- 14 Nisan 2024
- 7
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi mericnehrii
-
Görücü usulü evlilik ve uzak mesafe nişanlılık. Nişanlıyken ayda bir görüşebiliyorduk dediğim gibi muhafazakar insanlarız. El ele tutuşup gezerdik ayrılırken öperdi. O kadarEvlilik öncesi nasıldınız?
Normal o zaman utanıyordur. Kur yapın yavaş yavaş dokunarak vs. Zamanla o da alışır. İnsanın zihninde farklı kodlanıp ayıp sayılıyor. Aşılır.Görücü usulü evlilik ve uzak mesafe nişanlılık. Nişanlıyken ayda bir görüşebiliyorduk dediğim gibi muhafazakar insanlarız. El ele tutuşup gezerdik ayrılırken öperdi. O kadar
Ay inşallah hadi bakalım hahahahsMuhafazakarlıktan dolayı. Kırınca zincirleri evde kaçacak delik arayabilirsin
Doğru, ben de öyle düşündüm aslında ama başkalarından fikir alınca daha da rahatladımEn sevmediğim erkek modellerinden biri ama uysal bir pisiciğin içinden imzayı atar atmaz aslan çıkmasını beklemek de ütopik bence.
Yani millet değişir falan demiş de ben kedinin aslana dönüştüğünü görmedim pek. Öyle devam eder muhtemelen. Umarım değişir.Doğru, ben de öyle düşündüm aslında ama başkalarından fikir alınca daha da rahatladım
Görücü usulü evlilik ve uzak mesafe nişanlılık. Nişanlıyken ayda bir görüşebiliyorduk dediğim gibi muhafazakar insanlarız. El ele tutuşup gezerdik ayrılırken öperdi. O kadar
yani böyle devam etse sorun değil aslında, azalmasından korkuyorum hani derler ya cicim ayları en ateşli zamanlar sonra azalır diye…Yani millet değişir falan demiş de ben kedinin aslana dönüştüğünü görmedim pek. Öyle devam eder muhtemelen. Umarım değişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?