- Konu Sahibi akdenizli15
-
sütünüzü sagın en az 90cc yer bebekler 3 ayında eger yetmiyorsa bir ögün mamayı verin ve o sırada gögsünüzü sagın sonraki yemesinde sizi emsin yetmezse sagılan sütüde verin benim bebegimde hem mama hemde meme emiyo ve 6 aydayız halen memeyi bırakmadı aksine bende süt olsa mama falan istemiyo memeyi cok seviyor bazen sütüm olmuyo mama yedirmeye calısırsam aglıyor memeyi 2 dk emse mutlu oluyor arkasından mama yı yiyor hemen bide yatmadan önceki öğünde mama verirseniz daha tok tutyor uzun süre uyuyor bu arada sizin gögüslerinizde dolar
hangi biberonu kullanıyorsunuz memeyi bırakmaması için??
hangi biberonu kullanıyorsunuz memeyi bırakmaması için??
canım ben de 20 günlükken mama vermeye başladım sutum yetmedığı için.allaha şükür 15 gun sonra 1 yaşına gırecek hala meme emyıro bırakmadı hiç yani.ben en başından beri aventin biberonunu kullandım1 numaralu yanı tek delikli.3 aylık bebeğe de 90 cc yeterli.ya da 120 eğer içiyosa ver karnı doysun yavrumun.ben sankı allahın emrı gıbı 90 cc den fazla vermıyodum.ne kafa şimdi ki aklım olsa verırım doymuyodu yazım kızım.ama sankı verırsem bişey olcak sanıyodum tecrubesizlik işte:))
slıkon meme ucunu takıp pompoalasan faydası olur mu acaba?inşaallah bır an önce geçer göğüslerin de.onun acısını bilirim
arkadaşlar lütfen yardımcı olun ne yapacağımı şaşırdım artık.oğlum biberonu almak istemiyor kaşıkla zaten yemiyor ağlıyor.günde kaç kez ne şekilde vericem bi türlü ayarlayamıyorum.sizler nasıl veriyosunuz mamayı paylaşırsanız çok sevinirim
canım bebeğin kaç gunluk ?
biberondan memnun değildir değiştir ben dr brows kullayorum nukta ii meme ucunu kontrol et akıyor mu?
diline damagına bak belki pamul-kçuk olmuştur bu yuzden beslenmeyi reddeiyor olabilir.
benım bebeğim 50 gunluk gunde 6 ya da 7 kez besleniyor. 90 ml ya da 120 ml veriyorum anne sütü çok az olduğu için mama veriyoum.
ilk bebeklerde acemilik çok fazla oluyor. bazen elim kolum bağalanıyor.
doktorunuzla görüşün kesin ve en detaylı bilgiyi size o verebilir.
canım nacizane fikrim mamayı çok verme çünki mamaya hemen alışıyolar benim kızım 6.aylıkken hasta olduk ikimizde 4 gün mama verdim arkasından kendi hastalandı baktı mamanın tadı güsel benim sütümde hep azdı mamada biberondan bol bol geliyo dahada beni istemdi elinle resmen mememi itiyodu
bide been nptıysam sütüm artmamıştı bende emzirmenin ardından mamayı kaşıkla veriyodum ama hastalanınca biberonla bi verdim olay bitti biberonumuzda nuk anne memesi gibi az gelenlerdendi yinede hemen alıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?