• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 bakan neden hedef tahtasında?

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
413
45
Siyasi kulislerde, operasyonla oğulları gözaltına alınan Güler, Çağlayan ve Bayraktar'la Türkiye'yi eski günlere döndürmek isteyen lobilerin uğraştıkları yorumu yapılıyor

İstanbul merkezli rüşvet operasyonunda çocukları gözaltına alınan 3 bakanın hedef seçilme nedenleri siyasi kulislerin önemli gündem maddesi oldu. Adli sürecin isnat edilen suçlara ilişkin gerçekleri ortaya çıkaracağı belirtilirken üç bakanın son dönemdeki çalışma konularının bu operasyonda başka kurgu olabileceği ihtimalini akla getirdi. Kulislerde bu 3 ismin neden hedef seçildiklerine dair yapılan yorumlar şöyle:
EKONOMİ BAKANI ZAFER ÇAĞLAYAN: Göreve geldiği andan itibaren bölge ve çevre ülkeleriyle ticaret stratejisi geliştirerek Türkiye'nin ihracatına büyük bir hamle yaptıran Çağlayan, faiz lobisine karşı sert mesajlar verirken, İran'la ticaretin de önemli savunucusu oldu. Cenevre mutabakatıyla İran'a ambargonun gevşemesinin hemen ardından 15-16 Ocak'ta İran'a gitmeyi planlayan Çağlayan, "İran'a ambargolar kaldırılıyor. Bu ambargoların maliyetini en iyi yaşayan bakanlıklardan birinin başındayım. Ambargoların önümüze koyduğu seti kaldıracağız. Türkiye, altın ve kıymetli madenler başta olmak üzere diğer ihraç ürünlerini de İran'a yeniden sevk edebilecek. Bundan sonrası için Türkiye, İran'a her malını ihraç edecektir. Önümüzdeki 6 ayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bu nedenle İran'a yapacağımız seyahat büyük anlam taşıyor" açıklaması yapmıştı. Merkez Bankası'nı faiz artırımına zorlayan finans lobisini her fırsatta eleştiren Çağlayan, daha birkaç ay önce "Türkiye'yi ekonomik ve siyasi açıdan sıkıntıya sokarak eski günlere döndürmek isteyenler yeniden piyasaya çıktılar" mesajı vermişti.
İÇİŞLERİ BAKANI MUAMMER GÜLER: Muammer Güler, ocak ayında yapılan kabine değişikliğiyle içişleri bakanı oldu. Başbakan Tayyip Erdoğan'ın "asıl hedef bendim" dediği 7 Şubat 2012 MİT krizi ve müsteşar Hakan Fidan'ın KCK soruşturması nedeniyle ifadeye çağrılmasının ardından başlayan süreçte kilit bir konuma geldi. Özellikle Başbakan Erdoğan'ın evine böcek konulduğunun ortaya çıkması üzerine Emniyet İstihbarat'ta yapılan soruşturmayı ve yeniden yapılanmayı bizzat yürüttü. 45 ilde yapılacak emniyet müdürü atamaları ve değişiklikler konusunda da öncü rol oynadı.
ÇEVRE ŞEHİRCİLİK BAKANI ERDOĞAN BAYRAKTAR: Hükümetin en önemli gücü olan TOKİ'yi yıllarca yönetti. Çevre Şehircilik Bakanlığı döneminde deprem riski altında olan 7 milyon konutun tekrar yapılması ve büyük kentsel dönüşüm projelerine imza attı. 2013'te 253 bin konutun dönüşümünü başlatan, 2014'te 500 bin konutun dönüşümünü başlatacak olan Bayraktar, Cumhuriyetin 100. yılına kadar 3.5 milyon konutun, 20 yıl içinde ise 6.5 milyon birim konutun dönüşümünü gerçekleştirmeyi planlıyordu. Operasyonun inşaat ve finans sektörüne uzanmasının ekonominin üretim ve istihdam yönüyle lokomotifini durdurabileceği ve piyasalarda güvensizlik yaratabileceği belirtildi.
Sabah

iyasi kulislerde, operasyonla oğulları gözaltına alınan Güler, Çağlayan ve Bayraktar'la Türkiye'yi eski günlere döndürmek isteyen lobilerin uğraştıkları yorumu yapılıyor

