3 aylik hamileyim esimden siddet gördüm

umay86

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
214
47
323
6 aylik evli ve hamileyim bu saatte karakola gidicektim anami babamı gece gece rahatsiz etmemek icin girdim tekrar eve. Babam kanset annem yeni ameliyat oldu. Esim dudagimi patlattı ve iki tane terlik atti belime isabet etti evde ciglik cigliga kactim resmen. Ayrilicam bu sefer bitti yarin dilekce yazicam ama bir yıl dolmadan bosanamiycaz maalesef. Sonra dra gidicem bebegimi napicam aldırma m gerekiyo ama nasıl bu adamla olmuycak gece ikide geldi eve zaten nerde oldugunu da soylemedi.napayim simdi herkes biliyo hamile oldugumu bu adami cekmek zorunda mi kalicam dogursam boyle bi ailede mi büyüsün babasız yada vicdan azabı çekiyorum bebegim olmasa cok kolaydı napayim ben delircem kilitledim odaya kendimi intihari bile düşünüyorum

6 aylık bebek aldırılır mı hiç?hem bebek alınacak kadar küçük olmuş olsaydı bile nasıl kıyacaksın yavruna.boşanmak istersen boşan ama bebeğinin canına kıymayı düşünme.şiddetle ömür geçmez.1 kez sana el kaldırmışsa saygı sevgi yoktur

BEbek on haftalik ben alti aylik evliyim

Nasil kiyicam bilmiyorum delirmek üzereyim cikmaza girdim

3 aylık olmuş artık canım alınmaz maalesef kendini savunacak in ve koruyabilirsiniz mevkiinde basvur böyle olmaz...senin köpek bir kocan varmış 3 kırılsin insallah

6 aylık evlısın 3 aylık hamılesın ne bu acale neden hmn bebek dusundunuz,esınız belınıze terlık atıyor ki (ellerı kırılasıca )evden kacıyorsunuz...
vallahı evde ne var ne yok kafası dokerdım.tavayı kafasına fırlatırdım.serefsızın,haysıyetsızın..
sen bununla nasıl evlendın 6 aylık evlılık nasıl bu hale geldı.
ne kadardır tanısıp evlendınız...
ofkenızın kucuk masum bır melekten cıkaramazsınız..
yapmasaydınız derler..adama ...
aldırmak nıye ...acın bosanma davasını aılenıze yavas yavas soylersınız...
cocukkkk yaparken ohhhhhhhh mıs en ufuk bıseyde hemen o kucuk zavallıdan cıkarıyorsunuz sınırızı bu saatte deli oldum...sımdı esınızı bı elımı gecırsem varya ...
soyduracaksın baglatacaksın,salacaksın farelerı bıdaha dovuyormu? bakalım...

3 yil sevgiliydik babam akciger kanseri torun gorsun diye yaptım durumu iyi değil simdi eve girme sebebi. De gece gece onlari mutsuz etmemek acisini bebekten almıyorum ama nasil yapayim bilemiyorum

Eski konularına baktım da sorunlu bir ilişkiniz varmış keşke bebek için bu kadar acele etmeseymişsiniz.

Ama bunları konuşmak boş artık, kendini topla bir an önce şu saatten sonra ne yapabilirsin buna yoğunlaş. İntihar gibi saçma fikirleri de at kafandan.

Öncelikle sakin ol. İntiharı falan sil kafandan. Kocanın yaptığı öküzlüğün sebebi o melek değil. Lütfen sakinleşmeye çalış, bebeğine de kendine de zarar verme. Hele bi sabah olsun ailene haber verirsin. Eğer yine üstüne gelirse polisi ara, korkma kimseden. Allah mazlumun yanındadır unutma arkadaşım...

Canım Kıyamam sana, lütfen sende kendine kıyma! sakin! Sakın! sakin!

Değmeyen biri için sakin hayatına son verme gibi bir düşüncen olmasın! değer mi her kim olursa olsun dünya ve ahiret ini yakmaya! Son pismanlik fayda vermez! Su anda için acıyor, kizginsin ama sakın bunun bedelini kendine ve bebeğin odetme!

Boşanırmisin bosanmaz misin bilemem ama bir an oönce darp raporunu mutlaka al.hatta aslını sakla.fotokopisini gerektiğinde eşinin önüne koyarsiniz. Ya da mahkeme de kullanırsınız. Allah sabır versin.zorlu bir süreç. Bebeği aldırma lazım diyorsun ama deme.once bir sakinles acele ile verilecek karar değil bunlar.

hayatında yasayabilecegin pismanliklari bir dusun şu anın psikolojisi ile hiçbir şey yapma sakin.tek yapman gereken darp raporunu almak.

boşanmaya niyetin varsa esine söyleme aldığını, ama yoksa söyle gözünü Korkut ki bir daha cesaret edemezsin hoduk!

Kesinlikle boşan daha 6.ayında seni bu hale getiren ilerde ne yapacak Allah bilir. Çocuğu neden aldırman gerekiyor?
Birde neden kavga ettiniz? Onu şiddete yönelten ne yani..

3 yil sevgiliydik babam akciger kanseri torun gorsun diye yaptım durumu iyi değil simdi eve girme sebebi. De gece gece onlari mutsuz etmemek acisini bebekten almıyorum ama nasil yapayim bilemiyorum
3 yıldır bu adamın nasıl bır ınsan oldugunu tanıyamadınız mı? Kvga sebebı ne pekı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…