3 aylık derdim yol gösterin lütfen(sağlık)

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.987
2.928
398
Merhaba hanımlar ben nisan ayında özel endokrinoloji bölümüne gittim tiroit sorunum ciktu fakat doktor bey bana 1 ay zayıflamaya çalış yeniden testleri yapalım haşhimato gibisin ama o zaman ilaç vereyim dedi. Ama test muayene fiyatı cok yüksek olunca gidemedim. Dahiliye den takipli olarak arastırma hastanesine nisandan bugüne anca düne randevu buldum şükür tahliller yapıldı, ama sonucu gösterebilmem için 5 eylüle gün verildi sorum şu, bu tahlilleri dahiliye yorumlayıp ilac gerekiyorsa yazabiliyor mu? Bu dert beni mahvetti. Yaşayan bilir

Dahiliye doktoruna göre degisir. Benim gittigim ozel hastanede 2 dahiliye doktoru var biri endokrin uzerine hastalarina bakarken digeri ilgilenmiyor ben endokrin uzerine olan dahilye doktoruma gidiyorum. Ilac yaziyor ve ilaclarin dozlarini ayarliyor. Bugun yine kan verdim. Kendi doktorum izine çıkmış mecbur diger doktora görüneceğim kan tahlilini göstermek icin haftaya kendi doktoruma gorünecegim tekrardan

Devketteki dahiliye içinde geçerli mi acaba bir arastırayım

Bizim devlet hastanesinde de takip edenler var, siz ayrintili arastırın en iyi uzman doktoru bulun

dahiliyedeki amaç gerekli tahlilleri yapıp gerekli uzmanlık alanlarına sevk etmek zaten...
ama dahiliye doktoru endokrinoloji konusunda deneyimli ise ilgilenebilir...
ama genelde sevk ederler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…