SORUŞTURMAYA 2 SAVCI EKLENDİ
Soruşturmaya savcılar Mustafa Erol ile Ekrem Aydıner dahil edildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında koordinasyonu üstlenen Başsavcı Turan Çolakkadı tarafından yapılan yazılı açıklamada, şüpheli sayısının fazla olması, gözaltı süresinin ise kısa olması, soruşturmanın kısa sürede tamamlanabilmesi için kamu görevlilerinin suçlarını soruşturmakla görevli Memur Suçları ve Özel Soruşturma Bürosu'ndan 2 cumhuriyet savcısının daha görevlendirildiği belirtildi. Açıklamada 13 Eylül 2012, 21 Eylül 2012 ve 14 Şubat 2013 tarihlerinde 3 ayrı soruşturma başlatıldığı hatırlatılarak şöyle denildi: "Bu savcılardan önce başka cumhuriyet savcıları da aynı soruşturmaları yürütmüş, büro değişikliği ve benzer sebeplerle savcı değişikliği olmuştur. Dosyalardan biri 12 Temmuz 2013 tarihinde, diğeri 22 Temmuz 2013 tarihinde şu an iki dosyanın soruşturmasını yapan cumhuriyet savcısına tevzi edilmiştir. Üçüncü dosya ise 2 Aralık 2013 tarihinde şu an soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısına tevzi edilmiştir." Bu soruşturmalarda sivil vatandaşlarla birlikte kamu görevlilerinin de adının geçmesi, imar kanunu ve kıyı kanuna muhalefet etmek, kamu görevlilerinin rüşvet aldığı ve görevlilerini suistimal ettiği iddialarının bulunması nedeniyle soruşturmanın birisinin Memur Suçları, diğer iki soruşturmanın ise Kaçakçılık-Narkotik Suçlar Bürosu tarafından yürütüldüğü vurgulandı. Yanlış anlamalara sebebiyet vermemek ve kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla açıklama yapıldığı kaydedildi.

ŞENER: CEMAAT VESAYETİ
Oda TV davası kapsamında tutuklanan ve 1 yıl 9 gün kaldığı cezaevinden tahliye edilen Nedim Şener, "Bana yapılan operasyon ile bu operasyonu yapan polis müdürleri aynı, savcılar aynı. Bir zamanlar askeri vesayet vardı, şimdi cemaat vesayeti var" dedi. "Emniyetin içinde cemaatçi yapı olduğu çok açık" diyen Şener, şöyle konuştu: "Zaten bugün görevden alınan polislerden biri, bana karşı o saçma sapan fezlekeyi hazırlayan polislerden. İstanbul Emniyeti'nde sabaha karşı Hüseyin Çapkın'ın bile haberi olmayan bir operasyon yapılıyor. Yemekhanede polislere zarflar içinde hangi adreslere gidileceği söyleniyor. Ankara'da yapılacak operasyonda Ankara polisine bilgi verilmiyor. Devlet içinde devlet budur. Bir zamanlar askeri vesayet vardı, şimdi cemaat vesayeti var. Resmi makamlar dosyaya nüfuz edip o insanlarla ilgili doğru bilgiler vermeden insanları linç etmenin anlamı yok. Politik sonuçlar elde etmek için yolsuzluk dosyasına bakarsanız, bundan sağlıklı sonuç elde etmek mümkün değil."

Turkiye o eski gunlerden uzak degildi ki. Sadece kisiler degisik yolsuzluk hukuksuzluk Adam kayirma torpil hep ayni bu ulkede.

Evet bu operasyon cemaatin govde gosterisidir. Bundan zerre hazzetmiyorum. Ama bunun sadece komplo oldugunu da dusunmuyorum. Gonul isterdi ki bu yolsuzluklar sadece adalet duygusuyla adil bir yargiyla yapilsin. Ama iste ne ekersen onu biciyorsun. Suregelen tum davalarda tek duam buydu. Insallah yarattiklari canavar tarafindan yok ettikleri adalete muhtac olmalariydi. Simdi ayiklasinlar pirincin tasini.

