Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba güzel anneler.3 ayını doldurmuş annesinin sütünü sadece uyurken alan dunyalar guzeli bir bebek bebek annesiyim.çok şükür onu bana verene diyorum. Sizler neler yapıyorsunuz nasıl besliyosunuz bebislerinizi.mama veryimusunz, ne kadar veriyorsunuz.deneyimlerimızı paylaşalım ne dersiniz.
Selam cnm benimde dunyalar tatlisi 3 aylik kizim var maalesef sadece 1 ay anne sutu aldi sonra kesildi, ve hezir mama ile devam ediyoruz sagligimiz cok sukur gayet iyi kilo alimj falan cok normal 2 2 bucuk saate 1 120cc mama iciyo, geceleri ise sadece 2 kez uyaniyo mama icin :)
1 hafta sonra 3 aylik oluyoruz biz de.
Stresten sutum cok azaldi ve en bastan beri sadece sut ile doymadi bebgim.
Suan emse de birkac damla ancak sut geliyor.
Onun disinda 2 saatte bir 90 cc mama veriyorum.
Geceleri 12, 3 ve 6'da ben uyandirip veriyorum. Uyandirmasam o uyanmiyor.
Desene ayni kaderi paylaşıyoruz.iştahsız bebek cookkk zor. Ama buna da şükür sağlığı sıhhati yerinde olsunlar da. Hangi mama veriyorsunuz arkadaşlar ben milupa veriyorum.sma gol da iyimiş fakat bizim cadı pek beğenmedi .