3 AYLIK BEBEĞİME ROTA VİRÜSÜ AŞISI YAPTIRMALI MIYIM?

Doktorunuz mu yaptirmamanızı önerdi? Süt alerjisinde ne gibi sıkıntılar yaratıyor?
İçinde süt proteini olduğu için alerjiyi tetikleyebiliyor. Bizim de kakada ilk kan rota sonrası oldu ama bu bir tesadüf de olabilir. Bebeğimin alerjisini o zaman çok dert etmiştim. Çocuk doktorumuz önemsemiyordu -muhtemelen tecrübesine dayanarak- alerji doktorum ve görüş aldığım diğer doktorlar önermedi. Bebeğimin alerjiai 4 ay sonra diyetle geçti. Rota ikinci doz vurulsa ne olurdu, bilmiyorum.

Sıkmayin güzel canınızı Allah’ın izniyle bir şey olmaz aslında 2 ve 4 aylarinda da yapılabiliyor suan geç mi kaldınız ikinci doz için

Sıkmayin güzel canınızı Allah’ın izniyle bir şey olmaz aslında 2 ve 4 aylarinda da yapılabiliyor suan geç mi kaldınız ikinci doz için
Sağolun inşallah hiçbir çocuğa olmaz
Üç yaşında şimdi. İnşallah sorunsuz atlatırız.

Mutlaka yaptırın çok önemli bir aşı bizler yetişkin halimizle ishal olduğumuzda ne zorluklar yaşıyoruz bebeğinizin ayni durumu yaşama ihtimalini düşünüp yaptırmalısınız bir arkadasim yaptırmamıştı bebek ishalden hastanede yattı

Bebeğim 47 günlükken rotavirüsten 12 gün hastanede yattık. Sonrasında iki doz rotavirüs aşısı yaptırdım. Kesinlikle yaptırın derim.

Maddi durum dışında sorulması bile saçma geliyor bana aşıların. Tabiki de yapılmalı. Bende 2 doz yaptirdim. Şimdide meningokok aşılarını yaptırıyorum hem bexsero hem nimenrix.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…