Fethullah Gülenin daha öncede açıkça dile getirdiği bir amacı vardı. Tüm devlet ve savunma kurumlarına adamlarını koyacak ve bir anda darbe yaparak kendi reformunu getirecek. AKP geldiği zaman bundan vazgeçmişti. Hepimiz Ak parti üyelerinin hangi partilerden çıktığını biliyoruz. Erbakan ve fethullah Gülen zannetti ki istedikleri herşeyi yapacaklar, karşı olanların deyimine göre sözde şeriat gelecek:9:
Ama bekledikleri gibi olmadı. Ne her istediklerini yaptılar nede şeriat getirdi terbiyesizler:23:
Önce Erbakan ve eski yol arkadaşları karşı çıkmaya ve partiyi kötülemeye başladı. Cemaat en çok içerideki adamlarına güveniyordu bir nevi tehdit ediyordu. Ama Tayyip en son resti çekti ve kararlılığını göstermek ve bir nevi cemaatçileride temizlemek için (binlerce masum öğretmeni de yakarak!) dershaneleri kapattırmak istedi. Cemaatte kozlarını artık büyük oynamaya başladı.
Ortada büyük trajikomik görüntüler var. Ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Onlar çatışırken arada kalan bir çok masum insanda harcanıyor. Hele öğretmenlerimiz onlara çok üzülüyorum. Zaten atanamıyorlar bir kısmı başka iş yapıyor bir kısmı dershanelerde bari çalışayım diyor. Şimdi ondanda olacaklar. Vah ki vah!
(Ama şunuda söylemeliyim hayatım boyunca dershaneleri gereksiz bulmuşumdur. Sadece açıkta kalan öğretmenlerimiz için bir kapı olarak düşünüyordum)

Polıs kıme baglı Icıslerı bakanlıgına...

Ihaleler Tokı ıle...

Para -Ekonomı bakanı..

Kople olsa Saglık bakanı aıle bakanına olur..

..Bu memlekette tum paralarımızı alıp goturseler..İsraıl cemaat kopmle kurdu dıyecek insanlar var..

Ortada yolsuzluk var..Once bunlar ceza alsın..Sonra devlet ıcındekı orgutlerler temızlenır..

Orgut mu gozaltındakı kısılere rusvet alın dedı

Önce sunu söyleyeyim..
Varsa bir yolsuzluk yapan, Allah in gazabi üzerine olsun!

