- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
-
- Konu Sahibi fahri konsolos
Yazan olmamış diğer konundan giriş yaptımyan etkilerinde baş ağrısı, kilo alımı, aşırı kanama, adet düzensizliği vs yazıyor.
kullananlar bu yan etkileri gördünüz mü?
ben en çok baş ağrısından korkuyorum lakin şu anki durumuma en müsait olanı bu gibi duruyor.
Yazan olmayinca yabanci forumlarda arastirmistim, hep sikayet etmislerdi onlarda. Baska bir yontem bulmam gerekecek galiba.Yazan olmamış diğer konundan giriş yaptım
ben aylık kullandım
tüylenme olanda artış
kilo alımı
stres ve reglin gününü azaltıyor en son hiç olamıyorsun ve bırakıyorsun
korunmak için etkili ama çok dezavantajı var
baş ağrısı ben de olmadı
İnsan neye güveneceğini şaşırıyor hele ikinci olunca artık zaten istemiyorsunYazan olmayinca yabanci forumlarda arastirmistim, hep sikayet etmislerdi onlarda. Baska bir yontem bulmam gerekecek galiba.
İnsan neye güveneceğini şaşırıyor hele ikinci olunca artık zaten istemiyorsun
e ne denesen riski var işte kadınların çilesi
diğer konundayım bu arada oraya yazıyorum
Adet kanamasinin tamamen bitmesini istemem yaa. Ben vazgectim bu isten.yaklaşık 3 yıldır düzenli olarak 3aylık iğne kullanıyorum. ben hiç bir yan etkisini görmedim ki migren hastası olmama ragmen baş agrılarımda bi artış olmadı.Kardeşimde kullandı ama o hiç memnun kalmadı. bu arada doktorum bu iğneyi önermiyor ancak ben yoğun adet kanamalarımdan bıktığım için başlamıştım 3 yıldır regl olmuyorum. bu arada iğneyi yapan hemşirem bazılarının benim gibi memnun olduğunu bazılarına çok yan etki yaptığını söyledi.umarım yardımcı olur bunlar
Kola cesaret edemem herhalde bant değil o benim bildiğim çubuk takıyorlar kolun içinebir de kola yapistirilan bant varmis onu arastiriyorum ama emzirilirken kullanilmiyormus.
Gunluk hap alamam cok unutkanim.
Adet kanamasinin tamamen bitmesini istemem yaa. Ben vazgectim bu isten.
Yok benim dedigim distan haftalik bant yapistiriyorsun. Kola takilandan ben de korkuyorumKola cesaret edemem herhalde bant değil o benim bildiğim çubuk takıyorlar kolun içine
Hiç duymamıştım iyi bir şey o zaman güvenilirliği nasıl peki ?Yok benim dedigim distan haftalik bant yapistiriyorsun. Kola takilandan ben de korkuyorum
%99dan fazla. Duzgun kullanildiginda yani.Hiç duymamıştım iyi bir şey o zaman güvenilirliği nasıl peki ?
Türkiye de var mi acaba hiç duymadım%99dan fazla. Duzgun kullanildiginda yani.
Ama kucuk bi ihtimalle pihti uretme riski var
3 yıldır regl olmuyor musunuz ?yaklaşık 3 yıldır düzenli olarak 3aylık iğne kullanıyorum. ben hiç bir yan etkisini görmedim ki migren hastası olmama ragmen baş agrılarımda bi artış olmadı.Kardeşimde kullandı ama o hiç memnun kalmadı. bu arada doktorum bu iğneyi önermiyor ancak ben yoğun adet kanamalarımdan bıktığım için başlamıştım 3 yıldır regl olmuyorum. bu arada iğneyi yapan hemşirem bazılarının benim gibi memnun olduğunu bazılarına çok yan etki yaptığını söyledi.umarım yardımcı olur bunlar