3. 𝑚𝒚𝒅𝒂 𝒅𝒊ş çı𝒌𝒂𝒓𝒎𝒂

Nazan aksungur

Aktif Üye
Anneler KulÌbÌ
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
164
14
48
24
𝑎𝒆𝒓𝒉𝒂𝒃𝒂𝒓 𝒌𝒊𝒛𝒍𝒂𝒓 3. 𝑚𝒚𝒂 𝒈𝒊𝒓𝒅𝒊𝒈𝒊𝒎𝒊𝒛𝒅𝒆𝒏 𝒔Ì𝒓𝒆𝒌𝒍𝒊 𝒂ğ𝒍𝒂𝒎𝒂 𝒆𝒍𝒍𝒆𝒓𝒊𝒏𝒊 𝒚𝒆𝒎𝒆 𝒔𝒂𝒍𝒚𝒂 𝒂𝒌ı𝒕𝒎𝒂 𝒆𝒎𝒎𝒆𝒌 𝒊𝒔𝒕𝒆𝒎𝒊𝒚𝒐𝒓 𝒈𝒖𝒏𝒅𝒊𝒛 𝒖𝒚𝒌𝒖𝒔𝒖 Ç𝒐𝒌 𝒂𝒛 𝒃𝒆𝒏𝒅𝒆 𝒅𝒂𝒎𝒂𝒈𝒊𝒏𝒂 𝒃𝒂𝒌𝒕𝒊𝒎 𝒊𝒌𝒊 𝒂𝒍𝒕𝒕𝒂 𝒊𝒌𝒊 Ì𝒔𝒕𝒕𝒆 Ş𝒊ş𝒍𝒊 𝒗𝒂𝒓 𝒃𝒂𝒚𝒂 𝒗𝒆 𝒃𝒆𝒚𝒂𝒛𝒍ı𝒌 𝒅𝒐𝒌𝒕𝒐𝒓𝒂 𝒈ö𝒕Ì𝒓𝒅Ì𝒌 𝒅𝒐𝒌𝒕𝒐𝒓 𝒃𝒂𝒚𝒂 𝒔𝒊𝒔𝒎𝒊𝒔 𝒅𝒆𝒅𝒊 𝒊𝒌𝒊 𝒂𝒚𝒂 çı𝒌𝒂𝒓 𝒅𝒆𝒅𝒊 𝒔𝒑𝒓𝒆𝒚 𝒋𝒆𝒍 𝒗𝒆𝒓𝒅𝒊 𝒕𝒆𝒄𝒓Ì𝒃𝒆𝒍𝒊 𝒂𝒏𝒏𝒆𝒍𝒆𝒓 𝒅𝒊𝒔𝒍𝒆𝒓 𝒏𝒆 𝒛𝒂𝒎𝒂𝒏 𝒄𝒊𝒌𝒎𝒂𝒚𝒂 𝒃𝒂𝒔𝒍𝒂𝒓 𝒉𝒆𝒓𝒂𝒏 𝒑𝒂𝒕𝒍𝒂𝒚𝒂𝒄𝒂𝒌𝒎𝒊𝒔 𝒈𝒊𝒃𝒊

Her çocuğun ki kendine özel. Benim yeğenimin 5 buçuk aylıkken çıkardı. Eşimin yeğeni 1. Buçuk yaşında çıkarmış ilk dişini. Benim kızım 8 de çıkardı. Herkesin ki farklı endişe etmeyin doktor bişey demediyse sorun yoktur

𝑫𝒐𝒌𝒕𝒐𝒓 𝒌ö𝒕Ì 𝒃𝒊𝒓ş𝒆𝒚 𝒅𝒆𝒎𝒆𝒅𝒊 𝒇𝒂𝒌𝒂𝒕 𝒃𝒆𝒏𝒊𝒎 𝒌𝒐𝒓𝒌𝒖𝒎 4 𝒕𝒂𝒏𝒆 𝒐𝒍𝒎𝒂𝒔𝒊 𝒗𝒆 𝒚𝒂𝒏𝒍ış 𝒈ö𝒓𝒎𝒆𝒅𝒊𝒚𝒔𝒆𝒎 4 ÃŒ 𝒅𝒆 𝒂𝒛ı 𝒅𝒊ş𝒊 gibi

Korkmayın ya bişey yoktur inşallah. Çıktığı iyi bi an önce çıksın sizde rahatlayın oda yoksa gerçekten çok zor diş derdi

Bizde de aynı belirtiler var ama ağzında ben anlayamadım, cok net gözÃŒkÃŒyor mu diş olduğu, nasıl baktınız?