Operasyona gelirsek.
Daha önce Erdogan yanliz basina bir ise giristi, Türkiye de cok önemli seyler oluyor diye bu yapilanlari kökünü, bunlar yapilmadan insanlara anlatmak istedim ama olmadi.
Konu bir sekilde kapandi.
Operasyon aslinda yeni degil, hani diyorlarya " 1 yillik 1,5 yillik arastirma" yalan inanmayin.
Bu operasyon icin dügmeye basilma tarihi 2008.
AKP ile cemaat arasinin gerilmeye baslamasindan sonra cemaat AKP yi bitirmek icin 2008 de dügmeye basti.
Santaj kasetleri, dinleme, belge artik ne bulursak dediler.
Ama bu aradada Erdogan a sürekli isteklerini ilettiler.
Basta magdur edildik, fislendik, hakkimizi istiyoruz diye devlet kurumlarindan görev istediler Erdogan da verdi.
Devlet kurumlarindan atilmis insanlara iadeyi itibar zannediyordu.
Erdoganin " ne istedilerse verdik" sözü budur.
Ama Erdogan bunlarin ne yapmak istedigini artik hakimizi istiyoruz demeyi gecip " su adamlari suraya yerlestir" denmeye baslayinca anladi ve karsi cikti.
Bu karsi cikmalar sonrasi tehditler asladi. Bundan 8 ay kadar önce " AKP ile cemaat savasirsa ne olur?" diye basliklar atilip, iceriktede AKP biter yazilari yazilmaya baslandi.
Yapilacak bu operasyondan haberleri oldugunu belli etmek icin 4 ay önceden " bakan ogullarinin adi yolsuzluga karisirsa" diye imalara gecildi.
Todeys Zaman gazetesinde 2 yil önceden " Erdogan i devirme taktikleri" verilmeye baslandi.
Erdogan boyun egmiyordu " uzlasmayacagim sizinle" diyordu.
Son bakanlar kurulu toplantisinda, cemaat bir milletvekili ile haber gönderdi " uzlasma talebini yeniledi" haberi getiren milletvekili ve bazi milletvekilleri " secim öncesi gerginlik olmasin, uzlasalim" dediler ama Erdogan " ben bu adamlarin santajina tehdidine boyun egmem, uzlasmam" dedi.
Iste o andan itibaren kiliclar cekildi.
Hakan sükür cikarildi ve operasyon basladi.
Operasyon sonrasi Erdogandan yine ayni aciklama geldi " boyun egmeyecegim"
2 Dalga daha gelecek.
Hükümete karsi son oynanacak oyun ise ülke capinda yapilacak eylemler.
Erdogan pes eder mi? Derseniz..Etmez, boyun egmez.
Subat ayina kadar devam edecek bu. 15-20 gün ara ile 2 dalga daha gelecek.
Bu arada IRan, Irak gibi ülkelerle yapilan petrol anlasmalari, Halkbank in dünya bankasi olma yolundaki ilerleyisi, ( Amerikan alman ve ingiliz bankalarinin böyle bir durumda zararlari milyar dolarca olacakti) Toki nin dis ülkelerdede atilima gecmesi, THY, 3 . havalani vb... vb... zaten cok can SIKIYORDU dis ülkelerde.
Alman disisleri bakaninin bundan 6 ay önce söyledigi bir söz vardi " daha ne kadar izleyecegiz Türkiye yi, ona muhtac olana kadar mi?"
Yani adam müdahale edelim diyor acikca:)
Ettilerde, 2 deneme yaptilar bu 3. sü.
Uzun uzun yazmayacagim, Amerikada bir önceki yuvarlak masa toplantisi sonrasi, bir yetkili söyle demisti " Türkiye nin Putin i Erdogan, artik gitmelidir"
Neden Erdogan icin Putin benzetmesi yaptiklarini, Putin ve oligarklar arasinda yasananlari arastirarak bulabilirsiniz.
Bu arada Amerika da Kilicdaroglu na " bundan sonra daha SIK görüsecegiz" dendini ve bunun dogru oldugunu söyledigimde bazi arkadaslar kizmisti. Oysa hedefim CHP degil oynanan oyunlardi.
Bakin dün Kilicdaroglu, Amerikan büyükelcisi ile yemek yedi ve bugün Kilicdaroglu su aciklamayi yapti " Sarigül icin istifa edebilirim"
Bu söylemler kendilerine mi ait saniyorsunuz?
OYunu oynayan onlarida yönetiyor.
Neyse aslinda savas basladi.
Bu yasananlar sonunda Türkiye ya tüm zincirlerini kiracak ve büyük güc haline gelecek yada savasi birdaha savasamamak üzere kaybedecegiz ve Türkiye nin durumu onlarin vicdanina kalacak..
Yazacak konusacak sey varda, bosverin..
Dua edin..
AKP yada baska birsey icin degil.
Türkiye icin dua edin..
Cünkü Türkiye nin kaderini yaziyor birileri.....
Inansanizda, inanmasaniz da, icinde yasadiginiz ülkenin gelecegi icin dua edin...

Tüm bu yasananlar sonrasi su iki iddia cürüdü;
Yargi AKP nin elinde.
AKP cemaatin elinde.

Bunlarin asilsiz oldugu ortaya cikti.

Bu arada bunlarin yasanacagini bildigim halde cok üzüntülüyüm 2 gündür.
Restorantimiza gelen bir Türk arkadas ile sohbet sirasinda bana söyle dedi.
" Neden bu kadar üzülüyorsun ki hayret, zarar etmeden satarsin Türkiye deki mallarini burada yatirim yaparsin" dedi.
Ben " Türkiye de ki yatirim icin üzülmüyorum, Türkiye bu savasin sonunda kayip mi edecek, kazanacak mi? onu düsünüyoum" dedim.
O arkadas söyledigi akillara zarardi " amann bosversene, icindekiler düsünsün, Almanya da olmasinda"
Sanirim kendini düsünmek, neredeyse ülkesiz kalacak olma ihtimalinin olmasini bile umursamamak, " aman cikarim zedelenmesin" mantigi bu olsa gerek.
Birde bu olayin saskinligini yasiyorum..

