Evet var ailem destek her zamanÖnce bir sakinleş..herşeyin çözümü var canımm..maddi gücün varmı,boşanırsan ailen varmı arkanda?
Tamam güzelim,ozaman şimdi sakin ol sakın panik yapma kendinede yavrunada zarar..yarın ilk iş git ailenle konuş durumunu anlat hemen aç boşanma davasını..ayrıca darp raporu alabiliyorsan al çokmu dayak yedin yoksa sadece terlik mi atti?yani rapor alabilcegin türde bir şiddet belirtisi varmi vucudunda??Evet var ailem destek her zaman
Taniyamadim ya da yakistiramadim sevgiliyken de boyle sorunluydu biz zaten cok sık kavga ediyoruz bu sefer pzr ist a gidecegini soledi ben sordukca cevap veriyo dedim ki her şeyden en son benim haberim oluyo üstüne 6 gün kalicam dedi suratim asıldı sonra bu başladı soylenmeye alisverise cikmistik bu arada enistesini aradı beni birakip onla gitti zoru gorunce hep ablasina kacar zaten. Ben de bu ne simdi bi plan yapamicak miyimsenle dedim kavga büyüdü bu gitti gece 2 de geldi nerdeydin diyorum cvp yok teli de kapaliydi yuzume dahi bakmadı cvp vrrmedi cok sinirlendim kazagini cikarmisti bana cevap ver diye kazagi ustune attim firladi ustume önce kumanda sonra terlikler kendimi bkilitledim kactim baktim dudagim patlamis kumanda isabet etti sonra 5 6 terlikten ikisi agzim kan doldu banyoya gidemedim banyodaykende geldiistediginbu deilmiydi diye tehdit etti hala3 yıldır bu adamın nasıl bınsan oldugunu tanıyamadınız mı? Kvga sebebı ne pekı.
Taşı bana attınız sanırım.Ya arkdaş gercekten bazen bu forumu anlamıyorum cok sinirleniyorum ya..bu tarz bi konu oldumu hemen niye çocuk yaptın,niye evlendin,niye bilmem naptın yav olmuş işte sorgulamayın hemen bi ya o sebepten yada bu sebepten ama kazayla ama isteyerek olmuş işte birşekilde..niye çocuk yaptim mi diyor konu sahibi? Şiddet gördüm napıcam diyor konu raydan çıkıyo herzman ki gibi öfff beee!!!
Daha oncede tencere firlatti bana resmini cktim duvardaki onu da gostericem yarin o zaman da hamileydimTamam güzelim,ozaman şimdi sakin ol sakın panik yapma kendinede yavrunada zarar..yarın ilk iş git ailenle konuş durumunu anlat hemen aç boşanma davasını..ayrıca darp raporu alabiliyorsan al çokmu dayak yedin yoksa sadece terlik mi atti?yani rapor alabilcegin türde bir şiddet belirtisi varmi vucudunda??
Bu ne canım yaa allah yardımcın olsun sımdıye kadar hıc kımseye bosan demedım ama hamıle halınızle sızı dovuyorsa ben buna erkk demem kı yarn gelır uzur dıler sakın!Taniyamadim ya da yakistiramadim sevgiliyken de boyle sorunluydu biz zaten cok sık kavga ediyoruz bu sefer pzr ist a gidecegini soledi ben sordukca cevap veriyo dedim ki her şeyden en son benim haberim oluyo üstüne 6 gün kalicam dedi suratim asıldı sonra bu başladı soylenmeye alisverise cikmistik bu arada enistesini aradı beni birakip onla gitti zoru gorunce hep ablasina kacar zaten. Ben de bu ne simdi bi plan yapamicak miyimsenle dedim kavga büyüdü bu gitti gece 2 de geldi nerdeydin diyorum cvp yok teli de kapaliydi yuzume dahi bakmadı cvp vrrmedi cok sinirlendim kazagini cikarmisti bana cevap ver diye kazagi ustune attim firladi ustume önce kumanda sonra terlikler kendimi bkilitledim kactim baktim dudagim patlamis kumanda isabet etti sonra 5 6 terlikten ikisi agzim kan doldu banyoya gidemedim banyodaykende geldiistediginbu deilmiydi diye tehdit etti hala
Sinirden deil caresizlikten cok kötüyüm su an cok yalnizim önümü göremiyorum bu adama guvenmiyorum tek basima bebege de gunah deil miTaşı bana attınız sanırım.
