Mrb arkadaslar 3 aylik bir kızım var sürekli agliyo hep kucak istiyo uyumuyor kucakta iken de 1 2 dk sonra ağlamaya basliyo 3 aylik olunca gecer demislerdi gecmiyo boyle bebeği olup daha sonra uslanan anneler var mı acaba sinirlerim bozuluyor onun ağlaması beni cok yıpratıyor ne yemek yapabiliyorum ne ev ısı tuvalete bile gidemiyorum cvplariniza ihtiyacım var şimdiden tesekkurler
benim bebeğimde gazdan emmede bile zorlanıyor çok ağlıyor kucakta rahatlıyor yerine koyunca basıyor çığlığı huysuzluktan değil karın ağrısı var hep gazlı bir bebekti 3aylık olunca geçer dediler bana ama pek umudum yok benim.. damlalarında faydası yok.. yemek yapma,wc bende zaman ayıramıyorum sizin gibi idrar yolu enfeksiyonu baktılar çıkmadı..
bağırsaklar bol gazlı(( gözünden yaşlar geliyor yavrucağımın içim eziliyo..
kurutma makinesi sesi&acı elma yağı sürmek bunlar benim yaptıklarım daha neler yapabilriiz yaşayan arkadaşlar??
piyasadaki hatta avrupadaki biçok btkisel ilacı denedim,faydası yok..
ben çok günler gecekr banyoda uyuttum. su sesi rahatlatıyo,anne karnında da suyun içnedelr ya huzur veriyo su sesi..bi de şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş diye söyleyin inanın 1,5 yaşında bile kulağına bunu söleyince rahatlıyo.deneyin..banyoda suyu açıp,taburenin üstünde kucağımd açok uyuttum oğlum u..
hareketlendikçe azalması tek dileğim umarım 7de bizimkide biter inş. daha fazla uzamaz.. altını açmadan bacaklarını hareket ettiriyorum karnına doğru üşür de daha çok gazlanır diye. ama artık havalar ısınıyor altı açık harektler yaptırıyım bende.
teşekkrlr hatta bu topiği açan kader arkadaşımadaçook teşekkr ederim. yalnız olmadığımı bilmek beni çok rahatlattı..
bana sen bu cocugu kucağa alıştırmıssın tarzında yaklaşıp halimi anlamıyorlardı kesinlikle çeken biliyor etrafımdaki kimsenin bu kadar ağlayan kucakta gezen bebeği yok.. hatta gazına bile sırtına vur çıksın dediklerinde çıldırıyordum.. çıkmıyor işte!! bir pırt sesine sevince boguluyorm..
gördüm ttatlım mesajını cvp attmumay msj attım caınm sana bir bak istersen
3ayı bitirdik.. fakat hala sancılarımız devam ediyor.. bi azalma yok.. aynen canım kollarımda bacaklarımda hal kalmıyo.. memede emme savaşları sürüyor.. ağlamasından sinirlerim yıpranıyo eşim işinden dolayı çok yardımcı olamıyo böyle tek başıma zor bir bebek büyütüyorum ev işine bir bayanda tutulur ama şu yemek olayı benim için zor emzirdiğim için gıdalı yemem şart.. geçiştirecek şeyler bir iki gün idare edebilirim. küçük bir ilçedeyimAh ah cnm benimde tek dileğim 6 aylikken geçmesi sürekli kucağımızda gezdiriyoruz keske ağlamasa da bizde almasak cok mü merakliyiz sanki belim bacaklarım kollarım kopuyo ins bebislerimiz uslanir bizde mutlu anneler oluruz baskaları gibi
Mrb arkadaslar 3 aylik bir kızım var sürekli agliyo hep kucak istiyo uyumuyor kucakta iken de 1 2 dk sonra ağlamaya basliyo 3 aylik olunca gecer demislerdi gecmiyo boyle bebeği olup daha sonra uslanan anneler var mı acaba sinirlerim bozuluyor onun ağlaması beni cok yıpratıyor ne yemek yapabiliyorum ne ev ısı tuvalete bile gidemiyorum cvplariniza ihtiyacım var şimdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?