- 1 Kasım 2023
- 5
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi elifderinsu
-
Usg cekilmedi mi pekiii benim ogluma dogdugunda kist var dendi defaalrca usg cekildi en son cekilende sivi artisi var ama ileri yasta mr çekilsin dedi doktorumuz. Bir cocuk doktoruna gitseniz usg isteyebilir3 aylık bebeğimin beyninde sıvı birikmesi olabilirmiş gözünü deverir gibi bakıyor dedi doktor ve emar için sevk yazdı bu durumu yaşayan varmıhiç güzel şeyler okumadim çok korkuyorum
Dün gittik çocuk doktoru usg istedi çektirdik, sonuca baktıktan sonra emar çektirin dedi acil mi dedik çok acil değil dedi. Pazartesi emar için gitcez.Bu arada sizede çok geçmiş olsun, kaç aylık bebeğinizUsg cekilmedi mi pekiii benim ogluma dogdugunda kist var dendi defaalrca usg cekildi en son cekilende sivi artisi var ama ileri yasta mr çekilsin dedi doktorumuz. Bir cocuk doktoruna gitseniz usg isteyebilir
Cok sagol 1 yasinda bizde istiyoruz ama uyutmaları gerekiyormus ilac alsin istemiyoruzDün gittik çocuk doktoru usg istedi çektirdik, sonuca baktıktan sonra emar çektirin dedi acil mi dedik çok acil değil dedi. Pazartesi emar için gitcez.Bu arada sizede çok geçmiş olsun, kaç aylık bebeğiniz
Bende ne yapacağımi hiç bilmiyorum emara girmeden mi uyutmalari gerekiyorCok sagol 1 yasinda bizde istiyoruz ama uyutmaları gerekiyormus ilac alsin istemiyoruz
Kaç mm çıktı sonuncuda sizin? Bizim de ventriküller normalden genişti usg ile takip edildi filan ama sınırın da altındaydı.Usg cekilmedi mi pekiii benim ogluma dogdugunda kist var dendi defaalrca usg cekildi en son cekilende sivi artisi var ama ileri yasta mr çekilsin dedi doktorumuz. Bir cocuk doktoruna gitseniz usg isteyebilir
Direkt narkoz vermezler o kadar ağır sedasyon denen bir şey daha hafif diye tahmin ediyorum. Ihmal etmeyin.Bende ne yapacağımi hiç bilmiyorum emara girmeden mi uyutmalari gerekiyor
Valla bi kagidi bulayım hemen yazicamKaç mm çıktı sonuncuda sizin? Bizim de ventriküller normalden genişti usg ile takip edildi filan ama sınırın da altındaydı.
Pazartesi gitcez inşallah sonuç iyi çıkar rabbim yardımcımiz olsunDirekt narkoz vermezler o kadar ağır sedasyon denen bir şey daha hafif diye tahmin ediyorum. Ihmal etmeyin.
InşallahPazartesi gitcez inşallah sonuç iyi çıkar rabbim yardımcımiz olsun
3 aylık bebeğimin beyninde sıvı birikmesi olabilirmiş gözünü deverir gibi bakıyor dedi doktor ve emar için sevk yazdı bu durumu yaşayan varmıhiç güzel şeyler okumadim çok korkuyorum
Rabbim evlatlarimizi korusun çok çok gecmis olsun. Bize cok az bir artis var dendi oyle buyuk degilmis. Tomografi cekilmisti bir kac ay sonra tekrar usg cekildi sivida artis var dendi bu sonradan olabiliyor mu acabaÖyle olsaydı eğer anne karnında daha belli olurdu bence hidrosefali değildir içiniz rahat olsun, çünkü benm iki tane yigenm kardeşler her ikisi de daha anne karnında çıktı yengem sezeryan oldu ve ikinciye olan çocuğuna şant taktılar kafasi baya bi büyüdü maalesef şuan 6 yaşında ve çok iyi çok şükür ama beyninde şant var tıkandığı anda bayılıyoren iyi şanti taktık şuana kadar bir sorun çıkmadı şükür
Artış var dendiyse sonradan da olma ihtimali var maalesefRabbim evlatlarimizi korusun çok çok gecmis olsun. Bize cok az bir artis var dendi oyle buyuk degilmis. Tomografi cekilmisti bir kac ay sonra tekrar usg cekildi sivida artis var dendi bu sonradan olabiliyor mu acaba
İnşallah yoktur kafa ölçümleri falan iyi büyük değil yani sadece bakışına dayanarak dedi doktor, 8 mm ölçülmüş olup normal sinirlardadir yazıyor kağıtta başka doktora da göstercez bakalım o ne dicekÖyle olsaydı eğer anne karnında daha belli olurdu bence hidrosefali değildir içiniz rahat olsun, çünkü benm iki tane yigenm kardeşler her ikisi de daha anne karnında çıktı yengem sezeryan oldu ve ikinciye olan çocuğuna şant taktılar kafasi baya bi büyüdü maalesef şuan 6 yaşında ve çok iyi çok şükür ama beyninde şant var tıkandığı anda bayılıyoren iyi şanti taktık şuana kadar bir sorun çıkmadı şükür
İnşallah bnmde temennim olmaz inşallah çok geçmiş olsunİnşallah yoktur kafa ölçümleri falan iyi büyük değil yani sadece bakışına dayanarak dedi doktor, 8 mm ölçülmüş olup normal sinirlardadir yazıyor kağıtta başka doktora da göstercez bakalım o ne dicek
Çok sagol Allah razı olsun cok fazla kafa ustu dustu oglum o kadar usg cekildi hic bisey yoktu en sonunda artis var dendi darbeye bagli olur mu dedigimde bisey demedi. Hamileyken gelisim olarak kafasi buyuktu sezeryan oldum şuan bana kucuk gelse de ki cevremdekiler ilk aylarina gore cok kuculdu kafasi diyor ama iste ne bileyim dustu ondan mi du acabaArtış var dendiyse sonradan da olma ihtimali var maalesefinşallah durum öyle olmaz ya çok geçmiş olsun inşallah
Kesinlikle düşmekle alakası yok, bazı çocuklar anne karnında kafası büyük gelişme olabilir, ama gelişimi güzel gittiği sürece eşitleniyor zaten usg de bişi çıkmamış ztn içiniz rahat olsunÇok sagol Allah razı olsun cok fazla kafa ustu dustu oglum o kadar usg cekildi hic bisey yoktu en sonunda artis var dendi darbeye bagli olur mu dedigimde bisey demedi. Hamileyken gelisim olarak kafasi buyuktu sezeryan oldum şuan bana kucuk gelse de ki cevremdekiler ilk aylarina gore cok kuculdu kafasi diyor ama iste ne bileyim dustu ondan mi du acaba
Cok teşekkür ederim insallah herhangi bisey olmazKesinlikle düşmekle alakası yok, bazı çocuklar anne karnında kafası büyük gelişme olabilir, ama gelişimi güzel gittiği sürece eşitleniyor zaten usg de bişi çıkmamış ztn içiniz rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?