- 13 Haziran 2015
- 39
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi nancy__ajram
-
yani başka bu durumda olan varmı olan varsa napıyosunuz nasıl zaman geçiriyosunuz o üc ay nasıl hızlı akıp gidiyo ?
Sizin için çok üzüldüm Allah kısa zamanda kavuştursun inşallah.tam olarak böyle bir desteğe ihtiyacım vardı kendimi kötü hissediyordum çok teşekkürler :)Ben 8yillik sevgilimden,esimden ayriyim suan,askerde cunku, seni cok iyi anliyorum, ben de cok uzgunum 1 ay gecti sanki aylar gecmis gibi hissediyorum, askerde oldugu icin cok kisitli mesajlasip konusabiliyoruz, sen yine iletisim kurabiliyosun, uzuldugun zaman daha kotusunun olabilicegini dusun teselli et kendini, her turlu gececek zaman bunun icin hayati kendine dar etme, ayri kalmanin da guzelligi var, biraz ayri kalip ozlemek de tatli gelecek bu 3 ay gectiginde anlayacaksin, Allah daha uzun donem ayirmasin insallah :)
Ben tesekkur ederim, ozlem dolu bi donem olacak belki ama 3 ay gecmeyek bi sure degil, bu ara ona el emegi hediyeler yapabilirsin mesela,hem kendini oyalamis hem de sevgilini mutlu etmis olursun :)Sizin için çok üzüldüm Allah kısa zamanda kavuştursun inşallah.tam olarak böyle bir desteğe ihtiyacım vardı kendimi kötü hissediyordum çok teşekkürler :)
Haklısın canım hediyelerle kurslarla vakit öldürmeye çalışıcam .en kötü bir iş bulup zaman geçirmeyi planlıyorum başka türlü olacak gibi değil sürekli düşünüp kendimi kötü yapıyorum inşallah hep birlikte olacağımız zamanlarımız gelecekBen tesekkur ederim, ozlem dolu bi donem olacak belki ama 3 ay gecmeyek bi sure degil, bu ara ona el emegi hediyeler yapabilirsin mesela,hem kendini oyalamis hem de sevgilini mutlu etmis olursun :)
çok sevindim canım darısı bize :) su zaman hemen geçsede kavuşsak :)Merhaba. Sizinle ayni sıkıntıdan ben de muzdaribim. Canımın içi aşkım 5 gun once memleketine gitti. Biz de en fazla 1 hafta ayri kaldik daha önce. Şimdi özledikçe konuşarak, birbirimizi teselli ederek geciriyoruz zamanimizi.biz 3 ay ayri kalamayiz dedim. Simdiden ucak biletini ayırttı bayramda yanimda insallah :)
Allah ikimizi de kavuştursun tez zamanda canim..
haklısınız ama işte ilk zamanlar çok kötü oluyor insan hiç geçmeyecekmiş gibi bidaha göremezsem ya korkusu oluyor neden bilmemAcilin ben 15 ay asker bekledim :)
Araya mesafe girmesi zor tabi ama iliskilerin sinanmasi icin iyi olduğunu dusunuyorum ben. Sabrediceksiniz kendinizi oyalayacaksiniz 3 ay uzun bi sure degil ki, bi bakmissiniz bitmis. Ne dertler var hayatta bu kadar bisey icin kendinizi harap etmeyin. Sayılı gun geçer
ama siz nişanlısını evet zor ama sevgilikteki kadar büyük bir kaybetme korkunuz olmayacak ben hem çok korkuyorum hemde çok özlüyorum :) en azından önünüzü görebiliyosunuz inşallah tez zamanda kavuşur evlenirsiniz :) bunun hayaliyle bekleyin bence :)ben nisanlimdan 7 aydır ayriyim bu konuyu okuyunca iyice içim acıdı ben taşmıyım Allahım(
amin canım sende kavusursun inşallah :)ama siz nişanlısını evet zor ama sevgilikteki kadar büyük bir kaybetme korkunuz olmayacak ben hem çok korkuyorum hemde çok özlüyorum :) en azından önünüzü görebiliyosunuz inşallah tez zamanda kavuşur evlenirsiniz :) bunun hayaliyle bekleyin bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?