3 aylik bebek krizleri

masal_1804

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2022
129
50
28
24
Merhaba hanimlar insallah bana yardimci olabilirisniz
3 bucuk aylik bir oglum var. Ve son 2 haftadir biberon reddi yasiyorum cocuk ac yemek saati geldi ne zaman biberonu agzina koysam kipkirmizi olasiya kadar agliyo. 10 dk fln agliyo ondan sonra emeye basliyo sutun hepsini iciyor. Ama bu her mama vaktinde boyle ilk agliyoruz ondan sonra iciyoruz artik gercekten cok yoruldum cocuguma mama icirmek bir zulum haline geldi... ve dahada kotusu benden baska kimsede icmiyor gene ben bir sekilde iciyorum. Yakinda ise basliyacagim geri suan dogum izinindeyim. Ben ise baslayincada kayinvalidem bakicak ama bu sekilde nasil bakar bilmiyorum. Benim gibi ayni tecrubeyi yasan anneler var mi nolursunuz bana bir akil verin..

Biberon markası nedir

4.aya doğru bebeklerde meme ve biberon reddi başlıyor bu bi süreç .Sonra yine eskisi gibi olacak sizinki biraz erken mi başlamış acaba?(mamanın markasını değiştirdiniz mi)

4.aya doğru bebeklerde meme ve biberon reddi başlıyor bu bi süreç .Sonra yine eskisi gibi olacak sizinki biraz erken mi başlamış acaba?(mamanın markasını değiştirdiniz mi)
Suan 3 bucuk aylik benimki 12 mart 4dune girecek. Neler yaptim.. yeni biberon aldim daha buyuk baslik taktim mama degistirdim ne yaptiysam olmuyo
Baya bi agliyo 10dk fln ondan sonra biberonu emeye basliyo bunu her mama vaktinde yapiyo.. en kotusu ben yine bir sekilde iciriyorum benden baska kimsede icmiyor..

Geceleri nasıl peki