• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık bebeğim emerken çığlık atıp bırakıyor

nhrm92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2021
11
4
36
32
3 aylık bebeğim bi süre emdikten sonra çığlık atarak ağlamaya başlıyor ve sesi gidecek kadar ağlıyor emmek istiyor göğsümü tutmaya çalışıyor veriyorum tekrar ağlıyor sanki sütüm acı da ondan ağlıyor gibi tadına bile baktım bi sorun yok bunu yaşayan var mı çok moralim bozuluyor

merhaba. ben yaşamadım ama gazı olabilir belki de. emme arası gaz çıkartıp deneseniz. belki sancı yapıyordur. yediklerinize de dikkat ederdiniz gazsa

Emzirme pozisyonunda bir yeri falan mi ağrıyor aceba dikkat edin bedenini inceleyin

3 aylık bebeğim bi süre emdikten sonra çığlık atarak ağlamaya başlıyor ve sesi gidecek kadar ağlıyor emmek istiyor göğsümü tutmaya çalışıyor veriyorum tekrar ağlıyor sanki sütüm acı da ondan ağlıyor gibi tadına bile baktım bi sorun yok bunu yaşayan var mı çok moralim bozuluyor
Gazı varsa çıkarın. Öncelikle siz sakin kalın. Meme ucunu çevresindeki kahverengi bölgeyi de kapsayacak şekilde kavradığından emin olun. Aynı şeyi düşünmüştüm. "Sanki sütümde zehir var, mememde diken var gibi bağırıyor" diyordum. Şu müziği açarak emzirmeyi deneyin. Olmazsa bu açıkken ayağa kalkıp kucağınızda oda içinde/odalar arasında gezerek emzirmeyi deneyin. Yine olmazsa farklı sesler açmayı deneyin. Şelale sesi, yağmur sesi, dalga sesi gibi... Çok ağladığında ısrarcı olmayın. Biraz memeden çekin ama göğsünüze yakın olsun. Konuşun onunla o esnada. Sonra sakinleşirse tekrar teklif edin

Gazı varsa çıkarın. Öncelikle siz sakin kalın. Meme ucunu çevresindeki kahverengi bölgeyi de kapsayacak şekilde kavradığından emin olun. Aynı şeyi düşünmüştüm. "Sanki sütümde zehir var, mememde diken var gibi bağırıyor" diyordum. Şu müziği açarak emzirmeyi deneyin. Olmazsa bu açıkken ayağa kalkıp kucağınızda oda içinde/odalar arasında gezerek emzirmeyi deneyin. Yine olmazsa farklı sesler açmayı deneyin. Şelale sesi, yağmur sesi, dalga sesi gibi... Çok ağladığında ısrarcı olmayın. Biraz memeden çekin ama göğsünüze yakın olsun. Konuşun onunla o esnada. Sonra sakinleşirse tekrar teklif edin

Çok teşekkür ederim deneyeceğim hepsini çok çaresiz bi durum ne zaman geçti sizinki peki

Benim bebegim de boyleydi. Emmeye basladigi andan itibaren memeyle kavga ediyormus gibi cirpinir, tekmeler atar sonunda emmeyi birakir aglar ama yine emmek isterdi. Sebebi gaz, karin agrisi. Benim kizimin gazi alerji kaynakliydi. Perhiz yaptigimda sorun kalmiyordu. Sut urunlerini perhiz etmeyi bir deneyin.

burnu tıkalıysa ondanda olur, serum fizyolojikle temizleyin. Emzirme pozisyonu değişin. Ayakta kucağınızda emzirin. Süt gelip gelmediğine emin olun

Çok teşekkür ederim deneyeceğim hepsini çok çaresiz bi durum ne zaman geçti sizinki peki
Öyle maalesef. Geçmedi aslında. Bizimkinde çok erken başladı bu. Bir ara çok azaldı. Şu an dört ayı dolmak üzere. Son zamanlarda yine arttı ama artık az çok neyin iyi geldiğini deneye deneye bulabiliyor gibiyim

Back