• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık bebeğe antibiyotik :((((

Eminem02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
14
1
36
35
slm kızlar lütfeenn acil cevap, bişeyler yazarmısınız.. 3 aylık bebeğim var. doğduğundan beri hırıltısı vardı ilk ay doktora götürdüm ciğerini dinledi sıkıntı yoktu serum fizyolojik verdi. 1. aydan 3. aya kadar düzenli burnuna damla damlatıp hortumlu aspiratörle çektim. bugün başka doktora götürdüm röntgen çektiler ve ciğerinde balgam olmuş hep, ve bebeğim iştahlı değil bir memeyi tam boşaltmıyor, günde 5-6 defa kusuyor. bunuda söyledim..her neyse antibiyotik verdi bize.. 3 aylık bebeğe antibiyotik. bugün ilk defa yedik antibiyotik şurup. ne yapmayalım sizce antibiyotik verimmi..çok sıkılıyorum. içime hiç sinmiyor. ve yavrum 5.400 gr kilosu :(.. lütfen bişeyler söyleyin.

slm kızlar lütfeenn acil cevap, bişeyler yazarmısınız.. 3 aylık bebeğim var. doğduğundan beri hırıltısı vardı ilk ay doktora götürdüm ciğerini dinledi sıkıntı yoktu serum fizyolojik verdi. 1. aydan 3. aya kadar düzenli burnuna damla damlatıp hortumlu aspiratörle çektim. bugün başka doktora götürdüm röntgen çektiler ve ciğerinde balgam olmuş hep, ve bebeğim iştahlı değil bir memeyi tam boşaltmıyor, günde 5-6 defa kusuyor. bunuda söyledim..her neyse antibiyotik verdi bize.. 3 aylık bebeğe antibiyotik. bugün ilk defa yedik antibiyotik şurup. ne yapmayalım sizce antibiyotik verimmi..çok sıkılıyorum. içime hiç sinmiyor. ve yavrum 5.400 gr kilosu :KK43:.. lütfen bişeyler söyleyin.
öncelikle geçmiş osun. Desemki o kadar küçük çocuğa antibiyotik verilmez, yazık bebeğe; gerçekten ilacını keser misiniz? Doktorun gördüğü bebeğinizin sağlığını, benim keyfi yorumuma bakarak tekrar düzenler misiniz? İçiniz rahat değilse başka doktora gidin.

çünkü antibiyotik sıradan ilaç değilki zorunlu olmadığı sürece yetişkinler bile kullanmamalı. şimdi başka doktora gitsem oda kendince yeniden röntgene sokar. röntgene girdiğinde beni dışarı çıkardılar radyasyon sütüme geçer diye. ama bebek tüm radyasyona mağruz kaldı. tekrar film çekilmesini istemiyorum açıkçası.. benim gibi bu sıkıntıdan muzdarip olanlar lütfen cevap verin..

slm kızlar lütfeenn acil cevap, bişeyler yazarmısınız.. 3 aylık bebeğim var. doğduğundan beri hırıltısı vardı ilk ay doktora götürdüm ciğerini dinledi sıkıntı yoktu serum fizyolojik verdi. 1. aydan 3. aya kadar düzenli burnuna damla damlatıp hortumlu aspiratörle çektim. bugün başka doktora götürdüm röntgen çektiler ve ciğerinde balgam olmuş hep, ve bebeğim iştahlı değil bir memeyi tam boşaltmıyor, günde 5-6 defa kusuyor. bunuda söyledim..her neyse antibiyotik verdi bize.. 3 aylık bebeğe antibiyotik. bugün ilk defa yedik antibiyotik şurup. ne yapmayalım sizce antibiyotik verimmi..çok sıkılıyorum. içime hiç sinmiyor. ve yavrum 5.400 gr kilosu :KK43:.. lütfen bişeyler söyleyin.
Onun sağlığı mi önemli senin pimpirikligin mi diye yazamadan edemiyecem
Benim oglumda 2 aylıkken cigerlerinde enfeksiyon oluşmustu ve doktorun verdiği antibiyotigi kullandım şükür geçti
Herkesin canıdir evladı mecbur kalınca vermek zorundayız
Rabbim şifa versin :KK52:

Bence bebeğinizin kilosu gayet iyi. Sakın kiloya takılmayın. Ben çok natibiyotik taraftarı değilim ama bebeğiniz hsataysa ve doktor bu nu gerekli gördüyse bence doktoru dinleyin. Yazık bebeğiniz boşuna sıkıntı çekmesin. Allah daha büyük dert vermesin.

Benim kizim da 3 aylikken antibiyotik kullandi. Zorunlu olmasa neden versin ki doktor. Duzenli kullan bence. Acil şifalar dilerim.

Bol bol emdirmeye çalış kendin sarımsak tuket doğal antibiyotiktir bebeğine geçsin
Evi havalandır odanın havası kuruysa oda yapar nemlendir peteklere su koy.. Daha küçükmüş ek biseyde veremezsin ıhlamur icirebilirsin çok az.
Tabi antibiyotik kullanırsan yinede dikkat et bunlara
Bi başka doktora daha gitsen elindeki sonuçlarla.
Allah şifa versin küçük kuzuya..

Bir memeyi boşaltmasını bekleme zaten canım
Biz 5.5 aylık olacağız tek memeye devam
Kusmasida çok mu kusuyor yoksa peynir gibimi çıkarıyor
Çok kusuyorsa oda kilosunu etkiler

Back