Arkadaşlar 3 aylık evliyim henüz ilişkiye giremedik bir çok kez denemelerimiz oldu iki günde bir deniyoruz bazen 1 hafta ara veriyoruz jinekolağa gittik 2 ay önce alttan muayene oldum kontrol etti Organın esnek değil muhatemelen yırtılarak olucak kanaman olur biraz korkulacak birşey yok bıçak kesiği gibi bişey fiziksel bir şeyin yok korktuğun İçin olmuyor dedi ultrasonla da baktı atarax şurup ve anestol krem ayrıca kayganlaştırı verdi biraz kullan deneyin hemen olmaz zaten kendinize zaman verin dedi olmazsa gel psikoloğa yönlendirelim dedi ama ben psikoloğa gitmek istemiyorum sürekli de kafama takıyorum bu durumu bugün yapıcam bugün bu iş olucak diyorum sevişme herşey güzel gidiyor o an gelince eşimi itiyorum bacaklarını açamıyorum panik geliyor nefes nefese kalıyorum ben üstteyken denemeye çalıştık öyle de olmuyor eşim çok anlayışlı öyle beni zorlama gibi bir durum olmadı evlenmeden önce çocuk istiyordum hiç korunmayacaktım ama ona gerek kalmadı Zaten ilişkiye giremiyoruz hiç ben şu durumu aşayım yeter benim için şu anlık çocuk sonra düşünürüz ama her gün deneyipte olmayınca umudum da bitti artık son çare olarak alkol almak kaldı cuma günü ben alkol alacağım sadece öyle deneyeceğiz bunu yapmak gerçekten istemiyordum ama başka çarem kalmadı bu şekilde giderse psikolojim bozulacak çevrene bakıyorum 20 yaşındaki kızlar evlenip yapıyor ben 29 yalındayım sırf korktuğun İçin olmuyor vakinismus değilmişim çünkü doktor alttan dokunarak muayene etti bi tepki vermedim penisi de sadece başını alabiliyorum şu an İçin benim ki sadece korku atamadım içimden bir türlü çok kafaya takıyorum sizin önerileriniz var mı