- 25 Aralık 2024
- 62
- 66
- 3
- 29
Bebeğim 3 . Gün oldu hala kaka yapmadı. Aptamil pepti kullanıyoruz biraz sıvı bir mama kakası da normal en son yaptığı öyleydi. Mama içerken aşırı huzursuz ıkınıyor zor emiyor sürekli hareket ediyor . Çok yoruldum 3 gündür beslemek çile oldu bana . Doktoru normal demişti fitil at diyor ama fitil atınca da huzursuz oluyor zaten kakası normal çünkü ne yapacağımı şaşırdım . Bu mamayı kullanan var mı bu sorunu yaşayan ne yapmam lazım normal mi bu durum . Gaz çıkışı normal gazında bir problem yok
Hatta bir gün mama yemedi hiç sürekli ıkındı hemen o gün doktora götürdük kan tahlili idrar tahlili yapıldı. Ultrasonla bağırsaklarına bakıldı bağırsakları boş demişti hatta ultrason uzmanı.Herşey normal çıktı.Mamadan kaynaklı olabilir demişti doktor . Yeni kutu açtık onu içti yani ne yapabilirim anlayamadım . Mamaların hepsi mi bayat ondan mı oluyor çıldırcam az kaldı.
Hatta bir gün mama yemedi hiç sürekli ıkındı hemen o gün doktora götürdük kan tahlili idrar tahlili yapıldı. Ultrasonla bağırsaklarına bakıldı bağırsakları boş demişti hatta ultrason uzmanı.Herşey normal çıktı.Mamadan kaynaklı olabilir demişti doktor . Yeni kutu açtık onu içti yani ne yapabilirim anlayamadım . Mamaların hepsi mi bayat ondan mı oluyor çıldırcam az kaldı.