Bebek Beslenmesi 3 Aylık Kızım Beslenmeyi Reddediyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Konu acılalı çok olmuş ama ben çok kötüyüm bebeğim 93 günlük ve hiç bir şekilde beslenmeyi kabul etmiyor en fazla la yediği 60 cc dir oda zorla iki aydır böyle doktor şimdiye kadar bişeyi yok dedi ama en son bronsiolit olmuştu ilaç falan atlattık gibi daha kontrole götürmedik ne yapacağımı bilmiyorum sütüm olmadığı için anne sütü yok. ki onuda reddediyor öyle oluyor ki gün içinde 100 ml bile beslenmemis oluyor bi ayda 300 gram almış ti en son bu ayda 200 ne yapıcam bilmiyorum çok çaresizm arkadaşlar böyle bişey yaşayan oldu mu?

Süt alerjisi olabilir mi bilmiyorum biberon u gördüğü an basıyor yaygararı her şekil denedim uyurken mamayı farkettigi an hemen ağlıyor mesela bugün akşam üstü 6 da yedi ve hala yemedi reddediyor bu kadar küçük bi bebek nasıl 8 saat aç kalabiliyor anlamış değilim ; (((

Canım burda bir arkadaştan böyleydi.bbegine ne mama ne anne sütü verebildi.en son anlasildiki süt alerjisiymis.baska bir doktora daha götür alerji doktoruna goturun.

Canım burda bir arkadaştan böyleydi.bbegine ne mama ne anne sütü verebildi.en son anlasildiki süt alerjisiymis.baska bir doktora daha götür alerji doktoruna goturun.
Çok kötüyüm bugün sabahtan hiç bir şekilde beslenmeyi kabul etmiyor ne yapacagimi şaşırdım süt alerjisi nasıl belirtiler verir ki

Dün akşam üstü yediği mamayla hala ve sadece 3 aylık bi bebek ((

Mama yerken böyle oldu gözleri olabilir mi ya bilmiyorum ilcedeyim ben ve burda çocuk alerjisi bölümü yok en kisa zamanda götürürüm

Eklentiler

• 14786148449851012299130.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 165
Mama yerken böyle oldu gözleri olabilir mi ya bilmiyorum ilcedeyim ben ve burda çocuk alerjisi bölümü yok en kisa zamanda götürürüm
Canım valla seninki alerji gibi geliyor.o arkadaşa doktor uzun süreli meme yada mama reddi bunun gistergesiymis.alerji olmasa bile bi çocuk doktoruna git

Gittim ama o sıra bronsiolit olmuştu bunun üstünde hiç durmadı bakalım bi daha gidicez mecburen

mrb on gün sonra üç aylık olacak bebeğim ama iki haftadır besleyemıyorum sürekli ıkıniyo ağlıyor anne sütü yetmiyor diye mama da vermeye başladım ama ne oldu bilmiyorum artık hiç birşey içmiyo gaz çıkarıyor ama diskini günde bir kere bazen iki günde bir yapıyorum gece gündüz aynı ben ne yapacağımi bilmiyorum artık aynı durumda olan var mı

Bebeğim 4 buçuk aylık biberonla sadece uykuda besleyebiliyorum. Çıkmaza girdim bi yol gösterin lütfen (((

Bekledigi icin sutunüz sıcaklardan tadı degisiyor olabilir .Emmeden biraz sağın bari .

Bebeğim beni emmiyor. Sağar sağmaz versem de aynı sorunu yaşıyorum 7 saat aç kalsın ağzına almıyor. Tek umudum ek gıda ve kaşığı sevmesi artık.

Bebeğim 4 buçuk aylık biberonla sadece uykuda besleyebiliyorum. Çıkmaza girdim bi yol gösterin lütfen (((
merhaba bebekler bu aylarda dış dünyaya ilgileri arttığı için beslenme reddi yapabiliyorlar.çünkü ilgileri dağılıyor.size tavsiyem biraz beslenme aralarını uzatın iyice acıksın.beslerken dikkatinin dağılmamasını sağlayın şarkı söyleyin konuşun.en olmadı ayakta hafif sallanarak besleyin.başka sorularınız olursa beni instagramda hemsiree_anne kullanıcı adı ile bulabilir sorularınızı sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…