• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ay Uyku Düzeni

Gizemm10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2024
40
9
1
25
Arkadaşlar bebeğim 3 gün sonra 3 aylık olacak mesela saat 21.30 ta uyuduğu zaman sabah 5 6 da kalkıyor gece kesintisiz uyuması normal mi ben aç kalır kilo alamaz diye korkuyorum bu arada anne sütüne ek mamayla da besleniyor kızım ilk 2 at uyku düzeni yoktu gaz problemi azalınca uyku süresi uzadı doktorum bebeğin beslenme kadar uyumaya da ihtiyacı var uykusunu sakın bölme diyor

Süre biraz uzun uykusunda besleyin mama ile bence gece 1 gibi verseniz yeter ona. Kilo alımı iyiyse doktor sorun görmüyorsa uyusun minik

Arkadaşlar bebeğim 3 gün sonra 3 aylık olacak mesela saat 21.30 ta uyuduğu zaman sabah 5 6 da kalkıyor gece kesintisiz uyuması normal mi ben aç kalır kilo alamaz diye korkuyorum bu arada anne sütüne ek mamayla da besleniyor kızım ilk 2 at uyku düzeni yoktu gaz problemi azalınca uyku süresi uzadı doktorum bebeğin beslenme kadar uyumaya da ihtiyacı var uykusunu sakın bölme diyor
Yavrum benim bebegim 3.400gr dogdu emmedi mama ile beslendi felaket gazli bir bebekti sabah 7 den aksam 6 ya kadar ne yaparsam yapayim uyumaz ve aglardi 7 ye dogru artik gucu kalmaz bayilirdi daha 15 gunlukken 5 saat 6 saat araliksiz uyudugunu bilirim gece ama gunduz surekli besleniyordu gazi oldugu icin mama emerek rahatliyordu kilo aliminda problem yok ve gunduzleri duzgun besleniyorsa kafana takma bile ve sen uyandirdikca kendi uyku duzenini kuramaz bence karışma karni acikan bebek sarilik veya hasta degilse uyanir benimki 4 ay 20 gunluk gunduz uykusu asla yok ama gece sadece acikinca ve kalabalikta huzuru bozulunca uyanir birak rahat rahat uyusun kilo alimi duserse zaten mudahale edersin

Doktordan duyacağınızı duymuşsunuz kendı çocuğunuza kendınız nazar ettireceksiniz . 🤣🤣🤣🤣benım sıpa benle yatar benle kalkardı arada yoklardım nefesını 🤣 doğduğu gün ben yorulmuşum zaten doğumdan sonra bitkin düşmüşüm bi uyumuşuz sabaha kadar öbür anneler uyandırdı beni kalk çocuğuna bisey oldu herhalde bi bak die 🤣🤣

Darısı başıma bacım. Gece 6 kere kalkıyoruz. Aramızda 1 gün var 😊 maşallah de totonu kaşı.

Benim bebeğim de 5 gün sonra 3 aylık olacak aşağı yukarı aynı saatlerde uyuyor ben 1-2 gibi bez değişimi yapıyorum alıştı o saatte değişmeye uyanmıyor hiç bezi değişirken, sonra da rüya beslemesi yapıyorum ki bi an da acıkınca çığlık çığlığa uyanıyor elim ayağım birbirine giriyor 😂 sonra aynı sizin bebiş gibi 6-7ye kadar uyuyabiliyor kesintisiz. En azından rüya beslemesi yaparsanız sizin de içiniz rahat eder.

Back