3 aylık bebeğim kaka yapmıyor ve mama içerken husursuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi dmlkrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dmlkrt

Çok uzaklar ne tarafta?
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
62
66
3
29
Bebeğim 3 . Gün oldu hala kaka yapmadı. Aptamil pepti kullanıyoruz biraz sıvı bir mama kakası da normal en son yaptığı öyleydi. Mama içerken aşırı huzursuz ıkınıyor zor emiyor sürekli hareket ediyor . Çok yoruldum 3 gündür beslemek çile oldu bana . Doktoru normal demişti fitil at diyor ama fitil atınca da huzursuz oluyor zaten kakası normal çünkü ne yapacağımı şaşırdım . Bu mamayı kullanan var mı bu sorunu yaşayan ne yapmam lazım normal mi bu durum . Gaz çıkışı normal gazında bir problem yok
Hatta bir gün mama yemedi hiç sürekli ıkındı hemen o gün doktora götürdük kan tahlili idrar tahlili yapıldı. Ultrasonla bağırsaklarına bakıldı bağırsakları boş demişti hatta ultrason uzmanı.Herşey normal çıktı.Mamadan kaynaklı olabilir demişti doktor . Yeni kutu açtık onu içti yani ne yapabilirim anlayamadım . Mamaların hepsi mi bayat ondan mı oluyor çıldırcam az kaldı.

ılık duş aldırsanız rahatlar belki.karnına masaj yapın.

bebek sürekli kaka yapmaz zaten belli bir süre sonrasında. bağırsakları boşsa boştur. benim bebeğim de kakasını, gazını yaptığı halde emerken sürekli ıkınıyor doktor probiyotik önerdi sadece. ben de her emzirme öncesi aşırı strese giriyorum cünkü ıkınırken memeyi tutamıyor ve ağlıyor

bu arada evet dus ve sonrasında güzel bir masaj sakinleştiriyor bebeği. dus alıp emzirdiğimde hem cok huzurlu oluyor hem de tüm gece sorunsuz uyuyor ve besleniyor. siz de yatma saatinden önce ve sabah yıkayabilirsiniz cocugu. bizde bayağı işe yarıyor

Son çarem o kaldı onu da deneceğim . Probiyotik ilk 1 hafta çok iyi gelmişti maflor damla kullandık laktoz olmadığı için sonra huzursuzlandı
Meğer içinde süt proteini varmış doktor hemen kesmemi istedi biz bu yüzden alerjik bebeklere probiyotik vermiyoruz demişti . Bir daha da kafama göre bişey vermedim . Ama ıkınmaya çare bulamadım

Çok teşekkür ederim duş aldırıp masaj yapıcam inşallah rahatlar
ılık duş aldırsanız rahatlar belki.karnına masaj yapın.

bebek sürekli kaka yapmaz zaten belli bir süre sonrasında. bağırsakları boşsa boştur. benim bebeğim de kakasını, gazını yaptığı halde emerken sürekli ıkınıyor doktor probiyotik önerdi sadece. ben de her emzirme öncesi aşırı strese giriyorum cünkü ıkınırken memeyi tutamıyor ve ağlıyor

bu arada evet dus ve sonrasında güzel bir masaj sakinleştiriyor bebeği. dus alıp emzirdiğimde hem cok huzurlu oluyor hem de tüm gece sorunsuz uyuyor ve besleniyor. siz de yatma saatinden önce ve sabah yıkayabilirsiniz cocugu. bizde bayağı işe yarıyor
biz de gaz damlasına başladık.. o biraz rahatlattı sükür. ayy sıkıntı allah hepimizin bebeğine huzur ve mutluluk versin çok ihtiyacımız var cünkü

Çok teşekkür ederim duş aldırıp masaj yapıcam inşallah rahatlar
rica ederim.İnşallah rahatlar bebişiniz.Gaz masajı gibi masaj yapın bacaklarını hareket ettirin.Ilık duş herzaman iyi gelir.

Aminnn onlar huzursuz olunca yaşamın tadı tuzu kaçıyor resmen
valla öyle dün gece 3 saat sanki bir yerini kırmışız gibi ağladı.. simdi de uykusunda kaka yapıyor madem bu kadar kolaydı neden bizim anamızı ağlattı dün gece? cok zor Allah hepimize sabır versin

valla öyle dün gece 3 saat sanki bir yerini kırmışız gibi ağladı.. simdi de uykusunda kaka yapıyor madem bu kadar kolaydı neden bizim anamızı ağlattı dün gece? cok zor Allah hepimize sabır versin
Amin . Gerçekten öyle sanki burnuma sürekli kaka kokusu geliyor yaptı diye mutlu falan oluyorum ama yapmamış oluyor . El kadar şeyin kakasına bu kadar mutlu olacağımı kim bilebilirdi ki hala yapmadı bizimki ama bugün umudum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…