Son düzenleme:
Son bakanlar kurulu toplantisinda, cemaat bir milletvekili ile haber gönderdi " uzlasma talebini yeniledi" haberi getiren milletvekili ve bazi milletvekilleri " secim öncesi gerginlik olmasin, uzlasalim" dediler ama Erdogan " ben bu adamlarin santajina tehdidine boyun egmem, uzlasmam" dedi.
dersaneler kapatılmasın diyemi şantaj yapıldı tehdit aldı erdoğan.hadi aldı diyelim ve tehtidlere boyun eğmegiyp görüşmek istemedi. ve uzalşmadı noldu dahamı ii oldu. .mecliste gözümüzün içine bakabaka bizi tehdit eden toprağımız tehtid eden tehditi geçip faaliyet yapmaya çalışanlarla neden " ben bu adamlarin santajina tehdidine boyun egmem, uzlasmam" diyemedi..oturup bi güzel anlaştıı uzlaştıı tabiri caizzse boyun eğdi.....okadar kanı dökülen vatan evladına karşı...:72::72::72::72:Haram lokma ağzına alanı Rabbim yerin dibine soksun...soksunki millete karşı yüzü kalmasın

Son düzenleme:
Su ekleyecegim 5 videoyu izleyin.
Her ideolojiden insan var.
Durumu degerlendiriyorlar.
En Sıradışı Ülke Tv ( 19.12.2013 ) Ahmet Kekeç Hasan Öztürk İbrahim Kahveci Mehmet Çelik Savcı Sayan Yusuf Ziya Cömert izle

Yapilmaya calisilan büyük oranda anlatilmis.

Bu arada benden bir ikaz daha.
Yakinda cemaati aklama, masum gösterme operasyonlari baslayacak.
Hatta ilk ayagi basladi.
Ilk atak " insanllah masallah" cephesinden geldi.
Twitter da onlarca kadin resimli, kadin isimli profilden " müslümanlar kardestir" mesaji veriliyor.
2. etap cemaate ait cesitli kurum ve kuruluslara ufak capli saldirilar düzenlenecek.
Böylece masum ve magdur cemaat portresi cizilecek.
Yakinda ufak capli saldiri haberleri gelecek..

Haftasonu icin, Türkiye ye gitmem gerekiyor, buraya yazamayacagim ama iyine tekrarliyorum, herkes herseyi bir kenara birakip Türkiye icin dua etmeli bence.
AK parti en kisa zamanda bu yolsuzluk iddialarinin üzerine gitmeli varsa bir yolsuzlugu olan en agir sekilde cezalandirilmali.

Birde sunu söylemeyi unutmusum, cemaat icinden cikan seslere istifalara dikkatle bakin.
Operasonun kirliligini dile getirip istifa ediyorlar.
Bugün üst düzey bir cemaaat yetkilisi ise su cümleleri kullandi " velev ki bu operasyon emrini israil, amerika vermis olsun, iran irak iliskilerini baltalamak icin yapilyor olsun, savci isini yapacak" diyor:)) Evet cok yakinda operasyonun icindeki gücler desifre olacak, bunlarda simdiden önünü alma cabalari.

Ayrica isi riske atmayip, hizla el degistirilen önemli kurum ve kuruluslar var.

Bu operasyonun yapilacagini bildigi icin kapalicarsidan 1 aydir dolar alip, dolar deposu yapanlar ve " dolar 2 TL yi gececek" diyenler acaba sizin yaptiginiz yolsuzlluk hangi tür yolsuzluk:)

Son düzenleme:
cemaati aklama yerine bence akpyi aklama operasyonları başlıcak gibime geliyor bide şunu çözemedim madem cemaat masum değildide ne diye akp seçimlerde, refaramdumda destek bekledi yapılan faaliyetlere destek verdi

Son düzenleme:
Daha önce Erdogan yanliz basina bir ise giristi, Türkiye de cok önemli seyler oluyor diye bu yapilanlari kökünü, bunlar yapilmadan insanlara anlatmak istedim ama olmadi.
Konu bir sekilde kapandi.
Operasyon aslinda yeni degil, hani diyorlarya " 1 yillik 1,5 yillik arastirma" yalan inanmayin.
Bu operasyon icin dügmeye basilma tarihi 2008.

