- 5 Aralık 2015
- 714
- 745
- Konu Sahibi Haydioradan
Herkese iyi geceler
Çok uzun zamandır üyeyim aslında bu sefer gerçekten ne yapacağımı bilmeden buraya yazıyorum.
9 yaşındaki kızımda 2 Nisandan beri geçmek bilmeyen mesane enfeksiyonu var.
İdrar kültüründe klebsiella pneumoniae denen bir bakteri çıkıyor.
Önce antibiyotik tedavisi gördü, hastanede yattı, iğne tedavisi gördü yok yok yok geçmiyor bir türlü.
Cocuk nefroloji, üroloji bölümlerine gittik sondali film çekilmesine gerek duymadilar, bactrim adında koruyucu bir antibiyotik verdiler
Ama onu kullanirken yine üreme oldu.
Kızım sürekli kukum acıyor diyor ama bu acı arada geçiyor sonra yine başlıyor.
İnternette bu klebsiella pneumoniae denen illetle ilgili çok korkunç şeyler yazıyor, zatürre menenjit gibi.
Cranberry iyi geliyor diye okudum hemen takviyesini aldım
Her gün sabah akşam ev yapımı elma sirkesi iciriyorum bir yemek kaşığı
Kendisi bu durumu yaşamış bir şifa bulmuş ya da yaşayan birilerine Şahit olmuş, bir şey duymuş olanlar varsa lütfen yazabilir mi? Artık düşünmekten uyuyamıyorum çok çaresiz hissediyorum
Çok uzun zamandır üyeyim aslında bu sefer gerçekten ne yapacağımı bilmeden buraya yazıyorum.
9 yaşındaki kızımda 2 Nisandan beri geçmek bilmeyen mesane enfeksiyonu var.
İdrar kültüründe klebsiella pneumoniae denen bir bakteri çıkıyor.
Önce antibiyotik tedavisi gördü, hastanede yattı, iğne tedavisi gördü yok yok yok geçmiyor bir türlü.
Cocuk nefroloji, üroloji bölümlerine gittik sondali film çekilmesine gerek duymadilar, bactrim adında koruyucu bir antibiyotik verdiler
Ama onu kullanirken yine üreme oldu.
Kızım sürekli kukum acıyor diyor ama bu acı arada geçiyor sonra yine başlıyor.
İnternette bu klebsiella pneumoniae denen illetle ilgili çok korkunç şeyler yazıyor, zatürre menenjit gibi.
Cranberry iyi geliyor diye okudum hemen takviyesini aldım
Her gün sabah akşam ev yapımı elma sirkesi iciriyorum bir yemek kaşığı
Kendisi bu durumu yaşamış bir şifa bulmuş ya da yaşayan birilerine Şahit olmuş, bir şey duymuş olanlar varsa lütfen yazabilir mi? Artık düşünmekten uyuyamıyorum çok çaresiz hissediyorum