Ama sonunda aldıracam dıyor...
yaparken ıyı dayak yedıgınde sınırını bebekten cıkarma ...
aldıracam kelımesını kullandıgı ıcın nıye hmn yaptın dıye sordum ..
Siz evlilik değil, ev arkadaşlığı yapıyorsunuz yani, eşinde sorumluluk bilinci yok, evliliğe adapte olamamış, üstüne de şiddetle seni bastırmaya çalışıyor. Şiddet gösteren adamla ömür geçmez.Taniyamadim ya da yakistiramadim sevgiliyken de boyle sorunluydu biz zaten cok sık kavga ediyoruz bu sefer pzr ist a gidecegini soledi ben sordukca cevap veriyo dedim ki her şeyden en son benim haberim oluyo üstüne 6 gün kalicam dedi suratim asıldı sonra bu başladı soylenmeye alisverise cikmistik bu arada enistesini aradı beni birakip onla gitti zoru gorunce hep ablasina kacar zaten. Ben de bu ne simdi bi plan yapamicak miyimsenle dedim kavga büyüdü bu gitti gece 2 de geldi nerdeydin diyorum cvp yok teli de kapaliydi yuzume dahi bakmadı cvp vrrmedi cok sinirlendim kazagini cikarmisti bana cevap ver diye kazagi ustune attim firladi ustume önce kumanda sonra terlikler kendimi bkilitledim kactim baktim dudagim patlamis kumanda isabet etti sonra 5 6 terlikten ikisi agzim kan doldu banyoya gidemedim banyodaykende geldiistediginbu deilmiydi diye tehdit etti hala
Taş atmadım ortaya konuştum,eminim daha bir çok yorum gelicektir ayni şekilde çünkü hep böyle oluyor bu konularda..konu sahibi şuan ne dese haklı yaşadığı panik halinde yanlışta olsa aklından birsürü düşünce geçicek..kimse babasiz bir cocuk büyütmek istemezz..bunun vermiş olduğu üzüntü ve panikle yanlış düşüncelere kapılabilir..neden evlendin,yaparken iyidi tarzında cümleler psikolojisi bozuk bir insanı dahada çıkmaza sürükler..ama düzgün bir dille yaptiği yada yapicaği şeyin yanlış olduğunu, paniğe kapılarak acil kararlar vermemesi gerektiğini anlatırsak daha faydalı olmuş oluruz..Taşı bana attınız sanırım.
Ama sonunda aldıracam dıyor...
yaparken ıyı dayak yedıgınde sınırını bebekten cıkarma ...
aldıracam kelımesını kullandıgı ıcın nıye hmn yaptın dıye sordum ..
Kıyamam sana..hemen ozaman aç davanı ilk değilmiş bu sonda olmaz daha çok şiddet görürsün bu adamdan hemen kurtar kendiniD
Daha oncede tencere firlatti bana resmini cktim duvardaki onu da gostericem yarin o zaman da hamileydim
Canım haklısın kımımızde bu seylerı okuyup ofke sınır patlaması yasıyorz ...Taş atmadım ortaya konuştum,eminielicektir ayni şekilde çünkü hep böyle oluyor bu konularda..konu sahibi şuan ne dese haklı yaşadığı panik halinde yanlışta olsa aklından birsürü düşünce geçicek..kimse babasiz bir cocuk büyütmek istemezz..bunun vermiş olduğu üzüntü ve panikle yanlış düşüncelere kapılabilir..neden evlendin,yaparken iyidi tarzında cümleler psikolojisi bozuk bir insanı dahada çıkmaza sürükler..ama düzgün bir dille yaptiği yada yapicaği şeyin yanlış olduğunu, paniğe kapılarak acil kararlar vermemesi gerektiğini anlatırsak daha faydalı olmuş oluruz..
Off nerelısın sen yaa kıyamam vallahı ..Sinirden deil caresizlikten cok kötüyüm su an cok yalnizim önümü göremiyorum bu adama guvenmiyorum tek basima bebege de gunah deil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?