Yapilacak bu operasyondan haberleri oldugunu belli etmek icin 4 ay önceden " bakan ogullarinin adi yolsuzluga karisirsa" diye imalara gecildi.
Todeys Zaman gazetesinde 2 yil önceden " Erdogan i devirme taktikleri" verilmeye baslandi.
Erdogan boyun egmiyordu " uzlasmayacagim sizinle" diyordu.
Hakan sükür cikarildi ve operasyon basladi.
Operasyon sonrasi Erdogandan yine ayni aciklama geldi " boyun egmeyecegim"
2 Dalga daha gelecek.
Hükümete karsi son oynanacak oyun ise ülke capinda yapilacak eylemler.
Erdogan pes eder mi? Derseniz..Etmez, boyun egmez.
Subat ayina kadar devam edecek bu. 15-20 gün ara ile 2 dalga daha gelecek.
Bu arada IRan, Irak gibi ülkelerle yapilan petrol anlasmalari, Halkbank in dünya bankasi olma yolundaki ilerleyisi, ( Amerikan alman ve ingiliz bankalarinin böyle bir durumda zararlari milyar dolarca olacakti) Toki nin dis ülkelerdede atilima gecmesi, THY, 3 . havalani vb... vb... zaten cok can SIKIYORDU dis ülkelerde.
Alman disisleri bakaninin bundan 6 ay önce söyledigi bir söz vardi " daha ne kadar izleyecegiz Türkiye yi, ona muhtac olana kadar mi?"
Yani adam müdahale edelim diyor acikca:)
Ettilerde, 2 deneme yaptilar bu 3. sü.
Uzun uzun yazmayacagim, Amerikada bir önceki yuvarlak masa toplantisi sonrasi, bir yetkili söyle demisti " Türkiye nin Putin i Erdogan, artik gitmelidir"
Neden Erdogan icin Putin benzetmesi yaptiklarini, Putin ve oligarklar arasinda yasananlari arastirarak bulabilirsiniz.

Bu yasananlar sonunda Türkiye ya tüm zincirlerini kiracak ve büyük güc haline gelecek yada savasi birdaha savasamamak üzere kaybedecegiz ve Türkiye nin durumu onlarin vicdanina kalacak..
Yazacak konusacak sey varda, bosverin..
Dua edin..
AKP yada baska birsey icin degil.
Türkiye icin dua edin..
Cünkü Türkiye nin kaderini yaziyor birileri.....
Inansanizda, inanmasaniz da, icinde yasadiginiz ülkenin gelecegi icin dua edin...

Tüm bu yasananlar sonrasi su iki iddia cürüdü;
Yargi AKP nin elinde.
AKP cemaatin elinde.

Bunlarin asilsiz oldugu ortaya cikti.

Bu arada bunlarin yasanacagini bildigim halde cok üzüntülüyüm 2 gündür.
.

Arkadaşım maşallah Emniyet,Beyazsaray,Okyanus ötesindeki hoca,burdaki hükümet....hepsinin atacağı adımıda,kapalı kapılar arkasındaki konuşmalarıda ezbere biliyorsun,ya müneccimsin,ya CIA ajanı.:ssz:

Keşke başbakanıda uyaraydın da 4 ay önceden 2 gündür görevden aldığı 50 tane polisi önceden alaydı görevinden.:27:

Dolandırıldığımız kadar dolandırılmışız zati,uyaraydında yakalanmayalardı bakanlar,paraların yüzde 90 ı gitmiş Türkiyeden,bari ülke istikrarsız bir sürece girmezdi.:34:

Son düzenleme:
:1::1: Komik aciklamalar... Aynen bekledigimiz gibi... Weiss, apar topar Turkiye'ye gitmene gerek yok, yapilabilinecek pek birsey kalmadi. Yandaslarin istifa etselerdi onlari meclisten toplarlardi, bunu goze alamadilar. Ama birileri dugmeye basti artik. Son dakikaya kadar istifa etmesinler, artik bir onemi kalmadi, yakinda bunlari havaalanlarindan toplarlar, yurtdisina kacarken...

Ergenekon davalarindan sonra weiss " bu ulke kimsenin ciftligi degil artik " demisti. Ben de sadece ciftligin sahibi degisti demistim.

Gorulen o ki bu ulke hala birilerinin ciftligi.Hani bu cemaat gudumlu davalardan sonra yaziklarina bakiyorum bir de simdiki yazdiklarina

Yapragini yerken kitir kitir sapinq gelince meee sozu aklima geliyor.

