Eşinin elle tutulur bir yanı yok gibi, ekonomik özgürlüğünüz var mı?Merhabalar ne yapicam bilmiyorum size danışmak istedim 25 yaşındayım 3 aylık bebeğim var 4 yıldır süren bir evliliğim vardı evliliğimde ara sıra sorunlar oluyordu birbirimze güzel konuşmamızdan Felandı sadece
Eşim yeni bir iş değiştirdi restorant sektöründe ve geceleri 3, 4 gelmeye başladı çok sık izini yoktu eleman eksik bı sure böyle surecek dedi tamam dedim eşimi doğru düzgün görmedim bile yan daireme taşındım çocuğumla tek başıma taşıdım bı gün eşim erken çıkmış ve yine eve geç geldi alkol kullanan birisi arabada içiyordum dedi bende esylarini topla git dedim
Annesine gitti 2 gün orda kalıp başka yere yerlsti çocuğunu çok sık soran birisi değil çok yalanını yakaladım işinden kovuldu başka yerde çalışıyorum dedi gittim yanına yok öyle bisey
Kısacası en son kuzenim eşimi arıyor napiyorsun diye eşim de eski çalıştığı iş yerinde ki kız ile oturyorum diyor ben o gün eşime yalvardim gel eve diye ve koşarak o kızın yanına gitmiş ne yapmam lazım benim ağlamaktan duramıyorum hiç beklemzdim böyle bişey
Hem evden kovup hem neden gel diye yalvarıyorsunuz?Merhabalar ne yapicam bilmiyorum size danışmak istedim 25 yaşındayım 3 aylık bebeğim var 4 yıldır süren bir evliliğim vardı evliliğimde ara sıra sorunlar oluyordu birbirimze güzel konuşmamızdan Felandı sadece
Eşim yeni bir iş değiştirdi restorant sektöründe ve geceleri 3, 4 gelmeye başladı çok sık izini yoktu eleman eksik bı sure böyle surecek dedi tamam dedim eşimi doğru düzgün görmedim bile yan daireme taşındım çocuğumla tek başıma taşıdım bı gün eşim erken çıkmış ve yine eve geç geldi alkol kullanan birisi arabada içiyordum dedi bende esylarini topla git dedim
Annesine gitti 2 gün orda kalıp başka yere yerlsti çocuğunu çok sık soran birisi değil çok yalanını yakaladım işinden kovuldu başka yerde çalışıyorum dedi gittim yanına yok öyle bisey
Kısacası en son kuzenim eşimi arıyor napiyorsun diye eşim de eski çalıştığı iş yerinde ki kız ile oturyorum diyor ben o gün eşime yalvardim gel eve diye ve koşarak o kızın yanına gitmiş ne yapmam lazım benim ağlamaktan duramıyorum hiç beklemzdim böyle bişey
Okdum unvs mezunuyum evet yaptım bir cahillik evlendim yine deAdamdaki rahatliga bak yalan söyleme zahmetine bile girmiyor. Daha cok yalvarırsin sen buna ama niye okumadan mi evlendin?
Ailem arkamda her zaman çünkü halimi gördüler kucucuk bebeğim varLutfen ailem arkamda de ve bu adami hemen boşa
O zaman neden yalvarıyorsunuz adama?Ailem arkamda her zaman çünkü halimi gördüler kucucuk bebeğim var
Ben babasız büyüyen biriyim çocuğumun da öyle olmasını istemedim gel diye yalvardığım zaman kızla oturup kalktığını bilmiyordum zaten öğrendim de iletişimi kestimO zaman neden yalvarıyorsunuz adama?
Güzel o zaman çalışıyor musun? Başla bir an önce çalışmıyorsan daha cok gencsin. Ve boşan?Okdum unvs mezunuyum evet yaptım bir cahillik evlendim yine de
Adam bebeğini aramamış sormamış merak bile etmemiş zaten, baba olsa ne olmasa ne?Ben babasız büyüyen biriyim çocuğumun da öyle olmasını istemedim gel diye yalvardığım zaman kızla oturup kalktığını bilmiyordum zaten öğrendim de iletişimi kestim
Kendine kastın mi var al çocuğunu da kendini de kurtar o zaman bu daha kendine sahip cikamayan adamlari da baba yapmayiverinAilem arkamda her zaman çünkü halimi gördüler kucucuk bebeğim var
Adam aldatmasını dahi reklam etmiş,hiç seni kaybetme korkusu yok.Lütfen hayatını yok etme bu hadsizleMerhabalar ne yapicam bilmiyorum size danışmak istedim 25 yaşındayım 3 aylık bebeğim var 4 yıldır süren bir evliliğim vardı evliliğimde ara sıra sorunlar oluyordu birbirimze güzel konuşmamızdan Felandı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?