How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

3 ayda KPSS önlisans

Çok iyi bi altyapınız yoksa bence zor son 3 ayda yüksek puan almak
Yüksek puan almanız gerektiğini varsaydım gerçi
70 filan yetiyorsa 3 ayda olabilir belki

Yaa ben de çalışıyorum ama hep bölük bölük çalıştım coğrafya konum bitti tarihten çok az kaldı matematik de de öyle vatandaşlık hiç bakmadım son 3 ay asılmayı planlıyorum bence yapılır ya. Dün akşam izledim Mehmet eğit hocanın son üç ay için videosu var izle bence güzel bir program hazırlamış.

Yaa ben de çalışıyorum ama hep bölük bölük çalıştım coğrafya konum bitti tarihten çok az kaldı matematik de de öyle vatandaşlık hiç bakmadım son 3 ay asılmayı planlıyorum bence yapılır ya. Dün akşam izledim Mehmet eğit hocanın son üç ay için videosu var izle bence güzel bir program hazırlamış.
AA bakim canim

Çocuk yoksa gece gündüz demeden çalışıp iyi bir puan alınabilir.

Arkadaslar merhaba işten ayrıldım ben şuanda. 3 ay KPSS caliscam önlisans saglikciyim kazanabilir miyim
Sürekli aynı soruyu soruyorsun..
Artık baydin..
Kazanamazsin..
Millet oturup yaz tatilinde 2 ders bitirirken,kalan dersleri ise bir yila yaymak suretiyle hem konu çalışıp hem de tarama yaparken, sen 3 ayda kazanacaksın öyle mi ?
Hiç içini ferahlatmaya çalışma..
Zor,çok zor..
Vaktinde calismiyorsunuz sonrasinda ise ; ben kazanabilirmiyim şeklinde buraya defalarca konu açıyorsunuz.
Biz kazanırsın desek sanki kazanabileceksin ?
Sanki seni tanıyoruz ..

Sürekli aynı soruyu soruyorsun..
Artık baydin..
Kazanamazsin..
Millet oturup yaz tatilinde 2 ders bitirirken,kalan dersleri ise bir yila yaymak suretiyle hem konu çalışıp hem de tarama yaparken, sen 3 ayda kazanacaksın öyle mi ?
Hiç içini ferahlatmaya çalışma..
Zor,çok zor..
Vaktinde calismiyorsunuz sonrasinda ise ; ben kazanabilirmiyim şeklinde buraya defalarca konu açıyorsunuz.
Biz kazanırsın desek sanki kazanabileceksin ?
Sanki seni tanıyoruz ..
Niye moral bozuyorsunuz ki ?

Niye moral bozuyorsunuz ki ?
Moral bozmuyorum,gerçek olan şeyleri söylüyorum..
Ayrıca bu konuyu en az 2 veya 3 defa açtı..
Oturacaksin,bekleyeceksin,3 ay kalacak ve kazanirmiyim diyerek seni tanımayan insanlara bu şekilde sorular yönelteceksin.
Mantıksız..
Temelin var mı ?
Denemelerden kaç yaptın ?
Bitirdigin dersler neler ?
Daha önce sınava girdin mi ?
Bir ders için kaç soru bankası bitirdin/bitireceksin..
Soru hep aynı..
Kazanirmiyim..
Bence kazanamaz.
Kazanacak insan defalarca aynı konuyu acmaz.
Oturup çalışır.

Back