- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
bende bır ara o sekılde korunuyodum denemı cok sarstı ,bıraktım sonrasında bu konuda eşlerimiz cok bencil bence
Peki şuan adet görüyor msn canm ne kadar oldu iğneyi bırakalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bır ara o sekılde korunuyodum denemı cok sarstı ,bıraktım sonrasında bu konuda eşlerimiz cok bencil bence
Neden spiral tktıramıyorsun? Ben de taşıyıcıyım ve doktorum taktı. Depo-provera kullandım bi süre. Adeti tamamen kesti ve kan değerlerim yükseldi. Ama çok uzun süre korudu beni.ben de doğum yapali 9ay oldu. thalassemi taşiyiciligi oldugu için spiral taktiramiyorum. bugün bir galeyana gelip depo provenar yaptirdim.yorumlari okuyunca da cok pişmanoldum. bakalim 3 ay nasil gececek.
Merhaba uzun süre olmuş bende aynı şeyleri yaşıyorum hamile kaldiniz mi acabamerhabalar ben hiç doğum yapmadım yeni evliydim hemen çocuk istemiyodum araştırmadan 3 aylık vurdurdum ne olduğunu öğrenince şok oldum şuan 10 aydır adet görmüyorum ara ara az miktarda kanama oluyor kilo artışı yaptı sinir yapıyor işin kötüsü eşimin haberi yok o hemen çocuk istiyodu ikna edemedim bende gizli yaptırdım Dr gittiğimizde söyleyemiyorum eşimde benle geliyor gizli gidemiyorum bi şekilde onsuz gitmem lazım artık adet görmek ve bebek yapmak istiyorum iğnenin prospektüsünde 18 aya kadar hamile kalınamayabileceğini yazıyor dün Dr gittim 10 ay sürmez kan bakalım dedi hangisi doğru eşime söylesemmi napsam bilmiyorum tek bildiğim bu iğneyi bida yaptırmamak!
Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum hamile kaldınız mı acabaMerhaba uzun süre olmuş bende aynı şeyleri yaşıyorum hamile kaldiniz mi acaba