3 aylık bebeğim uykusunda sıçrıyor

bilinmeyenkisisi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
57
8
36
35
Merhabalar. Bebeğim üç aylık oldu. Dünden beri uykusunda sıçramaya (sanki boşlukta kalmış gibi ellerini çırpmaya) ve çığlık atarak ağlamaya başladı. Çok korktuk. Bugün de aynı problem devam ediyor. Daha önce uyku problemimiz yoktu saatlerce uyurdu geceleri. Dün hiç uyumadı neredeyse sonrasında da devam etti. Sebebi nedir? Bu durumu yaşayan var mı? Ne yapmalıyım?

Gecmis olsun, bir norolojiye gosterseniz mi acaba? Ben 1,5 aylikken cok sicradigi icin pimpirijleyip norolojiye gitmistim, norolog bana sicradiktan sonra agliyor mu diye sormustu. Bizimki aglamiyordu o zaman ek bir teste gerek yok demisti.

Ve soyle demisti, degisik birsey oldugunda sizin onu fark etmemeniz mumkun degil, acaba diye dusunmezsiniz gariplik oldugunu zaten anlarsiniz.

Gaz sancilarindan oyle yapiyor da olabilir, ama tedbiri elden birakmamak lazim tabi

Bir günlük bir şeymiş sanırım gaz sancısı geçti çok şükür. İlk bebeğim olunca her şeyi merak ediyor insan ne oldu acaba diyr
Sevindim geçmesine ama sana tavsiyem eğer tekrar böyle bir durumla karşılaşırsan mümkünse videoyaya alıp doktora gitmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…