Korkmayın ya bişey yoktur inşallah. Çıktığı iyi bi an önce çıksın sizde rahatlayın oda yoksa gerçekten çok zor diş derdi
𝑬𝒗𝒆𝒕 𝒗𝒂𝒍𝒍𝒂 𝒛𝒐𝒓 𝒈Ì𝒏𝒅Ì𝒛 𝒖𝒚𝒌𝒖𝒔𝒖 ç𝒐𝒌 𝒂𝒛 𝒚𝒐𝒌 𝒅ö𝒏𝒆𝒄𝒆𝒌 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒂ğ𝒍𝒂𝒎𝒂 𝒌𝒓𝒊𝒛𝒍𝒆𝒓𝒊 𝒇𝒂𝒍𝒂𝒏 𝒆𝒎𝒛𝒊𝒌 𝒅𝒆𝒏𝒆𝒅𝒊𝒎 𝒃𝒆𝒍𝒌𝒊 𝒅𝒂𝒎𝒂𝒌𝒍𝒂𝒓𝒊𝒏𝒊 𝒌𝒂𝒔ı𝒓 𝒅𝒊𝒚𝒆 𝒂𝒎𝒂 𝒕𝒖𝒕𝒎𝒂𝒅𝒊 𝒊𝒔𝒕𝒆𝒎𝒊𝒚𝒐𝒓 𝒆𝒎𝒛𝒊𝒌

Bizde de aynı belirtiler var ama ağzında ben anlayamadım, cok net gözÃŒkÃŒyor mu diş olduğu, nasıl baktınız?
𝑚ğ𝒛ı𝒏𝒂 𝒃𝒂𝒌𝒕𝒊𝒈𝒊𝒏𝒊𝒛𝒅𝒂 𝒅𝒂𝒎𝒂𝒌𝒕𝒂 ş𝒊ş 𝒌𝒂𝒃𝒂𝒓𝒎𝒊𝒔 𝒃𝒆𝒚𝒂𝒛𝒍𝒂𝒔𝒎𝒊𝒔 𝒅𝒊ş 𝒚𝒂𝒑𝒊𝒔𝒊 𝒈ö𝒓Ì𝒚𝒐𝒓𝒔𝒖𝒏𝒖𝒛 𝒅ış 𝒄𝒊𝒌𝒂𝒓𝒊𝒚𝒐𝒓𝒅𝒖𝒓 𝒃𝒊𝒛𝒊𝒎 𝒃𝒂𝒚𝒂 ş𝒊ş 𝒂𝒈𝒍𝒂𝒅𝒊𝒈𝒊𝒏𝒅𝒂 𝒅𝒂 𝒃𝒆𝒍𝒍𝒊 𝒐𝒍𝒖𝒚𝒐𝒓 4 𝒕𝒂𝒏𝒆 çı𝒌𝒂𝒓ı𝒚𝒐𝒓 𝒛𝒐𝒓 𝒐𝒍𝒂𝒄𝒂𝒌 𝒂𝒎𝒂 hayirlisi

Benim kızımın da o aylarda şişmeye başlamıştı 5 buçuk aylık olduğunda 2 tane dişi vardı. Değişiyor kimisi de 1-1 buçuk yasında çıkarıyor dişini. İlk çıkan diş de belli olmuyor her çocuk birbirinden farklı. 4.ayda uyku gerilemesi de var çocuğunuz ondan da etkileniyor olabilir , biz o dönemi baya zor geçirmiştik

Sisligin fotoğrafını atabilir misiniz neresi şiş olucak.

𝑌𝒚𝒌𝒖 𝒔𝒐𝒓𝒖𝒏𝒖 𝒅𝒐ğ𝒅𝒖ğ𝒖𝒏𝒅𝒂𝒏 𝒃𝒆𝒓𝒊 𝒗𝒔𝒓 𝒂𝒔𝒍𝒊𝒏𝒅𝒂 𝒅𝒐ğ𝒅𝒖 1.5 𝒂𝒚 𝒈𝒆𝒄𝒆 𝒔𝒂𝒃𝒂𝒉𝒂 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒖𝒚𝒖𝒎𝒂𝒅ı ş𝒊𝒎𝒅𝒊 1.5 𝒂𝒚𝒅ı𝒓 𝒅𝒂 𝒈𝒖𝒏𝒅𝒖𝒛 𝒖𝒚𝒌𝒖𝒔𝒖 𝒚𝒐𝒌 4 𝒂𝒚𝒂 𝒃𝒖𝒈Ì𝒏 𝒈𝒊𝒓𝒅𝒊𝒌

Sisligin fotoğrafını atabilir misiniz neresi şiş olucak.
𝑚𝒕𝒎𝒂𝒚𝒂 ç𝒂𝒍ışı𝒚𝒐𝒓𝒖𝒎 𝒂𝒎𝒂 𝒉𝒂𝒕𝒂 𝒗𝒆𝒓𝒊𝒚𝒐𝒓 𝒂𝒕𝒊𝒍𝒎𝒊𝒚𝒐𝒓 𝒏𝒆𝒅𝒆𝒏 acaba

Çok teşekkÃŒr ederim maşallah yavrunuza Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ağrısız sızısız atlatsın inşallah.
Bizde hic böyle görÃŒnÃŒm yok ama cok siddetli her seyi yeme istegi var, ağzına aldığını damagiyla eziyor, damağı zarar görecek diye korkuyorum

Anlıyorum sizi. Benim kızım da kolikti, o sebeple uyuyamıyordu arabayla şehir turu atıyorduk sırf 1-2 saat uyusun diye 4. Ay uyku gerilemesi de sonra bi vurdu , bu sefer devamlı bebek arabasıyla dışarda gezip uyutmak zorunda kalıyordum . Zor zamanlar , ama geçiyor . Sonra insan o zamanları özlÃŒyor ne çabuk bÃŒyÃŒdÃŒ diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.