Yo Özür dilemedi. bu is yurucek mi yurumucek mi diye heralde dusunucez. Dun evime gittik annemle esyalarimi topladık eve gittiyse anlamıştır
Ben de cok şaşırdım dudagimi gosterdim bu ilk deil dedim adliyeye gidicem birazdan dedim basit is görüp savciya is mi cikarmak istemiyorlar acaba cok sinir oldum ben de mazlum kadın gibi geri döndüm daha sonrada sikayette bulunurum dimi dedim aynı konudan evet ddiler sinir ola ola çıktım[/QUOTE][QUOdaha E="supapatya88, post: 38039301, member: 576445"]polisler görevini yapsada iş güzarlık yapmasalar keşke çok sinir oldum..
Ben de cok şaşırdım dudagimi gosterdim bu ilk deil dedim adliyeye gidicem birazdan dedim basit is görüp savciya is mi cikarmak istemiyorlar acaba cok sinir oldum ben de mazlum kadın gibi geri döndüm daha sonrada sikayette bulunurum dimi dedim aynı konudan evet ddiler sinir ola ola çıktım
Daha öncede eşi tencere fırlatmış kafasına[/QUOTE]Bu ilk değil derken, daha öncede mi oldu?
Daha öncede eşi tencere fırlatmış kafasına
Çok zor durum ya Allah yardimcisi olsun inşallah..bebek olmasa boşar hemende işte çocuk oldumu insan düşünüyor hep arada kaliyor..[/QUOTE]Fikrim tamamen değişti.Küfür edesim geldi şuan.
Çok zor durum ya Allah yardimcisi olsun inşallah..bebek olmasa boşar hemende işte çocuk oldumu insan düşünüyor hep arada kaliyor..
Ben arkadaşın yorumunu alıntı yaparak onun yazmış olduğu şey hakkında kendisine soru sordum..fakat siz benim mesajımı alıntı yaparak benim söylemediğim birsey hakkında yorum yaptınız..ben bebeği aldırmakla ilgili birsey söylemediğim halde, siz söylemişim gibi aldırmaktansa sosyal hizmetlere vermek daha iyidir dediniz ben bundan bahsediyorum..mesajimdan alintı yapıp söylediklerime tabi ki de cevap verebilirsiniz..ama benim söylemediğim birsey hakkında benden alıntı yaparak konuşursanız beni zan altında bırakmış olursunuz..bunu dışardan okuyan insanlar sanki ben bebeği aldır demişim gibi algılayabilir..ben bundan bahsediyorum hanfendi.neyle ilgili yorum yaparsanız yapin,genel yapın..bana söylemek istediğiniz birsey varsa o zaman alıntı yaparsiniz söylemek istediğim şey bu yorum yapmayın demiyorum ben size..
Ben yazdigim mesajlari gayet iyi biliyorum,bence siz baştan okuyun polemik yaratmaya çalişan sizsiniz..benim aklımda fikrimde yeter hanfendi tercümana ihtiyacim yok okumuş kültürlü bir insanim! siz bence bir tercüman edininde yazdiklariniz seylerin ne anlama geldigini ögretsin size..konuyu saptıran ben değil sizsiniz,resmen laf salatası yapıyorsunuz..inanin daha önemli işlerim var cevap vermek istemiyorum artik size..mümkünse sizde cevap vermeyin artik sıktı çünkü konuyla ilgili yorumunuz varsa yaparsiniz benden alinti yapmayin lutfen artik cevap vermiycem cunku bu son mesajim iyi aksamlar..Siz bence yaptigimiz yorumlari tekrar okuyun oyle cevap yazin.ben bebegi dogur sosyal hizmetlere ver demedim. Sadece bebegi öldur demekten daha mantikli dedim.
siz boyle konusarak zan altinda birakmayi biliyorsunuz ama!
tekrar soyluyorum bir daha size aciklama yapmayacagim. Anlamakta zorlaniyorsaniz baska birine tercume ettirin bir zahmet.
ben yorumumu zaten genel yaptim.sadece size degil tum aldir diyenlere cevabimdi o.Alintiya gelince tabiki sizden alinti yapacagim cunku size cevap verdim.boyle soyleyerek sizi zan altinda biraktigimi dusunmuyorum.
Ama siz bana Haddinizi bilin! Mesajima alinti yapmayin diyerek uslubunuzu bozarsaniz boyle daha cok uzar gider.bosu bosuna polemik yaratmaya calismayin.
Konuyuda saptirmayin.konu sahibesinin basliginida sabote etmeyin lutfen!!!
Sizden alinti yaptikca kendinizi cok degerli hissettiniz herhalde.baksaniza havanizdan gecilmiyor.okumus etmisseniz bundan bizene.burdan pekte birsey anlasilmiyor zaten.laf salatasi yapanda sizsiniz.kendinizi o kiymetli islerinize verin o zaman.burda cevap yetistirmeye calismayin bana.Ben yazdigim mesajlari gayet iyi biliyorum,bence siz baştan okuyun polemik yaratmaya çalişan sizsiniz..benim aklımda fikrimde yeter hanfendi tercümana ihtiyacim yok okumuş kültürlü bir insanim! siz bence bir tercüman edininde yazdiklariniz seylerin ne anlama geldigini ögretsin size..konuyu saptıran ben değil sizsiniz,resmen laf salatası yapıyorsunuz..inanin daha önemli işlerim var cevap vermek istemiyorum artik size..mümkünse sizde cevap vermeyin artik sıktı çünkü konuyla ilgili yorumunuz varsa yaparsiniz benden alinti yapmayin lutfen rica ediyorum artik cevap vermiycem cunku bu son mesajim iyi aksamlar..
6 aylik evli ve hamileyim bu saatte karakola gidicektim anami babamı gece gece rahatsiz etmemek icin girdim tekrar eve. Babam kanset annem yeni ameliyat oldu. Esim dudagimi patlattı ve iki tane terlik atti belime isabet etti evde ciglik cigliga kactim resmen. Ayrilicam bu sefer bitti yarin dilekce yazicam ama bir yıl dolmadan bosanamiycaz maalesef. Sonra dra gidicem bebegimi napicam aldırma m gerekiyo ama nasıl bu adamla olmuycak gece ikide geldi eve zaten nerde oldugunu da soylemedi.napayim simdi herkes biliyo hamile oldugumu bu adami cekmek zorunda mi kalicam dogursam boyle bi ailede mi büyüsün babasız yada vicdan azabı çekiyorum bebegim olmasa cok kolaydı napayim ben delircem kilitledim odaya kendimi intihari bile düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?