• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 AYLIK OĞLUM VAR Hamile olabilirim

alpannesiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2025
7
0
1
23
Merhabalar ben geçtiğimiz Aralık ayında normal doğum yaptım ama çok çok zor bir dogumdu 17 saat sancı çektim ve 2 gün hastanede yattım, korunmama rağmen hamile kaldım sanırım leke geldi ama arkası yok. Aldırıp aldirmamak arasında çok kaldım bebeğim çok küçük tüm ilgimi oğluma vermek istiyorum 2 sene ama hamileysem de karnimdakine kıyamıyorum yardım edin akıl verin lütfen 😭 23 yaşındayım tek bebek bile bana çok ağır geldi hiçbir desteğim yok lohusayken bile hep tektim 2 çocukla nasıl baş edicem

Merhabalar ben geçtiğimiz Aralık ayında normal doğum yaptım ama çok çok zor bir dogumdu 17 saat sancı çektim ve 2 gün hastanede yattım, korunmama rağmen hamile kaldım sanırım leke geldi ama arkası yok. Aldırıp aldirmamak arasında çok kaldım bebeğim çok küçük tüm ilgimi oğluma vermek istiyorum 2 sene ama hamileysem de karnimdakine kıyamıyorum yardım edin akıl verin lütfen 😭 23 yaşındayım tek bebek bile bana çok ağır geldi hiçbir desteğim yok lohusayken bile hep tektim 2 çocukla nasıl baş edicem
Ah canım keşke korunsaydin bu dönemde. Yani şuan test yapmadan nasıl bu kadar eminsin belki de hamile değilsin. Önce bir test mi yapsan.

Korundum, ya ben supheleniyordum zaten bugün leke de gelince ... napicam bilmiyorum
Korunduysan hamile olmama ihtimalin daha yüksek. Reglin ne zaman test yapsan sonuç alırsın. Benimde bir ara lekelenmelerim olmuştu. Hamilelik sandım ama kist oluşmuş yani bu tarz şeylerde yapabiliyor.

Geri çekilme korunma yöntemi değildir.İstemiyorsanız keske gerçek bir yöntemle korunsaydınız.Tekrar evde gebelik testi ya da hastanede kan tahlili yaptırarak sonucu net öğrenebilirsiniz.Hamile değilseniz bir daha böyle bir korku yaşamamak için doğru bir yöntemle korunun bence.

Back
X