Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç adet gördünüz müben eylülün ilk haftası düşük yaşadım ekimin ilk haftası yine hamile kalmışım. bence kişiye - haftaya göre çok değişiyor
Senin kaç haftalıkti canimMerhabalar 16 Ekim'de düşük yaşadım 3 aylık 13.14 gün lohusa kanaması sürdü regl aralığı nedir düşük sonrası
eylülde adet ile beraber yaşadım düşüğüHiç adet gördünüz mü
Hac haftalik düştü şimdi kac haftalık canim.Bende Ekim sonu yaşadım ama ben kürtaj oldum bir adet bekleyip tekrar deneyeceğiz bakalimeylülde adet ile beraber yaşadım düşüğü
ekimde adet gördüm
Benim 12 haftaliktiSenin kaç haftalıkti canim
Şuan gebelik nasıl ilerliyor kaç haftalık düşük oldu Eylül deben eylülün ilk haftası düşük yaşadım ekimin ilk haftası yine hamile kalmışım. bence kişiye - haftaya göre çok değişiyor
Şuan gebelik nasıl ilerliyor kaç haftalık düşük oldu Eylül de
ilki kimyasal gibi sonlandı.Hac haftalik düştü şimdi kac haftalık canim.Bende Ekim sonu yaşadım ama ben kürtaj oldum bir adet bekleyip tekrar deneyeceğiz bakalim
İnşallah sağlıcakla şimdi hayırlı evlat nasip etsin rabbim sana da tüm isteyeneilki kimyasal gibi sonlandı.
2. gebelikde 7. haftada sonlandı.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun bende bugün 1 ay oldu düşük olalı sanırım bende regl olucam karın agrilarim başladı lohusalık bitiyor herhalde zaten 10 12 gün sürdü benim lohusa kanaması tekrar hamile elbette kalacaksınKizlar düşük sonrasi genetik teste nasil gönderdiniz. Sehir hastanesinde kürtaj oldum aksam. Cok üzgünüm ama yeniden gebelik olur degil mi Y yestur pebbles22 Sade frappe leylalarr
Daha bebek ile ilgili pataloji raporun çıkacak düşük sonrası onu da değerlendirmek gerek uzman doktor tarafından benim pataloji temiz çıkmıştı bebek sağlığı iyimis demişti ama kan pıhtılaşma şüphe etti doktorum inşallah yarın devlet hastanesi randevum var orda kan verebilirim bir düşük ile yapmadıkları duydum ama neler ile karsicam yarın belli olurKizlar düşük sonrasi genetik teste nasil gönderdiniz. Sehir hastanesinde kürtaj oldum aksam. Cok üzgünüm ama yeniden gebelik olur degil mi Y yestur pebbles22 Sade frappe leylalarr
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ♡Bende nisanda düşük yaptım Ağustos da hamile kaldım bazıları diğer ay hemen kalabiliyormuş kişiden kişiye değişiyor bence
Merhaba, ben doktora soylemiştim inceleme yapılmasını istiyorum diye.Kizlar düşük sonrasi genetik teste nasil gönderdiniz. Sehir hastanesinde kürtaj oldum aksam. Cok üzgünüm ama yeniden gebelik olur degil mi Y yestur pebbles22 Sade frappe leylalarr
Canim merhaba cok teşekkür ederim. Anca aklim basima geliyor cevaplarini yeni gördüm.Merhaba öncelikle geçmiş olsun bende bugün 1 ay oldu düşük olalı sanırım bende regl olucam karın agrilarim başladı lohusalık bitiyor herhalde zaten 10 12 gün sürdü benim lohusa kanaması tekrar hamile elbette kalacaksın
Genetik test dediklerin neler bana doktorum pıhtılaşma testleri dedi trombofoli paneli olarak onlar yapılacak bana da ama regl ol kan verirsin dedi önce regl.ol ki gebelik hormonları sıfırlanmış olarak ver demişti
Evet henüz patoloji sonucumuz cikmadi. Ama tahminim bizimde birsey cikmaz çünkü biz fetal dna vermistik temiz geldi sonucu.Daha bebek ile ilgili pataloji raporun çıkacak düşük sonrası onu da değerlendirmek gerek uzman doktor tarafından benim pataloji temiz çıkmıştı bebek sağlığı iyimis demişti ama kan pıhtılaşma şüphe etti doktorum inşallah yarın devlet hastanesi randevum var orda kan verebilirim bir düşük ile yapmadıkları duydum ama neler ile karsicam yarın belli olur