- 25 Mayıs 2022
- 82
- 22
- 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar erken yaptırırsanız o kadar iyi olur, yenidoğan sünnetini doğumdan 48 saat sonra bile yapılıyor,bebek küçük diye cekingeniz olmasın, lokal anestezi olması nedeniyle bebiş aç kalmıyor,bebeklerde iyileşme çok hızlı oluyor emzirmenin etkisiyle ağrı kesicide kullanılmıyor avantajı çok büyük, sünnet ileri yaşlarda travma oluşturuyor 2 yaşından sonra hiç önerilmiyor 6 yaşına kadar.Benim bebeğim 1 aylık oldu 2 aylığına da az kaldı sizce sünnet ne zaman yapayım bilgi verirseniz sevinirim. Sünnet hakında bir bilgim yok ta yardımcı olursanız sevinirim
45 günlükken yaptırdık...iyi ki yaptırmıştım.sadecebbir gece sabaha kadar emmek istedi..feryat figan ağlaması hiç.oldu da bitti maşallahbüyüdükçe çocuk için de anne için de travmatik oluyor.local.anestezi ile klips yöntemi ile oldu.
Ben 50 günlüktü yaptırdım,çabucakta iyileşiyor,idrarlari daha ek gıdaya geçmedikleri için çok asitli de olmuyor, harekette edemedikleri için yara daha çabuk iyileşiyor,bize ürolog çişleri steril şuan çok çabuk iyileşir demişti ki öyle de oldu,şiddetle tavsiye ederim hemen iyileşti hatta hiç huzursuzluğu da olmadıBenim bebeğim 1 aylık oldu 2 aylığına da az kaldı sizce sünnet ne zaman yapayım bilgi verirseniz sevinirim. Sünnet hakında bir bilgim yok ta yardımcı olursanız sevinirim
Benim oglusuma 40 cikdikdan sonra sünnet yapdirdik sorunu vardı çiş yapica agliyodu on gün bile surmedi düzelmesiBenim bebeğim 1 aylık oldu 2 aylığına da az kaldı sizce sünnet ne zaman yapayım bilgi verirseniz sevinirim. Sünnet hakında bir bilgim yok ta yardımcı olursanız sevinirim
Benim bebeğim 1 aylık oldu 2 aylığına da az kaldı sizce sünnet ne zaman yapayım bilgi verirseniz sevinirim. Sünnet hakında bir bilgim yok ta yardımcı olursanız sevinirim
3.5 aylıkken oldu ilk gün biraz huzursuz oldu ama çok değil sonra hiç anlamadık bileBenim bebeğim 1 aylık oldu 2 aylığına da az kaldı sizce sünnet ne zaman yapayım bilgi verirseniz sevinirim. Sünnet hakında bir bilgim yok ta yardımcı olursanız sevinirim