- 14 Nisan 2024
- 7
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi mericnehrii
-
Ben de muhafazakarım ama utangaç değilim mesela :d bilmiyorum eşim belki de dokunsal bir insan değil sadece. Başak burçları öyle oluyormuşMuhafazakar erkekler hiç öyle bildiğimiz gibi utangaç falan değiller.
Görücü usulü evlilik ve uzak mesafe nişanlılık. Nişanlıyken ayda bir görüşebiliyorduk dediğim gibi muhafazakar insanlarız. El ele tutuşup gezerdik ayrılırken öperdi. O kadar
E tabi ki azalacak. İlk zamanlardaki gibi olmuyor hiç bir şey. İş güç, hayat yorgunluğu vs azalıyor. Canlı tutmak için çiftin birbirine açık olması gerekir cinsellik konusunda.yani böyle devam etse sorun değil aslında, azalmasından korkuyorum hani derler ya cicim ayları en ateşli zamanlar sonra azalır diye…
Burçlardan anlamam da başak bir sevgilim vardı elini bir saniye üzerimden çekemezdi. Ben bunalır kaçardım o evin içinde peşimde dolanırdı. Kişilik meselesi burçla alakası yok.Ben de muhafazakarım ama utangaç değilim mesela :d bilmiyorum eşim belki de dokunsal bir insan değil sadece. Başak burçları öyle oluyormuş
Ben de muhafazakarım ama utangaç değilim mesela :d bilmiyorum eşim belki de dokunsal bir insan değil sadece. Başak burçları öyle oluyormuş
Konu dışı ama en sevdiğiniz resident evil filmi ve karakteri hangisi acabaO sey yapalım diyince, gel aşkım sevişelim diyip ensesinden kavrayıp götürün alışır
Tüm serisini seviyorum ama ölümden sonrayı defalarca izlemişimdirKonu dışı ama en sevdiğiniz resident evil filmi ve karakteri hangisi acaba
Ben resident evil serisini oyundan keşfettim filmi olduğunu sonradan öğrendim daha izlemedim ama en sevdiğim Claire redfield umarım filmleri güzeldirTüm serisini seviyorum ama ölümden sonrayı defalarca izlemişimdir
Ve tabiki alice en sevdiğim karakter ama yaratıga dönüştürdükleri erkek kardeşini de seviyorum. Özellikle savaştıkları kısım efsaneydi
Oneririm. Korku filmi seviyorsanız kaçırılmamasi gerekilen bir filmBen resident evil serisini oyundan keşfettim filmi olduğunu sonradan öğrendim daha izlemedim ama en sevdiğim Claire redfield umarım filmleri güzeldir
Akrep burcu libidosunu inkar mı ediyorsun şimdi? 2 defa denk geldi.günde3,4 gidiyordu adamlar.Burçlardan anlamam da başak bir sevgilim vardı elini bir saniye üzerimden çekemezdi. Ben bunalır kaçardım o evin içinde peşimde dolanırdı. Kişilik meselesi burçla alakası yok.
Burçlardan anlamam da inanmam da o yüzden bu konuda bir şeyi red ya da kabul etmem mümkün değil.Akrep burcu libidosunu inkar mı ediyorsun şimdi? 2 defa denk geldi.günde3,4 gidiyordu adamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?