• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 3 aylik kizim :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

er_cnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
33
0
86
İstanbul
Arkadaslar 3 aylik bebegim birden bire hic yapmazken agliyor durmuyor yatirdigim zaman kiyamet kopuyor kucakta sadece ziplatmayi kabul ediyor kasiliyor birde ikinir sıkılır bir hal aliyor durmuyor hic ilk 1bucuk 2 ay gaz agrilari cektik ama son bir ay atlatmistik gece gunduz uyuyor sakin bir bebekti bir gun kabus geri dondu ve ben bicareyim ayrica doktora goturdum kan idrar tahlil yapildi hersey temiz ne olabilir. 3 aydan sonra bidaha gaz sancisi baslarmi Anlamadimki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar 3 aylik bebegim birden bire hic yapmazken agliyor durmuyor yatirdigim zaman kiyamet kopuyor kucakta sadece ziplatmayi kabul ediyor kasiliyor birde ikinir sıkılır bir hal aliyor durmuyor hic ilk 1bucuk 2 ay gaz agrilari cektik ama son bir ay atlatmistik gece gunduz uyuyor sakin bir bebekti bir gun kabus geri dondu ve ben bicareyim ayrica doktora goturdum kan idrar tahlil yapildi hersey temiz ne olabilir. 3 aydan sonra bidaha gaz sancisi baslarmi Anlamadimki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizimkide aynıydı benim kızımdada makat çatlağı çıktı kakasını zorlanmadan yapabiliyormu yada kaç günde bir yapıyor??

Back