3 aylık hamişler :) karnınız çıktımı?

melegim1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
28
0
Merhaba arkadaslar. burası gercekten cok guzel bır sıte bende elımden geldıgınce okumaya calısıyorum. suan 3 aylık hamıleyım :nazar: aranızda da hamıle olanlar ya da deneyımlı olanlar !! karnınız ne zaman cıktı? sankı benım kı hafıften sısmeye basladı ama daha anlayamıyorum sankı:emir_bebek:

heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

ben 4 aylık oldum hala karnım falan cıkmadı canım:)))) verdiğim kilolar yuzunden sanırım bir süre daha cıkmayacak:))))))))

normal de 3 aylıkken karnına dokundugunda ufak bir top gibi çıkması lazımmış. ama sen kilo verdıysen bişi diyemem. hadı bakalım allah kurtarsın bızı opuyorumnanaktan

bende 4 aylığım ve bebeklerim ikiz
benim hala cıkmadı canım bende hevesle bekliyorum

Biz neredeyse 5 ayik olcaz ama hala pek göbek yok...
Görenler Bebegi nereye sakliyorsun diyorlar.kaydirigubbakcemile3..

Ben hamile değilim ama geçen doktor televizyonda ilk aylarda karın çıkmaz demişti. Ama şunu da dedi: ılk aylarda rahim kalınlaştığı ve sertleştiği için bağırsaklara yaptığı baskı yüzünden gaz ve kabızlık çok olurmuş ve bu nedenle karın şişkinliği bir de kilo alımı başladığı için göbek olurmuş. Çünkü ilk üç ay daha o kadar küçük ki bebek ve kese, öyle çıkıntı yapması zor gibi.

Biz neredeyse 5 ayik olcaz ama hala pek göbek yok...
Görenler Bebegi nereye sakliyorsun diyorlar.kaydirigubbakcemile3..

ayyyy ikizmii,maşallah yaa,ne tatlı olur onlar kimbilir...

bende 4 aylığım ve bebeklerim ikiz
benim hala cıkmadı canım bende hevesle bekliyorum

yahu noooldu o zaman bizim göbüşlere:))) yoksa hiçmi çıkmayacak.Doğuma fit bir sekildemi gideceğiz ki :)))))))))

X