• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık kızım sürekli ağlıyor.......geçmiyor:(

Merhaba, çok uzun zaman olmuş.İlk sene nasıl geçti hatırlıyor musunuz. Üç buçuk aylığız ve tükendim.
6 aya kadar biraz sıkıntılı oluyor. Ama sonra emeklemeye başlıyorlar, oturdukları yerden oyuncaklarla oynayamaya başlıyorlar ve zaman hızlanıyor. Benim kızım 14 aylık oldu ve o ilk zamanları unuttum bile 😊

Mrb arkadaslar 3 aylik bir kızım var sürekli agliyo hep kucak istiyo uyumuyor kucakta iken de 1 2 dk sonra ağlamaya basliyo 3 aylik olunca gecer demislerdi gecmiyo boyle bebeği olup daha sonra uslanan anneler var mı acaba sinirlerim bozuluyor onun ağlaması beni cok yıpratıyor ne yemek yapabiliyorum ne ev ısı tuvalete bile gidemiyorum cvplariniza ihtiyacım var şimdiden tesekkurler
Kolik bebeğiniz gaz sıkışması sorunu var bnm oglumda oyleydi ancak battaniyede salliyarak yatiriyordm sebebpsiz yere agliyodu ciglik ata ata hemde doktor banada 3 6 ay icinde biter dedi bide gaz damlasi verdi kullaniyorm ama ben 1 cay kasigi yağ verdim ve bagirsaklari calistigi icin tüm gazinı cikardi aglamasi azaldi ama simdide durmadan agliyodu diye kucaga alisti kucak istiyo durmadan tuvalete bile zor gidiyorm

Bende 3 ay boyunca ayni durumu yaşadım. Meğer açlıktan ağlıyormuş doymuyormus. Ne zaman hipp mamaya başladım gunduzleri huzursuzluğu bitti geceleri uyumaya basladi . Belki senin bebeginde doymadigi icin acliktan agliyor olabilir

Sagliginda herhangi bir sıkıntı yoksa ve aclik gaz vs. Problemi yoksa ve hâlâ devamlı ağlıyorsa hamilelik surecinizi düşünün derim sıkıntılı bir hamilelik mi geçirdiniz.. eger bu da değilse çocuğu rahatlatin onun ile Rabbini yaraticisini konuşun... Tamamen yabanci bir yer bazi çocuklar yadirgar... Geldiği alem bulunduğu yer onun için yeni .. yeni bir düzen yeni bir dünya ve bu dünyada en güzel hediyesi anne ve bu anne çocuğunu sakinlestirip rehber olması gerekiyor... Her ne kadar vucudu bebekse de ruhu büyüktür.. bilmediği için tecrübesizdir... Guzelce konusun Kur'an'ı Kerim okuyun sizde dinleyin rahatlayacak iyi gelecektir...

Back