3 aylık Düşük sonrası ne zaman gebe kaldınız

yestur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
56
20
33
Merhabalar 16 Ekim'de düşük yaşadım 3 aylık 13.14 gün lohusa kanaması sürdü regl aralığı nedir düşük sonrası

ben eylülün ilk haftası düşük yaşadım ekimin ilk haftası yine hamile kalmışım. bence kişiye - haftaya göre çok değişiyor

Ilk reglimi 50 gün sonra olmuştum ve o ay hamile kaldım. Benim kaybım 9 haftalıkken olmuştu. Doktorunuza danışın muhakkak bu konuyu.

Kizlar düşük sonrasi genetik teste nasil gönderdiniz. Sehir hastanesinde kürtaj oldum aksam. Cok üzgünüm ama yeniden gebelik olur degil mi Y yestur pebbles22 pebbles22 Sade frappe Sade frappe leylalarr leylalarr
Merhaba öncelikle geçmiş olsun bende bugün 1 ay oldu düşük olalı sanırım bende regl olucam karın agrilarim başladı lohusalık bitiyor herhalde zaten 10 12 gün sürdü benim lohusa kanaması tekrar hamile elbette kalacaksın

Genetik test dediklerin neler bana doktorum pıhtılaşma testleri dedi trombofoli paneli olarak onlar yapılacak bana da ama regl ol kan verirsin dedi önce regl.ol ki gebelik hormonları sıfırlanmış olarak ver demişti

Kizlar düşük sonrasi genetik teste nasil gönderdiniz. Sehir hastanesinde kürtaj oldum aksam. Cok üzgünüm ama yeniden gebelik olur degil mi Y yestur pebbles22 pebbles22 Sade frappe Sade frappe leylalarr leylalarr
Daha bebek ile ilgili pataloji raporun çıkacak düşük sonrası onu da değerlendirmek gerek uzman doktor tarafından benim pataloji temiz çıkmıştı bebek sağlığı iyimis demişti ama kan pıhtılaşma şüphe etti doktorum inşallah yarın devlet hastanesi randevum var orda kan verebilirim bir düşük ile yapmadıkları duydum ama neler ile karsicam yarın belli olur

Bende nisanda düşük yaptım Ağustos da hamile kaldım bazıları diğer ay hemen kalabiliyormuş kişiden kişiye değişiyor bence🙂

Geçen sene mayis ayı 8 haftalik düşük yaptım. Haziranda ilk adetimi gördüm. Sonra hiç görmedim hamileydim. Çok şükür sağlıklı doğdu

Merhaba, ben doktora soylemiştim inceleme yapılmasını istiyorum diye.

Yeniden gebelik olur tabi ki, bnm ilk iki gebeligim düşükle sonuclandı; şuan 2,5 yaşında bir kızım, 2 aylık da bir oğlum var. Pıhtılaşma testini yaptırın mutlaka. Doktorlar 3 düşük olmadan pıhtılaşma testine yönlendirmiyorlar genelde.

düşük sonrası eğer annede bir sağlık sorunu yoksa kısa zamanda tekrar hamilelik oluşuyor

Merhaba öncelikle geçmiş olsun bende bugün 1 ay oldu düşük olalı sanırım bende regl olucam karın agrilarim başladı lohusalık bitiyor herhalde zaten 10 12 gün sürdü benim lohusa kanaması tekrar hamile elbette kalacaksın

Genetik test dediklerin neler bana doktorum pıhtılaşma testleri dedi trombofoli paneli olarak onlar yapılacak bana da ama regl ol kan verirsin dedi önce regl.ol ki gebelik hormonları sıfırlanmış olarak ver demişti
Canim merhaba cok teşekkür ederim. Anca aklim basima geliyor cevaplarini yeni gördüm.
Sana da cok gecmis olsun. Bakalim benim kac gün sürecek bu kanamalar ve agrilar. Senin agrilarin da oluyor muydu ? Benim baya oluyor ve gaz sancım da cok oluyor anlayamadim.

Aynen sanirim o trombofoli testleri heterezigot falan testler varya kan pıhtılaşma testleri falan onlara bakiliyormus. Ne kadar süre yasak vermisti size doktor birliktelik icin ? Ve ne kadar sonra deneyin demisti ?
Daha bebek ile ilgili pataloji raporun çıkacak düşük sonrası onu da değerlendirmek gerek uzman doktor tarafından benim pataloji temiz çıkmıştı bebek sağlığı iyimis demişti ama kan pıhtılaşma şüphe etti doktorum inşallah yarın devlet hastanesi randevum var orda kan verebilirim bir düşük ile yapmadıkları duydum ama neler ile karsicam yarın belli olur
Evet henüz patoloji sonucumuz cikmadi. Ama tahminim bizimde birsey cikmaz çünkü biz fetal dna vermistik temiz geldi sonucu.

Pıhtılaşma icin de baktirmayi istiyorum. Normal kadin dogum doktoru degilde genetik bölümü yapiyormus testi galiba.

Olur degil mi yine bebegimiz 🙏🥲 mesajlari okuyunca icim umut doldu...

X