• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ayda 15 kilo vermiştim

adaguzeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
24
0
86
İstanbul
arkadaslar bundan 5 sene evvel lise 1deyken azmedip 3 ayda 15 kilo verdim ve 70ten 52ye kdr düştüm daha sonra bi kısmını geri aldım ve 67 oldum ancak 2 yıl önce ramazan ayında bir diyete basladım ve 1 ayda tam 8 kilo verdim ama şmdi yapamıyorum 2 gün önce holloywood diyetine basladım ama 3.gününde bozdum baya suan 74 kiloyum haziran basına kadar 58 olmam lazım ne yapmalıyım bildiğinz bişiyler varsa lütfen benimle paylasın cok umutsuzum :(:((:

Hızlı kilo vermek tehllkeli ne olursa olsun sağlıklı olmak istiyorsan, verdiğin kiloyu geri almak istemiyorsan sağlıklı beslenerek her gıdadan yiyerek, spor yaparak yavaş yavaş kilo vermelisin. Hızla kilo verirsen dış görünüşün güzelleşirken organların zarar görebilir.

3 ana 2 ara öğün beslenerek ara öğünlerde meyve yoğurt fındık ceviz yiyerek akşam hafif ve en geç saat 20.00 den sonra birşey yemiyerek (erken uyuyorsan uyumadan 3 saat evvelden yemeği kesmelisin canın birşey yemek isterse bir küçük elma veya başka hafif bir meyve yiyebilrsin)

Ve...

Hergün 1 saat yürüyüş
30 dakika egzersiz yaparak

2009 haziran ağustos arası 10 kilo verdim.

Hızlı kilo verirsen bu kas ve su kaybıdır.
Yavaş yavaş verirsen yağdan kaybedersin zaten yağ kaybı sağlanmalı.
1 haftada en fazla 500 gr 1 kilo arası vermelisin.

Benden öneriler bunlar.

Sağlıkla mutlulukla kilo vermeni diliyorum.

arkadaslar bundan 5 sene evvel lise 1deyken azmedip 3 ayda 15 kilo verdim ve 70ten 52ye kdr düştüm daha sonra bi kısmını geri aldım ve 67 oldum ancak 2 yıl önce ramazan ayında bir diyete basladım ve 1 ayda tam 8 kilo verdim ama şmdi yapamıyorum 2 gün önce holloywood diyetine basladım ama 3.gününde bozdum baya suan 74 kiloyum haziran basına kadar 58 olmam lazım ne yapmalıyım bildiğinz bişiyler varsa lütfen benimle paylasın cok umutsuzum :(:((:
Size önerim , hızlı deyil saglıklı beslenip yeme alışkanlıgınızı degiştirerek ve buna spor ekleyerek kilo vermeyi zamana yaymanızıZ.. ya deyilse şu diyet bu diyet derken daha önce yaptıgınız gib iverir fakat fazlasıyla geri alır bir kısır döngü içine girersiniz ....a.s.

Back
X