Simdi gideyim mi araba varAllah yardımcın olsun canım. Peki kavganın sebebi neydi ? Darp raporu al muhakkak ihmal etme.
BEbek on haftalik ben alti aylik evliyimp_i_n_a_rbeno38019090 .!.:6 aylık bebek aldırılır mı hiç?hem bebek alınacak kadar küçük olmuş olsaydı bile kıyacaksın yavruna.boşanmak istersen boşan ama bebeğinin canına kıymayı düşünme.şiddetle ömür geçmez.1 kez sana el kaldırmışsa saygı sevgi yoktur
Nasil kiyicam bilmiyorum delirmek üzereyim cikmaza girdimp_i_n_ post: 38019090 .!.:6 aylık bebek aldırılır mı hiç?hem bebek alınacak kadar küçük olmuş olsaydı bile nasıl kıyacaksın yavruna.boşanmak istersen boşan ama bebeğinin canına kıymayı düşünme.şiddetle ömür geçmez.1 kez sana el kaldırmışsa saygı sevgi yoktur
Canım durumunu bilemem sorun olur mu ama yarın en geç gitmelisin. Özellikle boşanacağım diyorsan o rapor çok işine yarayacak.Simdi
Simdi gideyim mi araba var
3 yil sevgiliydik babam akciger kanseri torun gorsun diye yaptım durumu iyi değil simdi eve girme sebebi. De gece gece onlari mutsuz etmemek acisini bebekten almıyorum ama nasil yapayim bilemiyorumaskflozofu .!.:6 aylık evlısın 3 aylık hamılesın ne bu acale neden hmn bebek dusundunuz,esınız belınıze terlık atıyor ki (ellerı kırılasıca )evden kacıyorsunuz...
vallahı evde ne var ne yok kafası dokerdım.tavayı kafasına fırlatırdım.serefsızın,haysıyetsızın..
sen bununla nasıl evlendın 6 aylık evlılık nasıl bu hale geldı.
ne kadardır tanısıp evlendınız...
ofkenızın kucuk masum bır melekten cıkaramazsınız..
yapmasaydınız derler..adama ...
aldırmak nıye ...acın bosanma davasını aılenıze yavas yavas soylersınız...
cocukkkk yaparken ohhhhhhhh mıs en ufuk bıseyde hemen o kucuk zavallıdan cıkarıyorsunuz sınırızı bu saatte deli oldum...sımdı esınızı bı elımı gecırsem varya ...
soyduracaksın baglatacaksın,salacaksın farelerı bıdaha dovuyormu? bakalım...
Önce bir sakinleş..herşeyin çözümü var canımm..maddi gücün varmı,boşanırsan ailen varmı arkanda?Allahim yardim et bu yasadiklarima inanamiyorum ya rüya olmalı
3 yıldır bu adamın nasıl bır ınsan oldugunu tanıyamadınız mı? Kvga sebebı ne pekı.3 yil sevgiliydik babam akciger kanseri torun gorsun diye yaptım durumu iyi değil simdi eve girme sebebi. De gece gece onlari mutsuz etmemek acisini bebekten almıyorum ama nasil yapayim bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?