Aylardır yazdığım gibi yazık oluyor bu ülkeye, yazık oluyor bu millete.
Mevzunun 2008'den beri start verilmiş bir süreç olduğunu zaten biliyoruz, tvlerde dile getiriliyor.
Ateş olmasa duman çıkmazdı. İmalar belgelere, delillere dayalıdır, yoksa kimse ima etmezdi.
İddialar çürümedi ne yazık ki:
"Fethullah Gülen Hocaefendi’nin dünya çapında açtığı okullar bizim iftiharımızdır. Bizim dış politikamızla cemaatin yaptıkları birebir örtüşüyor. Meclis’teki bütün müzakerelerde Ak Parti cemaatin yaptıklarının arkasında durmuştur. Ancak şimdi bize bir şey çıkar mı düşüncesiyle CHP cemaate sahip çıkar bir görüntüye bürünmüştür. AK Parti ile Cemaat arasında kıran kırana bir kavgadan söz edilemeyeceğine düşünüyorum. Bir kırgınlık olabilir. Bu bir aile içerisinde anlaşmazlık uyuşmazlıktır. Bunu aile içerisinde halledebileceğimizi düşünüyorum.

AK Partili Hseyin elik'ten nemli aklamalar - Hrriyet GNDEM

Acı olan ne biliyor musunuz? Hala partiler üzerinden seviniyor veya üzülüyorsunuz, oysa yine başkaca topiklerde yazdığım gibi birileri gider, birileri gelir ama herşey aynı.
Bu Çalıkuşu dizisini önce Aydan Şener Kenan Kalav oynarken seyredip yıllar sonra Fahriye Evcen Burak Özçivit'le yeni yepyeni versiyonunu seyretmeye benziyor. Oyuncular değişiyor ama yazar Reşat Nuri Güntekin...

Önce sunu söyleyeyim..
Halkbank in dünya bankasi olma yolundaki ilerleyisi, ( Amerikan alman ve ingiliz bankalarinin böyle bir durumda zararlari milyar dolarca olacakti)

:52::52::52::52: Bak simdi.. En cok da buna guldum... Bu konuda hakli olabilirsin belki de... Bu Halk Bankasi o kadar buyumus, o kadar buyumus ki bankanin Genel Muduru buyuyen mevduati banka kasalarina sigdiramamis, evine getirip ayakkabi kutularina doldurmus... Kac para idi o? 4.5 milyon dolar miydi? :52::52::52::52:

Yazıp çıkıyordum ki yorumlar gözüme çarptı.
Lütfen hanımlar, üsluplara dikkat edin.

Mune'cim, lafin bana mi bilmiyorum. Ben sadece komik seylere guluyorum. Daha once Kilicdaroglunun dosyasinda Kilicdaroglunun dedikleri carpitilip sayfalarca gulunmustu ve hic bir uslup bozukluguna sebep olmamisti, herhalde gulmek serbest diye dusunuyorum.

:52::52::52::52: Bak simdi.. En cok da buna guldum... Bu konuda hakli olabilirsin belki de... Bu Halk Bankasi o kadar buyumus, o kadar buyumus ki bankanin Genel Muduru buyuyen mevduati banka kasalarina sigdiramamis, evine getirip ayakkabi kutularina doldurmus... Kac para idi o? 4.5 milyon dolar miydi? :52::52::52::52:

4.5 milyon dolar nedir ya 0'lar gidince tezahür edemedim kaç tane emine erdoğan yüzüğü eder acaba :52:

4.5 milyon dolar nedir ya 0'lar gidince tezahür edemedim kaç tane emine erdoğan yüzüğü eder acaba :52:

Sorma ttg, valla bilemiyorum. Evde ne kadar ayakkabi kutusu varsa hepsini cikartip yan yana siraladim. Bu sene Christmas agaci kurup altina siralamayi dusunuyorum. Bunlar bir yerde "bize parayi Allah gonderiyor" demislerdi ya, bakarsin bizi de gorur diye dusunuyorum. :9:
Hem sonra o Amerikan, Alman, ve de Ingiliz bankalari bence onlemini almistir ve bu Genel mudur bankanin onunden bile gecerken calacak alarmlarini kurmuslardir bile..:52: O yuzden milyonlarca dolar zarara filan ugramazlar kimse merak etmesin..

Türkiye için dua ediyorum weiss edeceğim de...Bu kirli oyun inşallah son bulacak..Suçlular elbette cezasını çeksin.

Ben Recep Tayyip Erdoğan'dan geçmeyeceğim..Kimin ne düşündüğü,kimin ne yazacagı pek umurumda degil..Bu platformda sinkâflı kelam dokundurmaya da hiç gerek görmemiş biriyim..

2008'den bu yana bekleyip kritik dönemlerde bombayı patlatıyorlar..Bu kaçıncı girişimleri...22 defa suikastten dönmüş bir adam Sayın Başbakanım..Bunu da atlatacağız..Diren akp !

Back