A
angell2008
Ziyaretçi
- Konu Sahibi angell2008
Arkadaşlar ben 25 yaşında iki çocuk annesiyim.8 yıllık evliyim 7 yaşında oğlum birde 6 yaşında kızım var.Siz şimdi daha ne istiyon oğlunda kızında varmış diye düşünebilirsiniz. O nedenle açıklama yapmak istiyorum.3 yıl önce over tümçr ameliyarı oldum sol yumurtalıktan kaynaklı 8 kilo tümör aldılar kanserin eşiğinden döndüm diyebilirim çok şükür iyi huylu çıktı ve diğer yumurtalığımı ve rahmimi kurtardım çok zor günler yaşadım kanser hastanesinde ameliyat oldum ve psikolojim alt üst oldu o zaman iyiki yaşım erken demeden 2 çocuk yapmışım dedim kötü huylu çıksaydı bir daha asla bebek sahibi olamıyacaktım o yüzden bebek olayını erteleyenlere çok kızıyorum genç yaşımıza güvenipte sağlığımıza birşey olmaz diyemi düşünüyorlar acaba neyse konumuza dönelim..
Doktorum tekrar doğum yapmamın bu hastalığa yakalanma riskimi düşüreceğini ve hücrelerimin yenileceğini söylüyor...
2 yıldır çalışıyoruz bu arada 2 defa hamile kalabildim biri geçen sene 10 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum diğeride geçen ayki yaşadığım kimyasal gebelik...
Yani gebe kalabiliyorum fakat senede 1 kere bunu hızlandırmak için doktor bu ay klomene başlattı bakalım faydası olacakmı...
Artık bizde karı koca hevese geldik geçen sene bebişimin kalbi durunca çok etkilendik ve üzüldük demekki kendimizi bayağı hazırlamısız yeni bir bebişe...
Şimdi bakıyorum topiklerde bebek isteyenler 2. bebeğine hamile kalmak isteyenler var eeee biz bunun neresindeyiz bizim ne eksikliğimiz var dedim çünkü biliyorum 3. bebek için çalışanlarda var bizde burada toplanalım nedersiniz!!!
Doktorum tekrar doğum yapmamın bu hastalığa yakalanma riskimi düşüreceğini ve hücrelerimin yenileceğini söylüyor...
2 yıldır çalışıyoruz bu arada 2 defa hamile kalabildim biri geçen sene 10 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum diğeride geçen ayki yaşadığım kimyasal gebelik...
Yani gebe kalabiliyorum fakat senede 1 kere bunu hızlandırmak için doktor bu ay klomene başlattı bakalım faydası olacakmı...
Artık bizde karı koca hevese geldik geçen sene bebişimin kalbi durunca çok etkilendik ve üzüldük demekki kendimizi bayağı hazırlamısız yeni bir bebişe...
Şimdi bakıyorum topiklerde bebek isteyenler 2. bebeğine hamile kalmak isteyenler var eeee biz bunun neresindeyiz bizim ne eksikliğimiz var dedim çünkü biliyorum 3. bebek için çalışanlarda var bizde burada toplanalım nedersiniz!!!