şanslı azınlıktansan o başka...

Artıları eksileri saymışsınız, ilişkinizi özetlemişsiniz, sizi çok sevdiğini söylemişsiniz ama hiç "ben de onu çok seviyorum" dememişsiniz, dikkatimi çekti. Sizi tanımadan bunu söylemek zor ama bence yeteri kadar sevmiyorsunuz ve bu ilişki içinize sinmemiş.

Eşimle evlenirken başka bi şehire yerleşmem gerekiyordu tek dikkat ettiğim şey o şehirde kamuya atanmak oldu, o da dünyanın binbir türlü hali var,bi terslik olur da evlilikte problem olursa kimseye muhtaç olmayayim diye,yani yine sadece kendime güvendim,ne çalışırsam ne çocugumuz olmazsa,ne böylesini bulamazsam,ne de elimi sıcak su soğuk su zımbırtısını düşündüm. Sen de düşünme evlilik güzel olursa çalıştıgın için kendi paran olur eşinle beraber yersin,evliliğin tutmazsa kimseye eyvallahın olmaz ne istiyorsan öyle takılırsın

Yani bu ozel gun hediye alma falan bence evlendikten sonra biraz sacma gibi olmaya basliyor yani biz esiMle artik hic onemsemiyoruz baska zamanlarda icimizden gelerek aliriz alirsak :)

Eşimle evlenirken başka bi şehire yerleşmem gerekiyordu tek dikkat ettiğim şey o şehirde kamuya atanmak oldu, o da dünyanın binbir türlü hali var,bi terslik olur da evlilikte problem olursa kimseye muhtaç olmayayim diye,yani yine sadece kendime güvendim,ne çalışırsam ne çocugumuz olmazsa,ne böylesini bulamazsam,ne de elimi sıcak su soğuk su zımbırtısını düşündüm. Sen de düşünme evlilik güzel olursa çalıştıgın için kendi paran olur eşinle beraber yersin,evliliğin tutmazsa kimseye eyvallahın olmaz ne istiyorsan öyle takılırsın
Gerçekten çok haklısın bende düşüncemi o yönde değiştirmeliyim

Yani bu ozel gun hediye alma falan bence evlendikten sonra biraz sacma gibi olmaya basliyor yani biz esiMle artik hic onemsemiyoruz baska zamanlarda icimizden gelerek aliriz alirsak :)

evlendikten sonra saçma olabilir evet ama evlenmeden insan biraz hevesini almalı :)

Artıları eksileri saymışsınız, ilişkinizi özetlemişsiniz, sizi çok sevdiğini söylemişsiniz ama hiç "ben de onu çok seviyorum" dememişsiniz, dikkatimi çekti. Sizi tanımadan bunu söylemek zor ama bence yeteri kadar sevmiyorsunuz ve bu ilişki içinize sinmemiş.
Ya söylememe gerek yok ben zaten onu çok seviyorum. Ama sevgiden gözü kör olmuş aptal aşıkta olmak istemem sadece 3. kişinin yorumlamasını merak ettim

Bu kadar rasyonellik aşka yakışmıyor ya :( Bu tip konuları okudukça karşı taraf namına üzüntü duyuyorum. Oldu olacak artılarını eksilerini bir kağıda yazın, hangisi fazla çıkarsa o tarafa yönelin.

Back