• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık iğne rahim duvarlarımı kurutmuş

uyygaar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
1.158
28
66
Ağrı
arkadaslar 4 ay önce 3 aylık iğnelerden yaptırdım ve tam 4 aya yakındır lekenmelerim var ve gecmiyor ilaç kullanmaya basladım aynı gitmediğim doktor kalmadı kullandığım ilaçlar hiç fayda etmedi en son gittğim doktor lekelenmeinin sebebini iğne rahim duvarlarını kurtmuş ve canlanmak için kendini dışarı lekelenme olarak atıyor dedi ve estrofem ve climan die ilaçlarla birlikte vitamin verdi şimdi lekelenme kanamaya döünştü iiye canım sıkıldı psikolojim ise çok kötü 4 aydır ped kullanıyorum ayrıca ilaçlar bir ayda 6 kilo yaptı ve şişkinlik
basına aynı şey gelen var mı yada bi çaresi bana yardımcı olacak var mı? :18:

arkadaslar bu hastalıkla ilgili bişey bilen yok mu?
bir yönden sevindim kimse bunları yaşamamış ama kendim için üzülüyorum bari dua edin de iyileşeyim artık

geçmiş olsun öncelikle..
bende düşünüyordum ama tedirgin oldum şimdi açıkcası..

sakın kendini yakma sakın eger yaptırmak istiyorsan önce bir kadın doğumcuya git anlat derdini o sana hangisinin ii olduğunu anlatır hatta saglık ocagı aile palnmasına git çok bilgi veriyorlar ben bu dertllt karsılasınca oraya gittim bana test yapılmadan olmazdı kim bunu sana nasıl böyle yaptı die kızdılar ona göre kardesim çeekersin sonra sende beim gibi

ayy canım üzülme gececek inşallah benimde derdim bana ders oldu yardımcı olduysam ne mutlu ama önce bilen birilerine danış

Back